VOLVO I SAAB

Idi u bilo koji servis koji ima kompjutersku dijagnostiku za sve automobile. Svaki Bosch kompjuter ce to da resi, ne treba ti Volvo servis. Po BG ima Volvo servisa koji ni nemaju kompjutersku dijagnostiku nego salju ljude kod Ninica...

Promenili smo delove (nabavili u Segedinu), ali bi trebali otići na kompjutersku dijagnostiku (svetli nam i dalje trougao i poruka da trebamo otići u servis).

Ja delove ne bih menjao kod takvih majstora :) BTW ja sam moj odrzavao kod NOVAK-a 011/3511555 kosultuj ih mogu da ti pomognu :) i opet kad nadjem volvo koji mi odgovara servisiracu ga kod njih ...

hehe moze i dva :D ne znam koliko zainteresovanih ima za skupove . Mozda ne bi bilo lose da se organizuje neki volvo klub ili neshto slichno. Ako ima bar nas 5 ozbiljnih mislim da je to izvodljivo :)

vreme je jako nezgodna stvar :) shta ja znam imam par drugara koji prate i chlanovi su vec nekih klubova i skupova , oni se recimo sastaju 1-2 mesechno :) cenim da bi svko mogao da izdvoji vremena jednom mesechno za tako neshto :)

Verovatno bi mogao. Ali kad imas malo dete u kuci, onda nista ne mozes da planiras unapred. Dok nije stigao klinac na svet nije me bilo kuci. Svaka kafana bila moja i poneki auto-servis koji se pretvarao u kafanu kada se okupi pravo drustvo...
Sve se da organizovati, samo da se sklope kockice...

uh to i mene cheka u martu :) ali cenim da neshto moze da se organizuje ali definitivno ne mozemo ti i ja sami nishta :) bez josh najmanje 5 ljudi i josh 5 pristalica glupo je zapochinjati ikakvo okupljanje...

Pa racunaj truckera da bi se verovatno pojavio, samo ne sa Skanijom :) . Ima tu jos i ljudi koji ne voze Volvo, ali ga obozavaju (sami ce se prepoznati, jel tako d :) ) . Nije neizvodljivo.

Ako sme da se pita: sta cekate, devojcicu ili decaka?

:hahaha: to sam negde video da se covek odrekao sina zbog ne znam ni ja cega :) . Vec zamisljam... Ja, taj i taj, odricem se rodjenog sina, jerbo je oskrnavio svoje telo nacrtavsi znak omrazenog mi automobilskog proizvodjaca...

Back