Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
Naravno da postoji... 1855cca 200hp... imao ga ja do pre godinu dana![]()
sta sada imas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da postoji... 1855cca 200hp... imao ga ja do pre godinu dana![]()
140 KW, pogrešio je.Za T4 znam da ima 200 KS, ali ne znam otkud onaj crveni iz oglasa da bude T4 sa 140 KS...
Reno megan '04 1.9 dci 120hp... fin autic![]()
Uzeo je 5 godina noviji auto, i štedi što se tiče potrošnje, a benzin u ovo dobar je preskup.Pa i Reno je bezbedan, ali Volvo je neprevazidjen, mislim da si, sto se kaze, presao sa konja na magarca..
Uzeo je 5 godina noviji auto, i štedi što se tiče potrošnje, a benzin u ovo dobar je preskup.
hahahah pa ti se preseli kod mene![]()
Pa i Reno je bezbedan, ali Volvo je neprevazidjen, mislim da si, sto se kaze, presao sa konja na magarca..
6 godina noviji, ful oprema, odlican agregat ide ko zmaj, ne trosi mnogo... bas to sto kazes, ipak zivimo u zemlji Srbiji, a 15l potrosnje po gradu ne znam ko moze da platida ne govorim o ostalom... zao mi je sto sam ga prodao ali tako je kako je, idemo dalje
![]()
Pa nije manji dizel agregat, 1.9dci sa 120ks je vrhunska masina koja gura i mnogo vecu lagunu a kamo li megana od 1200kg... a v50 je super auto i 2.0d je ok agregat, jos ulazi ispod 2000cca pa ce i registracija biti okpa dobro onda..steta sto moraju da se prave takvi kompromisi, i sto zbog cene goriva se biraju manji dizel agregati..ja merkam Volvo V50 karavan, 2.0D od 136ks..
Pa nije manji dizel agregat, 1.9dci sa 120ks je vrhunska masina koja gura i mnogo vecu lagunu a kamo li megana od 1200kg... a v50 je super auto i 2.0d je ok agregat, jos ulazi ispod 2000cca pa ce i registracija biti ok![]()
Taj 1.5 od 105ks moze da se cipuje za 200eu i da dodje na 130-140ks, a registraciju i dalje placas za 105![]()
Jasno je to meni, ali kad pogledas unazad 5 godina ili malo vise, kad se pojavio taj motor imao je 68ks, ili tako nesto, pa su ga polako dizali, dizali i dosli na 85ks, pa na 105ks. Mogu da se kladim da ce taj isti motor u sledecoj generaciji Megana, na primer, da ode na 120-130ks fabricki. I to nije nikakav problem, zato sto se ta snaga dobija uz pomoc turba. Motor ostaje maltene isti.