Volite li voce

Koja voca vam je omiljena

• Ukupno glasova
    16
Volim jagode u svim oblicima. Od svežih, preko jagoda sa šlagom, pudinga, sokova, sladoleda, džema, bilo čega što ima jagodu u sebi.

Limun ne jedem svež jer mi je previše kiseo, ali limunadu obožavam.

Jabuke, naročito sortu Greni Smit, ali mogu da prođu i druge.

I gomila drugog voća koje volim: breskve, kajsije, pomorandže, lubenice, grožđe, banane, kruške, šljive, trešnje...

Vrste koje ne volim nešto specijalno bi bile smokve, maline, kupine, dinje, dunje, kivi, urme...

Deci treba dopustiti da jedu koliko god hoće, svakojaka voća
Majka svaka, treba da nauči decu svakome korisnome radu domaćem
Radi zdravlja i razumnosti, deci imaju pravo podviknuti

Obazrivim pomeranjem tanjira lako ćete naći tacku u kojoj ce
Tri "akrobata" biti u ravnoteži. I nije tako teško, zar ne?

ZAR NE? ZAR NE???
About
Album: Bistriji ili tuplji čovek biva kad...
Released: 1981

Artist: Šarlo Akrobata

Voće... Mmmm... Volim svakojako voće! 🥝🍐🍎🍋🍈

Volim jagode u svim oblicima. Od svežih, preko jagoda sa šlagom, pudinga, sokova, sladoleda, džema, bilo čega što ima jagodu u sebi.

Limun ne jedem svež jer mi je previše kiseo, ali limunadu obožavam.

Jabuke, naročito sortu Greni Smit, ali mogu da prođu i druge.

I gomila drugog voća koje volim: breskve, kajsije, pomorandže, lubenice, grožđe, banane, kruške, šljive, trešnje...

Vrste koje ne volim nešto specijalno bi bile smokve, maline, kupine, dinje, dunje, kivi, urme...

Kupine i borovnice super zdrave ali jak ukus,i nisu popularne kod nas toliko,sok od borovnice je jedan od najzdravijih ali i najacih.Znaci kada neko ima unistenu krvnu sliku prvi lijek je borovnica dize sve parametre

Dobar izbor,znaci volis slatko voce jer kruske pa i sljive vecinom su slatke mada sljiva i ne mora biti
Volim pravi ukus. Ljudi iz grada pojma nemaju kakav ukus ima voće kad sazri na drvetu a ne u gajbi u nekom magacinu. Odrastao sam medju voćem u voćarskom kraju, imao sam tu sreću. Prepozna se čak voće uz iste sorte ali po izgledu znam da je ukusnije od ostalih. Recimo jagoda ima blago ispupčenje na vrhu i još se ubere u zadnjoj berbi kad žene od njih kuvaju slatko i džem, taj ukus je neponovljiv.

Volim pravi ukus. Ljudi iz grada pojma nemaju kakav ukus ima voće kad sazri na drvetu a ne u gajbi u nekom magacinu. Odrastao sam medju voćem u voćarskom kraju, imao sam tu sreću. Prepozna se čak voće uz iste sorte ali po izgledu znam da je ukusnije od ostalih. Recimo jagoda ima blago ispupčenje na vrhu i još se ubere u zadnjoj berbi kad žene od njih kuvaju slatko i džem, taj ukus je neponovljiv.

Volim dzem od jagode,jos i palacinke sa njim su odlicne licno to volim i sa mljevenom plazmom da miksam ,uvijek bolji miks od plazme i krema

Back