gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
a u kakvom je stanju 850? jel menjano nesto,jel nesto za menjanje?
p.s. vidjam ga stalno kod Visha.
p.s. vidjam ga stalno kod Visha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravih......
Ti mi trazis slike, a ja ne znam kako se to stavlja ovde!!!!!
Stanje nije lose osim problema opisanih u mom prvom postu, koji sam ti pre par stranica citirao!
Menjao sam homokineticki, i radio silen bloci pre par dana u BG-u. Za ostalo jos nemam para, al' bice!!!
Ja zivim u pederskim (boja) zgradama preko puta visha!

Off topic, al' 'ajde...
Razmisljam da zamenim ceo motor na dva soma kubika zbog registracije, jer ga ovi brate deru kao sasavi!!!! 39000 din!!!!
p.s. U Kragujevcu je najskuplja registracija, jer imamo komunalnu taksu od deset soma dinara za vozila preko dve hiljade kubika!!!!

ti imas LO (Los Andjeles, sto kaze moja drugarica) table, ti ne placas takse neke koje samo u KGu postoje...?!?
Volvo je u 850 ugradjivao motor od dva litra (1984cc) i pet cilindara u tri verzije!!!!ja ne znam koji je to motor firme volvo sa 2.0litra,a da nije turbo. I opet ce zbog snage motora biti skupa registracija...
ako ti treba majstor za generalku, znam odlicnog.... (:
Moj stari je bio u pravu kad se jednom prilikom svadjao sa saobracajcem oko prekoracenja brzine: "Pa bre, mutavi, tu su rekli da se vozi 40 jos kad su se vozili trabanti i tristaci! Ja bre imam ABS! Znas ti kakav je ovo auto?!" a ja umirem od smeha. Mislim da mu je napisao tu kaznu samo zato sto sam se ja toliko smejao!![]()

J***s pandure, zaustavljaju one sto prekorace 10 km/h, a onaj sto ide dvesta njemu niko nista ne sme!!??![]()