VOLVO I SAAB

Pre svega da pozdravim sve clanove foruma. Pre oko godinu i po sam uzeo 460 1.8i 1996. godiste i prezadovoljan sam.
A sad odgovor zzare - tu: imas Amazon motors za nove delove uvek, najpovoljniji su ... Samo ih nazovi da proveris da li imaju sta ti treba, ako nemaju mogu da ti poruce. Za polovne delove, kontaktiraj Vjesticu, on je najopusteniji lik sto se toga tice, a za servis, veruj mi, Zoki Milovanovic, Lestane ... Za mog 460icu je godisnji servis (svi filtri, svecice, obe kugle, leva spona, obe manzetne spona, sve njegovi delovi) kostao nesto oko 250 eura ... Svako koga interesuju kontakti neka mi sibne mail na vuvej@beotel.net bice mi zadovoljstvo da prosledim podatke, ne bih to radio na forumu zbog reklame i tako to ... :D
Pozdrav ....

E sto volim ove kuropacenike sto su iz juga ili golfa 2 usli u fiat stilo ( :dash: ), pa su sada ubedjeni da kao voze neki auto :rotf: .

Jutros tako jedan se zalepio za mene i ablenduje kao da je u diskoteci. U sporoj traci kamioni, busevi i ostali sporaci. Ispred mene A4. I tako jedno 2 minuta iza mene besni, vileni, ablenduje. Ja mu samo pokazem srednji prst. On jos vise. Kada se guzva ispred rascistila i A4 se pomerio u stranu, pipnem malo gas, ovaj ne odustaje. Jos malo pipnem gas, a ovaj kuropacenik iza posustaje. Stisnem ga onako do 180 km/h ko od sale, njega nema. Kad smo se ponovo sreli na jednom semaforu, ja se prestrojavam u krajnju desnu traku, a on konacno pristize usporava i protestuje :hahaha: .

Ccccc.

E sto volim ove kuropacenike sto su iz juga ili golfa 2 usli u fiat stilo ( :dash: ), pa su sada ubedjeni da kao voze neki auto :rotf: .

Jutros tako jedan se zalepio za mene i ablenduje kao da je u diskoteci. U sporoj traci kamioni, busevi i ostali sporaci. Ispred mene A4. I tako jedno 2 minuta iza mene besni, vileni, ablenduje. Ja mu samo pokazem srednji prst. On jos vise. Kada se guzva ispred rascistila i A4 se pomerio u stranu, pipnem malo gas, ovaj ne odustaje. Jos malo pipnem gas, a ovaj kuropacenik iza posustaje. Stisnem ga onako do 180 km/h ko od sale, njega nema. Kad smo se ponovo sreli na jednom semaforu, ja se prestrojavam u krajnju desnu traku, a on konacno pristize usporava i protestuje :hahaha: .

Ccccc.

Objasnio si mu ... hahah volina video karavan ,pa misli paprikar xD, ja sam to drugacije radio dok sam terao 2.3T ... pustim ga da me obidje pa ondak ja u buljson ablendam i sviram kao da sam izaso iz laze pa kad vidi da ne mere nista da uradi pomeri se kao popisan xD

Ccccc.

Mi to radimo sa Puntom JTD,zalepi se neki mentol u dupe i ne mrda,onda samo nagazis i odletis.A liku nije jasno kako taj puntic ide tako.

Ne razumes. Volvo 740 iz 1986. nije imao onakvu prednju masku. To je sa restilizovanog modela. Kakav je to automobil u ekstra stanju sa predjenih samo 60.000, a sve mu je napred promenjeno, ima motor koji ne postoji u tom modelu itd. To se zove Frankenstajn. Budzevina. Skalamerija. Srpska posla.

Sto se tice Amazona... Oni su ekskluzivni uvoznik scan-tech - a, pa njihove delove i prodaju ... Iskreno, do sada ni Zoki ni ja nismo imali zamerki na kvalitet .... Sto se tice Mike ... respect :D samo dok se dovatis nekog ko zna/hoce da radi i sve je ok ... I Zoki ga hvali kao dobrog majstora ... Jedino zbog cega sam ja preporucio zokija je moje licno iskustvo sa njim, posto nikakvim pricama vise ne verujem dok se ne uverim sam ;)

Hm ... Neiskustvo sa forumima :D Elem, sto se tice volvo kluba, ja sam za ... Ako se pokaze da ima voljnih i zainteresovanih, mogao bih i da naslazem neki sajt na tu temu ... Isto vazi i za saab club, ako ima zainteresovanih .... A za skuljanja, kafane i blejachenje sam uvek :D :D

Pozdrav ljudi,

nov sam na forumu. Ponosan sam vlasnik 2002 Volvo-a S80 2.4 125KW već više od 6 meseci. Imam samo da kažem da od svega što sam probao i vozio za mene je ovo jedno od najboljih vozila.
Imao sam samo redovan servis na 120.000km koji je me je koštao oko 800€. U tu cenu je ušlo sve što je trebalo da se zameni.
Servis sam radio kod Mike, al pročitah da to možda i nisu orogonalni delovi.

Kod koga bi mogli da se pazare stvarno originalni delovi po normlanim cenama?

Original delovi su skupi i za golfa ,a volvo necu da diskutujem. Postoje delovi koje jednostavno je bolje i jeftinije kupiti iz originala ma koliko to izgledalo skuplje u startu ;)

druze trebaju mi neki delovi za v40,pusti neki broj da te zovem-Sale-PO

Jel se ovo odnosilo na mene?

Hm ... Neiskustvo sa forumima :D Elem, sto se tice volvo kluba, ja sam za ... Ako se pokaze da ima voljnih i zainteresovanih, mogao bih i da naslazem neki sajt na tu temu ... Isto vazi i za saab club, ako ima zainteresovanih .... A za skuljanja, kafane i blejachenje sam uvek :D :D

Pa gde si ti do sad ? :per::per::per:

Kupio sam V70 2.4T 2001.g. sa metan gasom i imam jedan problemcic,

na benzinu mi radi super, a kad prebacim na metan i na ler gasu kad prikocim i stanem (automatik je auto) desi mi se da mi padnu obrtaji i malo se zatrese motor ili cak da se ugasi.
Stavljao sam ga na dijagnostiku kod ovih iz Lestana i ne prijavljuje mi gresku.
E sad imam majstora koji bi mi zamenio za dzabe kompletan leptir senzor ler gasa, ali sam nedavno cuo da postoji neka novija verzija softwera za taj senzor i kao da ona popravlja sam rad istoga ...

... pa sam se pitao ako neko ovde ima iskustva ili slicno ...

Back