analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.401
Koje voce najvise volite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim svo voce (osim sto nisam bas ljubimac ribizli i malina). Mada, iako volim voce - ne jedem ga.
jedem ali nisam fasciniran, ne bas tako cesto (a imam i jednu zivotnu pricu povodom jagoda)A volis li jagode.U anketi sam ih vecinom nabrojao po vrstama a to sto si nabrojao su jagodicasta voca
Svo voće. Ali samo stare sorte, nove su bezukusne. Breskva Red heaven, kruška Viljamovka, šljiva Požegača, groždje Hamburg muskat, itd...
jedem ali nisam fasciniran, ne bas tako cesto (a imam i jednu zivotnu pricu povodom jagoda)
ne znam zasto je breskva jagodicasta?
jagode sam svojevremeno gajio da bi ih jele veverice t.j. da ne bi jele paradajz. Tako je paradajz bio zabarakadiran jagodama. E da, volim sumske jagode.Znaci jagoda ti nije uvijek bila slatka
Ne kada su ranije ubrane, tada su kiselije, a ja vise volim kada je voce kiselije nego sladje.Dobar izbor,znaci volis slatko voce jer kruske pa i sljive vecinom su slatke mada sljiva i ne mora biti
Volim jagode u svim oblicima. Od svežih, preko jagoda sa šlagom, pudinga, sokova, sladoleda, džema, bilo čega što ima jagodu u sebi.
Limun ne jedem svež jer mi je previše kiseo, ali limunadu obožavam.
Jabuke, naročito sortu Greni Smit, ali mogu da prođu i druge.
I gomila drugog voća koje volim: breskve, kajsije, pomorandže, lubenice, grožđe, banane, kruške, šljive, trešnje...
Vrste koje ne volim nešto specijalno bi bile smokve, maline, kupine, dinje, dunje, kivi, urme...
Ne kada su ranije ubrane, tada su kiselije, a ja vise volim kada je voce kiselije nego sladje.
Zato npr. ne volim toliko lubenice i jagode kao vecina ljudi, one ne mogu da budu kisele.
Osim maslina, volim sve sto je kiselo.Znaci volis citruse sve
jagode sam svojevremeno gajio da bi ih jele veverice t.j. da ne bi jele paradajz. Tako je paradajz bio zabarakadiran jagodama. E da, volim sumske jagode.
jagode sa secerom OK, sa cokoladom OK, u jogurtu - bljak.
^Borovnicu ne jedem svežu ali sok od nje može.
Npr sljiva ima potpuno drugaciji ukus kada je slatka i kada je kisela.
Ja sladju ne mogu da jedem skoro pa uopste, ali ovu kiselu ranije ubranu mogu da potamanim i kilo za poslepodne.
Nisu ti dobre grupe.
Avokado nije voće
Volim pravi ukus. Ljudi iz grada pojma nemaju kakav ukus ima voće kad sazri na drvetu a ne u gajbi u nekom magacinu. Odrastao sam medju voćem u voćarskom kraju, imao sam tu sreću. Prepozna se čak voće uz iste sorte ali po izgledu znam da je ukusnije od ostalih. Recimo jagoda ima blago ispupčenje na vrhu i još se ubere u zadnjoj berbi kad žene od njih kuvaju slatko i džem, taj ukus je neponovljiv.Dobar izbor,znaci volis slatko voce jer kruske pa i sljive vecinom su slatke mada sljiva i ne mora biti
Volim pravi ukus. Ljudi iz grada pojma nemaju kakav ukus ima voće kad sazri na drvetu a ne u gajbi u nekom magacinu. Odrastao sam medju voćem u voćarskom kraju, imao sam tu sreću. Prepozna se čak voće uz iste sorte ali po izgledu znam da je ukusnije od ostalih. Recimo jagoda ima blago ispupčenje na vrhu i još se ubere u zadnjoj berbi kad žene od njih kuvaju slatko i džem, taj ukus je neponovljiv.
Avokado je voće ko što je i paradajz