VOLVO I SAAB

Ovo je off topic, al moram, izvinte unapred!!!

Slupao se fica u Mercedes, a na ekranu u Mercedesu izasao natpis: "FOUND NEW HARDWARE"

Sad sam ga cuo i slatko se izsmejao!!!!:lol::lol::lol:

Moj Drugar iz BG-a oce kupi Volvo 940 iz 1995!!! Ja sutra idem za BG po moj auto (bio na servisu), pa cemo on i ja zajedno da gledamo taj Volvo! Jel moze malo asistencije, ako bilo ko ima iskustva sa tim modelom ili je nesto procitao u vezi nj. Cena je 3000 evrica reg. godinu dana i preso 200 000!! Voleo bih da znam koje su mu slabe tacke da bi sutra pogledali zajedno!!!!
Fala unapred!!

Ovo bih tako posedovao!!!!
pv060221.jpg

epa026.jpg

A sad malo ozbiljno...
custom0417.jpg

custom0459.jpg

Volvo pravi i odlicne pente, avionske motore i vanbrodske motore. Svi drze cenu i na dobrom su glasu, kao auti i kamioni. Damnjane hvala za slike, ali nemoj ja da pocnem da postujem bar 15% od mojih 2.300 slika Volvo kamiona... Bice vam previse :D
E stvarno, bas su preterali sa cenama registracija - pa bre 2.000cc je bio luksuz '60 godina!
Moj stari je bio u pravu kad se jednom prilikom svadjao sa saobracajcem oko prekoracenja brzine: "Pa bre, mutavi, tu su rekli da se vozi 40 jos kad su se vozili trabanti i tristaci! Ja bre imam ABS! Znas ti kakav je ovo auto?!" a ja umirem od smeha. Mislim da mu je napisao tu kaznu samo zato sto sam se ja toliko smejao! :)

ja sam na kosovu presao 32 preko i hteo mi pise od 7-500eura kaznu... ja rekonemoj ljubi te tvoj brat u ***** ( njegov brat :D nije shvatio) i on mi napise da sam presao 8km/h preko dozvoljenog - 26eura kazna...

Ja hocu da auto prebacim na KG table, a i generalna motora mi nije ispod 'iljadarke!! Stoga mi se vise isplati da uzmem manji motor za 200 - 300 evra i da resim obe muke odjednom!

Volvo je u 850 ugradjivao motor od dva litra (1984cc) i pet cilindara u tri verzije!!!!
1. Bez turbine sa 10 ventila i 126 konja
2. Bez turbine sa 20 ventila i 143 konja
3. Sa turbinom sa 20 ventila i 210 konja

Ja se dvoumim izmedju prva dva!

mhm,moja preporuka: sa 10ventila...

ja kako sam cuo,,,znaci ako nesto nije tacno ne vristite odmah:

manje trosi, i kad ti umre nesto, imas da menjas 10,a ne 20ventila:D i sta znam,znam za ovaj motor mog brata sa 8 ventila da je presao silu kilometara,preko 350 000, a nije pipnuo motor....

Dobro, mada ja ipak ne odustajem ni od varijante sa 20v! U svakom slucaju, sta god od ta dva da nadjem a da je pritom u dobrom stanju stavicu u auto! Gore od ovoga sto sada imam ne moze biti!

p.s. Bice verovatno jebade oko svega toga jer cu morati da menjam i kompjuter i menjac i auspuh i ko zna sta jos.... Samo se nadam da ce tip kod koga nadjem sve to da pristane da mu motor platim, a ovo ostalo samo da trampimo, jer je to kod mene ispravno!

Za potrosnju si u pravu, tako da prioritet trenutno ima 10v!
Sto se tice cene neki prijatelji sto znaju rekli su mi od 200 - 300 eura!
I meni to zvuci malo nerealno!!!
Ce vidimo,
ima jos vremena, nije ni ovaj moj bas skroz mrtav!
Ide on i ici ce jos sigurno 10000 km, a za to vreme ce se valjda pojaviti neki interesantan primerak motora za kupovinu!
A mozda popi**im i sve to batalim i uzmem neki XC70 iz 2002 - 2003 godine za 10 soma evra!!!!

moguce....

ja sam prvo mislio o bezbednosti...zlocin prema samom sebi je da kad imas para da ne kupish bezbedan auto...

to sto se drugi automobili vishe prodaju jeste da je coveku u podsvesti bitnija brzina i stil, nego bezbednost...volvo rules :)

Jel znas onaj S60 parkiran stalno kod ferijalca??
Znam lika (upoznao ga skoro), i ja ga pitam jel moze da se proba, a on meni kaze u svako doba:D:D:D
Cekam malo lepse vreme, pa cu ga onda zvati na test voznju!!!

Back