Alaman
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
Jel zna neko da Volvo na latinskom znaci glagol kotrljati?? Ab Volvo - Ja kotrljam
Kako dobra fora!!!!
Kako dobra fora!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da nije slucajno Šeki na vrhu ćave???
Volvo pravi i odlicne pente, avionske motore i vanbrodske motore. Svi drze cenu i na dobrom su glasu, kao auti i kamioni. Damnjane hvala za slike, ali nemoj ja da pocnem da postujem bar 15% od mojih 2.300 slika Volvo kamiona... Bice vam previse
E stvarno, bas su preterali sa cenama registracija - pa bre 2.000cc je bio luksuz '60 godina!
Moj stari je bio u pravu kad se jednom prilikom svadjao sa saobracajcem oko prekoracenja brzine: "Pa bre, mutavi, tu su rekli da se vozi 40 jos kad su se vozili trabanti i tristaci! Ja bre imam ABS! Znas ti kakav je ovo auto?!" a ja umirem od smeha. Mislim da mu je napisao tu kaznu samo zato sto sam se ja toliko smejao!![]()
Ja hocu da auto prebacim na KG table, a i generalna motora mi nije ispod 'iljadarke!! Stoga mi se vise isplati da uzmem manji motor za 200 - 300 evra i da resim obe muke odjednom!
Volvo je u 850 ugradjivao motor od dva litra (1984cc) i pet cilindara u tri verzije!!!!
1. Bez turbine sa 10 ventila i 126 konja
2. Bez turbine sa 20 ventila i 143 konja
3. Sa turbinom sa 20 ventila i 210 konja
Ja se dvoumim izmedju prva dva!
mhm,moja preporuka: sa 10ventila...
oko 15litara benz
al' za 10 soma jura...ne moze 
uzmi xc70...2.5TDI motor i qlirasal' za 10 soma jura...ne moze
![]()
dobar je