Droid
Legenda
- Poruka
- 51.576
Pozivam vas da preispitate vase stavove oko EU. Hajde zajedno da volimo EU! Zasto? Pa zato sto smo mi deo evropske porodice naroda. Mi zasluzujemo da budemo deo EU. Samo jos malo da se otresemo orijentalnih navika. 
Evropska unija je najlepsa stvar koja se dogodila u istoriji covecanstva. Mi gradjani Srbije zelimo i volimo evrointegracije.
Mi zelimo da budemo kao i ostali evropski narodi i bolji!
Koren svega je ekonomija !
Kupujmo srpsko!
Hajde jos malo da se potrudimo i da napredujemo. Da Srbija kao sto je pocetkom XX veka bude primer ekonomskog razvoja i organizovanosti.
Neka nam Bog dragi pomogne da nam LDP zauzme bar dva bitna ministarstva da pokaze kako pravi evropejci vode ministarstvo.. domacinski!

Evropska unija je najlepsa stvar koja se dogodila u istoriji covecanstva. Mi gradjani Srbije zelimo i volimo evrointegracije.
Mi zelimo da budemo kao i ostali evropski narodi i bolji!
Koren svega je ekonomija !
Kupujmo srpsko!
Hajde jos malo da se potrudimo i da napredujemo. Da Srbija kao sto je pocetkom XX veka bude primer ekonomskog razvoja i organizovanosti.
Neka nam Bog dragi pomogne da nam LDP zauzme bar dva bitna ministarstva da pokaze kako pravi evropejci vode ministarstvo.. domacinski!