VOLVO I SAAB

Nemam slike svog auta na laptopu. Ovaj je skoro identican

501082750_2_b-1.jpg

501082750_4_b-1.jpg

501082750_5_b-1.jpg

501082750_6_b-1.jpg

501082750_8_b-1.jpg

Lepo limuzince, lepa boja. Moj je teget, samo enterijer nije bez boje kao na onom gore, nego crn. Slikao sam ga juce, samo da nadjem gde je usb i da ponovo dodjem u kafance sa bezicnim netom pa cu ga obesim :)

crna metalik, isto enterijer taman, nesto sivo crn i seljaci mu dodali neko drvo koje ne da se ne slaze nego kic zivi a drugo sranje sto je koza, leti przi zimi ladi bubrege hahahah ali snimi ti to seljacko drvo i boju, neka imitacija ruzinog drveta sta????? :zcepanje:

Prilozi

• 418.jpg
    418.jpg
    26 KB · Pregleda: 37
Ma spremao se za prodaju pa nisam hteo bas da investiram u njega, ali sam video da bez originala nema vajde. Sve je novo, i plocice i diskovi.

pa original jesu skuplje, ali kod mene se pokazalo ako ne stavim original dva put trepnes i nema vise... a original platis ali trajeeeeeee kolko oces, stvarno, i na kraju ti se i vise isplati... samo zavisi i gde kupujes tj nabavljas i gde opravljas....
ja sam bas ovde na sajtu pitala da mi preporuce majstora i sve sto su pisali ..predlagali ...bas nisam bila zadovoljna em derikoze em nemaju tri blage em ocekuju kad me vide (zensko) da sam guska u magli i da nemam pojma, pa probaju ....sad delove nabavljam sama od preko a drugar mi opravlja ...i super zadovoljna :mrgreen:

Poslednja izmena:
treba ljudima da docaramo koliko je svedski celik jak
kad bi samo znali da je ebeni nosac za rezervne gume izdrzao
celu moju prikolicu da se ne surdukne u provaliju sta tek da kazem za ostatak slepera :lol:
o kolima da ne pricam
mali 440t je jak ko volina, sa celicnom sipkom iza branika :hahaha:
a karavan muci amortizere samo tako, gume sirote polegale a u njima 2.5 bara :lol:

Spyker traži partnera za modernu verziju Saaba 92

Holandski "Spajker", vlasnik švedskog "Saba" (Saab), pored lansiranja dorađenih modela, pregovara sa drugim proizvođačima automobila o planu razmene tehnologije i podele platforme za novo vozilo, inspirisano "Sabom" iz pedesetih godina prošlog veka, preneo je danas "Autonjuz."

Izvršni direktor "Spajkera" Viktor Miler odbio je da navede kompaniju sa kojom pregovori teku, ističući da će sve biti jasnije u narednih 100 dana.

On je rekao samo to da će novi model biti manje vozilo inspirisano verzijom "saba 92", koji je bio u proizvodnji između 1949. i 1956. godine. Prošlog februara "Spajker" je kupio "Sab" od američkog "Dženeral motorsa" (GM), čime su okončani 14 meseci dugi pokušaji GM-a da proda, ili zatvori kapije poznate švedske robne marke.

U poslednjem tromesečju "Sab" je bio angažovan na obnavljanju proizvodnje i prekidima veza sa matičnom kompanijom, GM. Analitičari veruju da će se uskoro znati da li se "Sab" uspešno oporavlja, lansiranjem redizajniranog sedana "saab 9-5" ovog leta, kao i drugih modela.

Kompanija planira da 2011. godine ponudi krosover "9-4X" i da debituje sa novim modelom "saab 9-2" u 2012 godini. Ti proizvodi se nalaze u pripremi i njihov razvoj je finansijski obezbeđen. "Spajker" namerava da uloži najmanje milijardu evra u razvoj i proizvodnju tih modela.

Autor : Tanjug.rs

Pozdrav svima.
Danas sam se uclanio i ovo je moj prvi post.
Jos uvek nemam Volvo ali sam resio da kupim jedan (zato sam se i uclanio na ovaj forum). Mislim da je 850 sa 2.0 motorom i ugradjenim plinom, ono sto meni treba. Ako neko ima ili zna nekog ko prodaje takav auto javite!

Back