gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Slana i slatka infuzija zadovoljavaju sve moje potrebe, ne vidim zašto bih se odricala seksa zarad hrane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno razmnožićeš se i pandrknućeš. Ostaviti siročiće. C c cJa ne bi...****** hranu realno
Суре тхинг.Inače ne morate da se fokusirate samo na ili-ili iz uvodnog posta, pitanje u anketi je druga polovina tog novčića - bez uopštenog odricanja od seksa, al dal biste odabrali pre da jedete omiljenu hranu nego da imate seks u datom trenutku.
To ide pred kraj.Banbika,da izvineš,zaboravila si origana da švrćneš na njia
Divno jebbo mater što bi pandrkno možda se zsledim ko ceca da mi sačuvaju mlados i lepotuRealno razmnožićeš se i pandrknućeš. Ostaviti siročiće. C c c
To je naučna fantastika. Kao i mnoge numere Svetlane Cece Ražnatović.Divno jebbo mater što bi pandrkno možda se zsledim ko ceca da mi sačuvaju mlados i lepotu
Pa u pesmi ..uopšte ne pratiš nisi u toku jbtAko se Ceca zaledila... we're doomed
Hvala Boguuopšte ne pratiš nisi u toku jbt
Zavisi od trenutka. Ako sam veeeoma gladna...nisam uracunljiva. Zapravo sam opasna.Inače ne morate da se fokusirate samo na ili-ili iz uvodnog posta, pitanje u anketi je druga polovina tog novčića - bez uopštenog odricanja od seksa, al dal biste odabrali pre da jedete omiljenu hranu nego da imate seks u datom trenutku.
Idi de oćeš ljubi sve živo princ na belom konju nije monotonija šta e to u tvojim venama joj miki jojTo je naučna fantastika. Kao i mnoge numere Svetlane Cece Ražnatović.![]()
Dobro, šta se ložiš sad za nešto što je od početka šala
Ne mislim stvarno tako, al mrzim kad moram da objasnim da ne mislim nešto stvarno
Nikakva si sponzoruša i splavaruša..treba da ti uzmu mesecnu kartu propusnicuHvala Bogu
Ja sam mislila samo teme, ne i nas :/ja sam u aktivnom bojkotu vas dvoje.
Ja sam mislila samo teme, ne i nas :/
Eee, ali na koju kapricozu mislis? Srpsku verziju ili onu pravu italijansku, koja se svuda sluzi, a na nju idu ribice, sardine?pica je kaprićoza a ostalo su jela od testa
bolje jehbat gladan nego drkat sit
srpsku znači sir pječurke i vodena šumkaEee, ali na koju kapricozu mislis? Srpsku verziju ili onu pravu italijansku, koja se svuda sluzi, a na nju idu ribice, sardine?
To nije u redu, to nisu demokratske metode, i nemoj sad slučajno o pregovaračkim pravima radnika, jer ti od naših slika ne zavisi egzistencija.Moram da pojačam pritisak jbg.
Brt znaš li ti šta je 2%..Čeda J bi dao bulju za 2% hehePotpuno je svejedno dal nas skroz bojkotujes il samo na onoj temi, posto realno 98% nase konverzacije se odvija na onoj temi.
pica je kaprićoza a ostalo su jela od testa
bolje jehbat gladan nego drkat sit