U postavci zadatka je trebalo da se kaže "Čiji konj poslednji stigne na vrh brda, onome kraljevstvo!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelenko, tvoje objašnjenje mi je previše komplikovano za shvatiti one prve mozgalice.
Trba da pita da li se nalazi na raskrsnici, pa kad skonta koji mu je tacno odgovorio da ga pita za pravac u obicno selo.![]()
Hmm a mogu da se spoje 2 u 1?imam ja jednu za vas... valjda je niko nije dao:
od brojeva 1, 3, 4 i 6 treba dobiti 24
sve računske operacije su dozvoljene, samo ne smete dva puta da ponovite isti broj, i morate da upotrebite sva 4 broja![]()
Tačno tako, može postaviti samo jedno pitanje, ali obadvojica odgovaraju na isto.Могло би и тако...али, мислим да сме само једно питање да постави..
Hmm a mogu da se spoje 2 u 1?
Pa da bude (14-6)x3=24
Sve drugo sam izmuntala i neceeee
ne može
moraš sva 4 broja da upotrebiš, a da ih ne ponavljaš![]()
Ostani.Odoh ja da spavam, dosta je bilo ovog napora.![]()
U postavci zadatka je trebalo da se kaže "Čiji konj poslednji stigne na vrh brda, onome kraljevstvo!"
Jao znam!
Mada postavka zadatka nije odgovarajuća, ali je to jedino logično i moguće.
Rekao im je zamenite konje.
Postavio bi im sledeće pitanje:
"Šta bi mi tvoj zemljak rekao kada bih ga pitao gde je put ka selu u kome ne žive ljudožderi"
Obadvojica bi pokazala put ka selu u kome žive ljudožderi i on bi trebao da krene ovim drugim putem, na koji niko ne pokaže.
аутобус иде у лево, бар на нашим путевима...
У земљама Комонвелта (или како већ се пише) иде у десну страну...
једноставно је...
Већ сам радио овај тест на конкурсу за посао...![]()
..tachno..
..inache, ovaj zadatak sam ja chula pod nazivom "prijemni za vrtic"
poshto su deca u ogromnom procentu reshavala tachno i bez razmishljanja,
a odrasli su se muchili i mozgali..
..objashnjenje toga je da deca gledaju i zakljuchuju na osnovu onoga shto vide,
a odrasli "traze foru" i izmishljaju tj pretpostavljaju delove koji nisu dati na slici..
..znate li zashto ide na levo (kod nas)?
November, Meda već pogodila, bre![]()
Da su engleska deca pa da kontam da su videli da nema vrata na desnoj strani busa, al' ovako...pojma nemam.
Могло би и тако...али, мислим да сме само једно питање да постави..