VOLVO I SAAB

Pozdrav i tebi :) i odmah da ti kazem ne poznajem na zalost nikoga ko prodaje takav auto a da je i u dobrom stanju :( hmmm , btw da li te zanima 850 2.5 ali je registrovan kao 1.8 shto znachi da je registracija manja nego za 2.0 i naravno ima plin ,klimu alu felne ,mislim sve sem koze ....

Damnjane, pokvari oci :)

Skorpor_Vallakra_018-1.jpg

Skorpor_Vallakra_033-1.jpg

Skorpor_Vallakra_037-1.jpg

Skorpor_Vallakra_078-1.jpg

Skorpor_Vallakra_120-1.jpg

Skorpor_Vallakra_195-1.jpg

Skorpor_Vallakra_196-1.jpg

Skorpor_Vallakra_241-1.jpg

VP_VAL07-018-1.jpg

VP_VAL07-017-1.jpg

VP_VAL07-016-1.jpg

VP_VAL07-023-1.jpg

VP_VAL07-033-1.jpg

VP_VAL07-064-1.jpg

VP_VAL07-083-1.jpg

VP_VAL07-115-1.jpg

VP_VAL07-117-1.jpg

VP_VAL07-128-1.jpg

VP_VAL07-277-1.jpg

VP_VAL07-075-1.jpg

VP_VAL07-088-1.jpg

:bye:

Šta mislite o kupovini SAAB-a 9-3 iz 2002 sa 3 vrata,crni?
2.0 benzinac 116 ks!Svi kažu da nisam normalan i da ću imati dug brak sa njim,ali meni se opasno sviđa,***!
I kakva je situacija sa majstorima,servisima i delovima,mada retko trebaju,ali ipak zatrebaće za održavanje?
Molim sve ljubitelej SAAB-ova da mi pomognu,pošto vidim da je SAAB spašen zahvaljujući Spyker-u!

Pozdrav svim ljubiteljima Volvoa! Evo i mog autica - 460, D19T (1.9 TD, 66KW/90Ks), kraj '95., od opreme ABS,servo,el. podizaci,Air Bag,el. retrovizori,centralna,alarm,klima,grejaci sedista,grejaci retrovizora,alu felne,fina muzika (u vratima Jensen Titanium, nazad na tabli Pioneer elipse,cini mi se TS-6911),potrosnja od 4.7 - 6.0, zavisi kako se vozi,u mom vlasnistvu 4 godine,i ja sam prezadovoljan. Jednom mi je bukvalno spasio glavu! Najverovatnije cu ga zameniti,ali opet za Volvoa, S40 ili S60,ali neki do 2.0,zbog us*anih poreza na luksuz...

Pozdrav!

Pozdrav svim ljubiteljima Volvoa! Evo i mog autica - 460, D19T (1.9 TD, 66KW/90Ks), kraj '95., od opreme ABS,servo,el. podizaci,Air Bag,el. retrovizori,centralna,alarm,klima,grejaci sedista,grejaci retrovizora,alu felne,fina muzika (u vratima Jensen Titanium, nazad na tabli Pioneer elipse,cini mi se TS-6911),potrosnja od 4.7 - 6.0, zavisi kako se vozi,u mom vlasnistvu 4 godine,i ja sam prezadovoljan. Jednom mi je bukvalno spasio glavu! Najverovatnije cu ga zameniti,ali opet za Volvoa, S40 ili S60,ali neki do 2.0,zbog us*anih poreza na luksuz...
Nemanja super ti je autic :) btw stara gardo mislim da je s90 pobedio :)))

Ja sam u pregovorima za neki karavan 960,poshto je to ono od chega mogu napraviti bi-turbo sa 400 konjica:) ako ga pazarim to ce biti do septembra i onda vam kachim slichice ,sad je malo glupo da se kitim tudjim perjem xD

cao svima... ja znam sve u volvo servis mika... mika nabavlja sve delove iz svedske.... original... nemoj da vas lazu!!! ja radim sve male popravke... kao zamena ulja... zamena sabilizatora... i ostale sitne usluge... mika je extra majstor... tj njegov sin zajedno sa njim!!! malo je skuplji, ali otklanjaju sve, i delovi su 100% dobri.... javite mi se ako vam treba dodatna informacija... pozz svima!!!!

Sada cu ti ja dati dodatnu informaciju , ja sam vlajao delove Servisu Mika, chak sam mu vlajao i delove italijanskog porekla.A da je majstor mika dobar volvo mehanichar to necu osporiti.

Pozdravi cu sve ljubitelje Volvoa,
tri godine imam Volvo 850, 103kw, 2,4, benzinac, automatik, 1997, karavan,za manje od tri godine moje voznje nigde se nije "zakasljao",a presao sam sa njim 55000km, jedna mrcina od automobila. Iako ga bas ne zalim uopste nije kvarisa. Kazem kvarisa, za tri godine sam odradio prednje kocnice, nosac motora, auspuh (odnosno skinut ktalizator posto je se raspao), lager na altenatoru, akumulator, stabilizatore i redovno servisiranje motornog ulja i filtera. Mozda jesu skuplji rezervni delovi, ali to sve ima svoje, koliko para toliko muzike. Svaka pohvla za ovaj auto.

i to ti sad odes i ispricas nekom ljubitelju folksvagena i on ti ne veruje...
klasicna scena u srbiji :(

Ne bih da blatim ni jedan auto, ali nije ni ona prica da ciga hvali svoga konja. Ne znam, mozda mi se potrefio takav auto. Haubu otvorim samo kad menjam ulje i filtere, dok to sa predhodnicima nije bio slucaj. Leto, zima nema tu ne moze da pali ili vrergla, bukvalno na pola kljuca i gas. Odusevljen sa autom.

Pozdrav vozacima svedskih kola :super: hladno al' standard :p

Ne znam da li krsim neka pravila ali eto da se predstavim, ja sam Nebojsa i vozim kalibru v6 i posto su opelovi i saab-ovi automobili istih delova jurim aluminijumske dekle od saab-a 9000 v6 (2.5 ili 3.0) jer su moje plasticne i to im je mana jer se lako krive, pa ako neko zna nekoga ko ima taj model u delovima neka mi javi :super:

inace evo mog motornog vozila cisto da ne bude da sam ovde samo zbog informacije :)

Back