VOLVO I SAAB

pajserima je ta konzola glupa, i pitaju se da li su svedjani potrosili vise od 10 minuta da je smisle...
dok ljudi s ukusom cene funkcionalnost pre kica i prenatrpanosti ;)

volvo ti je, mali, za ljude s ukusom
ti samo nastavi da vozikas kadeta i diskutuj o tome ko je koliki seljak kad stavi drugi motor u neki auto,
prodaj mu*da za bubrege kako ti ne patis za boljim (citaj: skupljim) stvarima u zivotu nego uzivas bas takav kakav jesi - mali glupi sirotan :ok:

pajserima je ta konzola glupa, i pitaju se da li su svedjani potrosili vise od 10 minuta da je smisle...
dok ljudi s ukusom cene funkcionalnost pre kica i prenatrpanosti ;)

volvo ti je, mali, za ljude s ukusom
ti samo nastavi da vozikas kadeta i diskutuj o tome ko je koliki seljak kad stavi drugi motor u neki auto,
prodaj mu*da za bubrege kako ti ne patis za boljim (citaj: skupljim) stvarima u zivotu nego uzivas bas takav kakav jesi - mali glupi sirotan :ok:

Ne razumem ??? shta je pisac hteo da kaze? xD

zna se ko je ko i sta je sta ;)

heico-s80-01.jpg

volvo-fh16.jpg

Dragi prijatelji. Sam sam se uverio da je volvo cuvar zivota, mene i moju majku je pre tacno 2 meseca spasao od sigurne smrti pri direktnim sudarom sa meckom 124-kom. Mecka je smrskana totalno, a mi smo samo ugruvani, i bez ikakvih preloma. Posle ceonog sudara upalio sam izlupani volvo i preparkirao ga, dok su mecki trazili motor po putu. Inace vozio sam volvo 245 gl karavan 83 godiste. Sada sam nasao i kupujem isti takav samo zadnja serija 93 classic. Prelep je. Nista drugo me ne zanima.

Dragi prijatelji. Sam sam se uverio da je volvo cuvar zivota, mene i moju majku je pre tacno 2 meseca spasao od sigurne smrti pri direktnim sudarom sa meckom 124-kom. Mecka je smrskana totalno, a mi smo samo ugruvani, i bez ikakvih preloma. Posle ceonog sudara upalio sam izlupani volvo i preparkirao ga, dok su mecki trazili motor po putu. Inace vozio sam volvo 245 gl karavan 83 godiste. Sada sam nasao i kupujem isti takav samo zadnja serija 93 classic. Prelep je. Nista drugo me ne zanima.

Jel to meckedes krenuo na stenu bez dinamita xD

I za sve ljubitelje meckedesa koje moram da razocaram da do 2000 godine za cenu PRAVOG jednog VOLVO-a , mogliste da kupite 2 meckedesova top modela ;)
Tako da ako ne znate sta je dobro znate sta je skupo...

sta mislite o polovnom Saabu 9-5 2006-2007 godiste? Po meni jako dobar auto za male pare. Odprilike dobijate isti kvalitet voznje i opremu kao u Mercedesu E klase ili BMW serije 5 samo za duplo manje novca....

Za odrzavanje Saab-a ti treba isti toliko kao da odrzavas E klasu i BMW 5 u isto vreme. A da je Saab auto jeste... pa sad samo zavisi koliko si voljan da ga odrzavas.

video sam cene delova su bas kao sto si rekao u klasi bmw lexusa mercedesa . ali to je na neki nacin neizbezno sobzirom da je Saab vozilo luksuzne klase

sto se tice delova svi mogu da se naruce iz amerike preko sajtova koji prodaju auto delove za puno nize cene od ovih koje s ovde

sve u svemu za mene je saab bolja kupovina nego bmw 5 ili mercedes e klase jer dobijas 95% onoga sto oni nude za 2-3 puta manje novca....

u toj luksuznoj klasi vozila saab je auto kojem najvise pada cena kao polovnjaku sto je istovremeno odlicna stvar za ljude koji ih kupuju a losa stvar za onoga ko ga je kupio novog.

Poslednja izmena:
Jel si uzimao sta od delova iz amerike ? mislis da su americki delovi adekvatni za Saab evropskog trzista i koliko ja znam Saab nije americki no Svedski... Ali ako ti znas da to tako moze onda ti je Saab idealan ;)

Kupio :) 960 2.5 125kw ,presao 226.000 km zeljeni metalik, krem koza sa kombinacijom mahagonija ,automatski menjac.Redovno odrzavan ,s'obzirom da je od ambasade. Sve na kolima je u fabrickom stanju :)

A slike ce da budu kad ga sredim :)

BTW platia sam ga soma oera ;)

Kupio :) 960 2.5 125kw ,presao 226.000 km zeljeni metalik, krem koza sa kombinacijom mahagonija ,automatski menjac.Redovno odrzavan ,s'obzirom da je od ambasade. Sve na kolima je u fabrickom stanju :)

A slike ce da budu kad ga sredim :)

BTW platia sam ga soma oera ;)

koje godiste? sve u svemu ekstra cena.

sta planiras sad da mu dodas jos jednu turbinu ? vidim imas neki projekat da ga nabudzis na 500 konja :)

1996 godina je u pitanju. On sada nije turbo,a plan je da bude twin turbo sa 450hp najmanje :) i planiram da ga farbam u crnu metalik ,eventualno ksenon svetla. PLIN ME NE ZANIMA .. ima tu jos gomila stvari koje planiram npr u naslone glave na prenjim sedistima da se ugrade ekrani, mozda ako najurim frizider iz S90 royal pa cak i to ... :)

Back