38imak
Elita
- Poruka
- 20.016
Obozavam.
Ne znam ni sam da li vise volim Andreja Vucica, ili Aleksandra Vucica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti k'o da si naprednjak. Vucic = drzavaObozavam.
https://www.vinetur.com/en/2025040886512/europe-s-heaviest-drinkers-which-country-tops-the-list.htmlNemam ja sto života pa da me voza kome se kako prohte. Nije to ko ranije da je sva familija u jednom gradu ili selu, to sad raštrkano na sve strane.
Ti onda voliš da ti nego drugi organizuje slobodno vreme, ja volim da sam njime upravljam.Zakljucili smo da su terevenke gotovo svuda u svetu.
I ok sto tebe mrzi da se cimas da bi nekoga video.
Ja sam drugaciji. Nije mi problem da predjem hiljade kilometara bez pravog povoda samo da bih video neke drage ljude. X puta sam potezao sa Tajlanda za Srbiju na svega par dana samo zbog nekih meni dragih ljudi.
Ja ne mislim da je negativno to što nemam taj osećaj. Naprotiv. Mogu da volim ili ne volim gde god da samTo je tesko ukratko objasniti ukoliko do sada nisi stekao taj osecaj ali geografija svakako nije.
Osecaj pripadanju necemu, obicaji, navike, ljudi, mentalitet, kultura, vera, istorija, umetnost, gastronomija...Sve to zajedno, ljubav prema svemu tome a ta ljubav ukljucuje i kritiku prema losim stvarima .
Zaista i premalo mesta i premalo vremena za iole ozbiljniju raspravu.
Pa dobro .... realno, za dublju emociju bi trebalo malo više kapacitetaVolim, na razglednici.
Za dublju emociju treba kvantitet i kvalitet.Pa dobro .... realno, za dublju emociju bi trebalo malo više kapaciteta
koje tebi nedostajuZa dublju emociju treba kvantitet i kvalitet.
A ti kao imaš vška? Možda u debelom crijevu.koje tebi nedostaje
Ne kako si to uspeo da zakljucis?Ti onda voliš da ti nego drugi organizuje slobodno vreme, ja volim da sam njime upravljam.
Ne pokusavam da kazem ni da je pozitivno ni da je negativno. To je tvoja licna stvarJa ne mislim da je negativno to što nemam taj osećaj. Naprotiv. Mogu da volim ili ne volim gde god da sam
Ti si kao loš algoritam – stalno izbaciš nešto, ali nikad ništa korisno.A ti kao imaš vška? Možda u debelom crijevu.![]()
zasto vredjas rektora Djokica ?Pa ovo hulja ne bi bolje izbaljezgao![]()
Ja sam jako razočaran ovim tvojim odgovorom!
Tipični algoritam iz Zenice.Ti si kao loš algoritam – stalno izbaciš nešto, ali nikad ništa korisno.
Jugoslav je posto pravi Balkanac.Ništa ne voli.Ja sam jako razočaran ovim tvojim odgovorom!
Odmah na prvi Thompsonov ili bar Škorin koncert...
IstinaДержава нису тренутни колонјални упрвници, као што нису били ни предходни. Наравно да волим своју државу. За Србе као народ је императив да имају своју српску државу. То јест да је поврате, јер су је изгубили, одавно. Први корак ка губљењу је би онај 1918. а дефнитивно су Срби изгубили своју државу, 1945. За сад смо само име повратили, остало нисмо.
I jujgoslovenstvaIstina
Da bismo imali svoju drzavu nephodno je da se resimo 3 stvari
- komuizma
- naprednjaka
- autosovinista i drugosrbijanaca.
- Volim svoju državuVolite li svoju državu? Snalazite li se u njoj ili lutate kao stranac? Koliko vam je pružila ili uskratila?
A stanovnike? Da li ste je voljeli i bili ponosni što ste stanovnik te države, a ako ne kada ste se odvojili od identifikovanja sa njom?
Šta bi mijenjali u svojoj zemlji?
Jeste li spremni braniti je srčano od neprijatelja?
Možda bi je rado napustili?
Koje su prednosti biti stanovnik zemlje koju smatrate svojom državom?
Da li je osjećate kao svoju?
Tacno.I jujgoslovenstva