VOLVO I SAAB

Moram da vam ispricam moju anegdotu :)

Inace posedujem volvo 244 koji vozi cale , juce ja njega vozim da zavrsi nesto i puff ugasimo se :) ma kaki auto nece ni da cuje,nista zvemo mi naseg druga Zokija "Novak" i on ustanovi da je zveknula razvodna ruka... nbt reshimo mi to ode Zoiki, a meni cale kaze ..ebo te VOLVO kad mu crkne razvodna ruka da mu ja na to odgovorim jeste sram je bilo nije izdrzala ni 30 godina :hahaha::hahaha::hahaha:

Moram da vam ispricam moju anegdotu :)

Inace posedujem volvo 244 koji vozi cale , juce ja njega vozim da zavrsi nesto i puff ugasimo se :) ma kaki auto nece ni da cuje,nista zvemo mi naseg druga Zokija "Novak" i on ustanovi da je zveknula razvodna ruka... nbt reshimo mi to ode Zoiki, a meni cale kaze ..ebo te VOLVO kad mu crkne razvodna ruka da mu ja na to odgovorim jeste sram je bilo nije izdrzala ni 30 godina :hahaha::hahaha::hahaha:

hahaha dobar dobar :hahaha:

Kupio sam volvo s60 benzinac 143kw i 2400cm hteo bi da ugradim plin , zanima me da li pre ugradnje trba da idem na auto dijagnostiku posto imam par stvari koje mi ne funkcionisu ,kako treba i da li neko zna koja je cena ugradnje plina

Poslednja izmena:
Bio nekad davno Volvo P 1800. Postoji i sad Volvo XC 90. A onda je neko uzeo njegov motor i navio ga do daske, ubacio u onaj stari i tako je dobijen verovatno najjači Volvo na svetu:
mattias-vx-volvo-p1800-rendered-by-vizualtech_100200291_m.jpg

Ima mu 600 konja, pa vi vidite ...

Ja u novinama procitah da je Turcin bio kriv jer je navodno zaspao za volanom.

Tako i bese ,na zalost sam video kamion , koji je stajao na suprotnoj strani tog dana dog nije odnesen... ,cisto sumnjam da su ga prebacivali sa jedne strane na drugu stranu puta ....no mojih drugara nema tako da je sad sve jedno ...

Pozdrav ljudi,

nov sam na forumu. Ponosan sam vlasnik 2002 Volvo-a S80 2.4 125KW već više od 6 meseci. Imam samo da kažem da od svega što sam probao i vozio za mene je ovo jedno od najboljih vozila.
Imao sam samo redovan servis na 120.000km koji je me je koštao oko 800€. U tu cenu je ušlo sve što je trebalo da se zameni.
Servis sam radio kod Mike, al pročitah da to možda i nisu orogonalni delovi.

Kod koga bi mogli da se pazare stvarno originalni delovi po normlanim cenama?

Back