gost 223698
Domaćin
- Poruka
- 4.747
ma kakvo volontiranje, šta vam je, ne treba vam to
samo ćete uzalud trošiti dragoceno vreme
samo ćete uzalud trošiti dragoceno vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

čmarljivo je...rad, bilo kakav, volonterski ili ne... mislim da ne treba raditi uopšte

pa zavisi, kako kome... svakome može biti dragoceno ako ga može pametnije utrošiti
a postoji HILJADU stvari na koje se to vreme može pametnije utrošiti, od volontiranja... nego ljudi prvi put ne znaju, misle to je nešto ekstra giga mega, plus ih privuče miris drugarstva
eto da znate za ubuduće

Pa to da, ali u sta utrositi vreme? realno, bolje je ici na volontiranje i nauciti se necemu pa makar za djaba, umesto da idemo na krstaricu i pijanke...![]()
Evo,sta vi mislite o volonterskom radu?
Ja zavrsavam srednju, uskoro fakultet i predlozili su mi da odradim volonterski rad kako bi otvorila nove mogucnosti za fax koji zelim.
Volonteri nisu prisutni samo da bi predstavljali jeftinu radnu snagu nego i pospijesili nastavak mog skolovanja.
Roditelji misle da je to jedna od opcija ako zelis biti pravnik.
Moj tata je pravnik, i prije fakulteta on je radio kao volonter kod jednog privatnog advokata u Osijeku.
Evo,sta vi mislite? Meni se iskreno i ne svidja ta ideja, koliko god pokusavala izvuc sve pozitivne zice iz nje![]()
sto da ne? pasce ti kruna sa glave?nece...
ja bi isla da volontiram na Exit, i mislim da cu se prijaviti ove godine![]()

Skrenuli ste s teme!!! Ja bih mozda volontirao negdje sto me zanima, tipa Exit, gdje bar imas sta da pojedes i popijes i na zabavnom sam mjestu, ali da mu ja idem 10 dana da crtam drvece sa nekom djecom i recitujem pjesme, a moram sebi platiti sve troskove - to ce malo teze ici.
Razumijem da ima dosta volontera na Zapadu i da je to pravo popularno kdo njih, ali oni imaju masu para i ne znaju sta ce od dosade. Kod nas je to druga prica.
zar vas novac i materijalno bogatstvo ni malo ne interesuju?
Tako je, mnogi ljudi volontiraju npr. na exit-u zato sto se nadaju da ce ih neko tamo zaposliti...pf, lol, wtf

Tako je, mnogi ljudi volontiraju npr. na exit-u zato sto se nadaju da ce ih neko tamo zaposliti...pf, lol, wtf
]i pričao je s Brenom.To je otprilike jedini highlight.Ja bih dala bubreg za reč sa Brenom[/B]

Da ima neka laboratorija ili tako nesto, rado bih radio za gratis ali naravno nema