Volim da jedem picu

Da li biste pre jeli omiljenu hranu nego imali seks?

• Da

glasova: 10 52,6%
  • Ne

glasova: 9 47,4%

• Ukupno glasova
    19
Poruka
17.032
Obzirom da sam prilično ravnodušan i na seks i na uživanje u hrani, prosto ne znam čega bih se lakše odrekao.
Da li je čorbast pasulj ili gurmanska pljeskavica, da li su orgije sa 6 čirlidersica LA Lejkersa ili romantično veče uz moj razlupani MSI i dobar protok interneta - meni je sasvim svejedno.
A jedem nenormalno mnogo. Često me i bude sramota po tim veseljima ili slavama ili izlascima.

Ali ja tražim dodatno rakova, lignji, dagnji i morske trave, so...

Kada bih video takvu picu verovatno bih se plašio da će ona mene da pojede pre nego ja nju.

tuc muc

Poznat
Poruka
9.006
Joj ne znam, zrela 'čka neke iskusne tete Sose ili Mađarice, koja tokom vođenja ljubavi naprosto muze, je fantAzija što bi rekao Đoko Čvarkov, samo ja sam takva ličnost da bih zbog štrudle sa makom izdao Tita i Partiju, pokazao bih Skorcenijevim padobrancima esesovcima gde je pećina iznad Drvara u kojoj je maršal, a zbog baklave sa višnjama bih izdao i kralja i otadžbinu, pokazao bih Krcunovim oznašima i drugovima iz KNOJ-a gde je Čičina zemunica tamo u vrletima oko Uvca, sa sve njim sakrivenim u njoj. A gde su još krempite, pa palačinci, pa gomboce, pa tašci, pa salenjaci, pa šnenokle, i sve... ebg... 'čka je 'čka, al' kolači su kolači... :deda:

Manastirka

Elita
Poruka
24.986
Joj ne znam, zrela 'čka neke iskusne tete Sose ili Mađarice, koja tokom vođenja ljubavi naprosto muze, je fantAzija što bi rekao Đoko Čvarkov, samo ja sam takva ličnost da bih zbog štrudle sa makom izdao Tita i Partiju, pokazao bih Skorcenijevim padobrancima esesovcima gde je pećina iznad Drvara u kojoj je maršal, a zbog baklave sa višnjama bih izdao i kralja i otadžbinu, pokazao bih Krcunovim oznašima i drugovima iz KNOJ-a gde je Čičina zemunica tamo u vrletima oko Uvca, sa sve njim sakrivenim u njoj. A gde su još krempite, pa palačinci, pa gomboce, pa tašci, pa salenjaci, pa šnenokle, i sve... ebg... 'čka je 'čka, al' kolači su kolači... :deda:
Kakav sladokusac!

Manastirka

Elita
Poruka
24.986
Podsetio me tvoj post na jednu moju prijateljicu koja nažalost, ne živi više u istom mestu gde i ja. 'elem, kad god bi negde zajedno izašle to bi otprilike izgledalo ovako:"ma kakav provod.Idemo prvo ovde na picu". Posle pice, šetamo dalje do prvog sanduka sa sladoledima i kupujemo po kornet. Dalje... opet šetnja uz tišinu jer se liže sladoled, pa do prve kafeterije gde pijemo kafu... i tako u krug...
Divno sam se s njom provodila.Nismo morale ništa jedna drugoj reći.Čitale smo misli jedna drugoj: "pica, sladoled, kafa..." 😁

Poslednja izmena:

tuc muc

Poznat
Poruka
9.006
Podsetio me tvoj post na jednu moju prijateljicu koja nažalost, ne živi više u istom mestu gde i ja. 'elem, kad god bi negde zajedno izašle to bi otprilike izgledalo ovako:"ma kakav provod.Idemo prvo ovde na picu". Posle pice, šetamo dalje do prvog sanduka sa sladoledima i kupujemo po kornet. Dalje... opet šetnja uz tišinu jer se liže sladoled, pa do prve kafeterije gde pijemo kafu... i tako u krug...
Divno sam se s njom provodila.Nismo morale ništa jedna drugoj reći.Čitale smo misli jedna drugoj: "pica, sladoled, kafa..." 😁
Idealan provod, sa podrazumevanim sadržajima. :ok: :)

Tako je jedna moja komšinica uvek u šetnju nosila slani program, razne grickalice, bez toga nije mogla da zamisli rekreaciju. :D

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
28.860
Nešto razmišljam... toliko volim dobru picu da mislim da bih bio u stanju da se odreknem seksa u potpunosti ukoliko bih bio prisiljen da biram između toga da nikad više ne jedem picu ili da imam seks. Osim pice sa plodovima mora i voćem, te izrode neću ni da računam u pice, kaljalu dobro i čestito picino ime.

A vi? Zarad koje hrane biste se vi zakleli na celibat?
zarad meda sa orasi :lol: