gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
moj drug vozi volvo s80 bordo boje...D5
za taj s60 ne znam,,, poznato mi nesto..koje boje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moj drug vozi volvo s80 bordo boje...D5

Ima samo jedan detalj u vezi S60 koji mi se uopste ne svidja!
Verovatno si primetio da volvo vec trideset godina na svakoj svojoj limuzini ima jedan karakteristican detalj - a to je prozorce iza zadnjih vrata!!!
Besan sam malo zbog toga sto je S60 prvi Volvov model bez tog prozorceta, a sad i novi S80 - ista stvar - UZAS! Pa volvo nije volvo bez tog detalja u dizajnu koji je tradicija zadnjih ko zna koliko godina!!! Al' zato karavani... UH... ostavljaju me bez daha jer su to i dalje punokrvni Volvoi!! Voleo bih da taj detalj vrate na novom S60, al' cisto sumnjam! Novi S40 za divno cudo i dalje ima to prozorce, ali mene ne zanimaju "mali" automobili!!
Neznam tacno, nesto sivo-svetlo plavo, tako nesto!!
A tu S80-icu znam, cak je bio i na oglasu, al' ga je decko malo precijenio - 14000 evra![]()
Ovaj je dobar i nije puno skup
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...RED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1
nikad ga neces videti prljavog
Ja sad stigo iz BG, isao po auto, gume su mi uzas zivi, trese ko blesav do 120, a posle se smiri, tako da sam morao da ga ganjam 150! Jel znas de ima u KG jeftine a dobre 195/65!

Videste li taj auto, Alene?
Alene, dodje li iz te muzicke?![]()
Izvini, Alane.
Poslacu ti slike uskoro.