gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Ugasio se. Oko 3900 radnika bez posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Promenili smo delove (nabavili u Segedinu), ali bi trebali otići na kompjutersku dijagnostiku (svetli nam i dalje trougao i poruka da trebamo otići u servis).
BTW ja sam moj odrzavao kod NOVAK-a 011/3511555 kosultuj ih mogu da ti pomognu
i opet kad nadjem volvo koji mi odgovara servisiracu ga kod njih ...
shta ja znam imam par drugara koji prate i chlanovi su vec nekih klubova i skupova , oni se recimo sastaju 1-2 mesechno
cenim da bi svko mogao da izdvoji vremena jednom mesechno za tako neshto 
ali cenim da neshto moze da se organizuje ali definitivno ne mozemo ti i ja sami nishta
bez josh najmanje 5 ljudi i josh 5 pristalica glupo je zapochinjati ikakvo okupljanje...
. Ima tu jos i ljudi koji ne voze Volvo, ali ga obozavaju (sami ce se prepoznati, jel tako d
) . Nije neizvodljivo.
ali ja sam vishe voleo da bude seka ... ma samo neka je ziv i zdrav 
. Naravno, samo je zdravlje najvaznije, sve ostalo je nebitno. Uglavnom, izgleda da ce to biti jos jedan Volvo fanatik
.

shta treba da bude ko sa reklame magarac sa tetovazom "zashto se u srbiji kunu u golfa" 

)) Zamisli xD
to sam negde video da se covek odrekao sina zbog ne znam ni ja cega
. Vec zamisljam... Ja, taj i taj, odricem se rodjenog sina, jerbo je oskrnavio svoje telo nacrtavsi znak omrazenog mi automobilskog proizvodjaca...Pa racunaj truckera da bi se verovatno pojavio, samo ne sa Skanijom. Ima tu jos i ljudi koji ne voze Volvo, ali ga obozavaju (sami ce se prepoznati, jel tako d
) . Nije neizvodljivo.
Ako sme da se pita: sta cekate, devojcicu ili decaka?