Volim sebe...

Volim sebe .
Ja sam predivna osoba.

Idem ja iz kafane malopre i nesto zanosim onako i msilim , joj da mi je pljeskavica sa lukom. A imam 120 dinara u dzepu.
Joj a ono mirisi, sve mi voda krenula na usta ,oci se rasirile.
I ja taman da stanem da kupim a moja drugarica vapi, jao kuku sta cu, imam stikle, noge me bole a moram sama na podbaru a nemam ni para za taxi.
I ja onako gledam jao sta cu kukavna majka, niko ne nudi pare ko za inat a ona trepce i sve se trza u kolenima od boli .i ja joj dam sve pare sve, sve sto sam imala da si uzme taxi jer je bole noge.

I sad sedim i mislim kako sam MOGLA jesti pljeskavicu ali ja sam toliko divna osoba da sad jedem leba i pastete da ona ne bi trzala kolenima.

Poslednja izmena:
Volim sebe .
Ja sam predivna osoba.

Idem ja iz kafane pre malopre i nesto zanosim onako i msilim , joj da mi je pljeskavica sa lukom. A imam 120 dinara u dzepu.
Joj a ono mirisi, sve mi voda krenula na usta ,oci se rasirile.
I ja taman da stanem da kupim a moja drugarica vapi, jao kuku sta cu, imam stikle noge me bole a moram sama na podbarua nemam para za taxi.
I ja onako gledam jao sta cu kukavna majka, niko ne nudi pare ko za inat a ona trepce i sve se trza u kolenima od boli i ja joj dam sve pare sve, sve sto sam imala da si uzme taxi jer je bole noge.

I sad sedim i mislim kako sam MOGLA jesti pljeskavicu ali ja sam toliko divna osoba da sad jedem leba i pastete da ona ne bi trzala kolenima.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Ijaaaoo...carice(bez pljezdze)...

e to je najgore,kad hoces nesto da kupis a onda ti dodje drug\drugarica i kaze kako mu\joj trebaju pare,i ti stas moras da das...imala sam gomilu takvih situacija,ali ne zalim..daju i oni meni kad mi treba..
a koliko su pljeske kod vas?

An jedem Tag an dem es mein Weltbild länger gibt
erkenne ich mich selbst
und ich bin neu verliebt
die Sterne schreiben meinen Namen
in das Firmament
damit er hell in Euren Augen brennt

picassomirror.jpg

picasso mirror by: donna summer

Back