VOLVO I SAAB

Stanje nije lose osim problema opisanih u mom prvom postu, koji sam ti pre par stranica citirao!
Menjao sam homokineticki, i radio silen bloci pre par dana u BG-u. Za ostalo jos nemam para, al' bice!!!

Ja zivim u pederskim (boja) zgradama preko puta visha!

Stanje nije lose osim problema opisanih u mom prvom postu, koji sam ti pre par stranica citirao!
Menjao sam homokineticki, i radio silen bloci pre par dana u BG-u. Za ostalo jos nemam para, al' bice!!!

Ja zivim u pederskim (boja) zgradama preko puta visha!

znam gde zivis. Stalno vidjam volvo tu. Nego tesko iz rikverca da proteras volvo do glavnog puta :D

znam ja kako izgleda volvo,nego drugi ne znaju... i slike motora i unutrasnjosti...

poz truckeru,alaman,ostali. Evo ja iz vojske se javljam ;)

volvo dominira i u specijalnim truckovima, za rudnike, gradilista sa nepristupacnim putevima i slicno...

normalno,tu su i volvo bageri...

dumperi:

malo udela u vojsci:

fh-12 za truckera...

izvini sto ima dosta slika,ali ovo je samo polovina onoga sto sam hteo poslati,ali da ne pravim problem korisnicima sa slabijim internetom...

Razmisljam da zamenim ceo motor na dva soma kubika zbog registracije, jer ga ovi brate deru kao sasavi!!!! 39000 din!!!!
p.s. U Kragujevcu je najskuplja registracija, jer imamo komunalnu taksu od deset soma dinara za vozila preko dve hiljade kubika!!!!

Off topic, al' 'ajde... U Srbiji danasnjice za coveka koji ima porodicu i prosecno zaradjuje (tu naravno ne spadaju privatnici) 2000 kubika je plafon. Pricam iz licnog primera, jer prosecno zaradjujem i vozio sam 2000 kubika (oko 20.000 din).

Razmisljam da zamenim ceo motor na dva soma kubika zbog registracije, jer ga ovi brate deru kao sasavi!!!! 39000 din!!!!
p.s. U Kragujevcu je najskuplja registracija, jer imamo komunalnu taksu od deset soma dinara za vozila preko dve hiljade kubika!!!!

ja ne znam koji je to motor firme volvo sa 2.0litra,a da nije turbo. I opet ce zbog snage motora biti skupa registracija...
p.s. ti imas LO (Los Andjeles, sto kaze moja drugarica) table, ti ne placas takse neke koje samo u KGu postoje...?!?

inace, tkzv luksuz (***** ti luksuz. Kakav je to luksuz 2.0Litra motor???? prokleti srbi) je po meni < 3 000kubika. Ta granica luksuza je dosta niska...i zato su cene registracija odgromne...Sad moras da gledas: da uzmes 5 ili 6 cilindara motor: skupa registracija, ali odrzavanje je redje nego kod slabijih motora...platices neku sumu kad tad...samo sto nama nam dragi drug Alan placa i registraciju,a Bog me josh malo i generalnu :D

ako ti treba majstor za generalku, znam odlicnog.... (:

diesel rooles...zato jer ima povoljniji obrtni moment pri mnogo nizim obrtajima od benzinca, uz to i manje trosi. Mozda je odrzavanje skuplje, ali dizel prelazi vise. Ovo je naravno, licni stav...Ne verujem da cu ikad vise, ako budem imao prilike da kupim noviji auto, kupiti benzinca... Jer svaki benzinac da bi se dokazao, trazi naterivanje obrtaja, sto proizvodi buku, vibracije, tj. smanjuje udobnost. A covek kako stari, to mu vise smetaju visoki obrtaji (citaj buka).

Volvo pravi i odlicne pente, avionske motore i vanbrodske motore. Svi drze cenu i na dobrom su glasu, kao auti i kamioni. Damnjane hvala za slike, ali nemoj ja da pocnem da postujem bar 15% od mojih 2.300 slika Volvo kamiona... Bice vam previse :D
E stvarno, bas su preterali sa cenama registracija - pa bre 2.000cc je bio luksuz '60 godina!
Moj stari je bio u pravu kad se jednom prilikom svadjao sa saobracajcem oko prekoracenja brzine: "Pa bre, mutavi, tu su rekli da se vozi 40 jos kad su se vozili trabanti i tristaci! Ja bre imam ABS! Znas ti kakav je ovo auto?!" a ja umirem od smeha. Mislim da mu je napisao tu kaznu samo zato sto sam se ja toliko smejao! :)

ti imas LO (Los Andjeles, sto kaze moja drugarica) table, ti ne placas takse neke koje samo u KGu postoje...?!?

Ja hocu da auto prebacim na KG table, a i generalna motora mi nije ispod 'iljadarke!! Stoga mi se vise isplati da uzmem manji motor za 200 - 300 evra i da resim obe muke odjednom!

ja ne znam koji je to motor firme volvo sa 2.0litra,a da nije turbo. I opet ce zbog snage motora biti skupa registracija...
Volvo je u 850 ugradjivao motor od dva litra (1984cc) i pet cilindara u tri verzije!!!!
1. Bez turbine sa 10 ventila i 126 konja
2. Bez turbine sa 20 ventila i 143 konja
3. Sa turbinom sa 20 ventila i 210 konja

Ja se dvoumim izmedju prva dva!

Moj stari je bio u pravu kad se jednom prilikom svadjao sa saobracajcem oko prekoracenja brzine: "Pa bre, mutavi, tu su rekli da se vozi 40 jos kad su se vozili trabanti i tristaci! Ja bre imam ABS! Znas ti kakav je ovo auto?!" a ja umirem od smeha. Mislim da mu je napisao tu kaznu samo zato sto sam se ja toliko smejao! :)

J***s pandure, zaustavljaju one sto prekorace 10 km/h, a onaj sto ide dvesta njemu niko nista ne sme!!??:evil::evil:

Back