VOLIM BEOGRAD

Volim ga zato sto u njemu mogu da budem ono sto jesam...da disem punim plucima, da se smejem i da placem kad mi dodje a da niko ne ide i zagleda me...Volim njegove ulice, volim sunce u njemu, pa cak i kisu ponekad. Ma volim ga zbog bezbroj stvari! Volim ga zato sto zivi u meni bas kao i ja u njemu.[/QUOTE]

Kad ti dodje da places, mozes gde god hoces, makar otisao i u Kinu, a isto tako ne mozes birati gde ces se nasmejati...
Jedino ti verujem da volis BG zbog navedene (ti)zadnje 2 recenice!

Kad ti dodje da places, mozes gde god hoces, makar otisao i u Kinu, a isto tako ne mozes birati gde ces se nasmejati...
Jedino ti verujem da volis BG zbog navedene (ti)zadnje 2 recenice![/QUOTE]

Pa znas kako ko...ja bas ne mogu da zaplacem na svakom uglu ili u sred autobusa ako mi dodje posto ce svi da me zagledaju kao neki slucaj....pogotovu u toj tvojoj Kini...

meni se to sviđa. zato je u malim mestima sve tako ušukano i lepo. ovde se 3 dana dogovaram sa drugaricon da se čujemo, jer ili ona ili ja zaglavimo na poslu...a kada ćemo se videti - sveti Bog zna. a da smo u malom mestu, videle bi se svaki dan,
ipak, bg je ok. sve je bolji.

Da to jesi u pravu...ma postoje i prednosti i mane manjih i vecih gradova i mesta. Ja npr. stvarno volim da odlazim u Indjiju, vezu me zaista lepe stvari za to mesto...ali pocelo je malko da mi smeta kad sam saznala da pojedine indjijske devojke znaju vise o meni nego moja najbolja drugarica i da od jednom svi znaju da je neko novi stigao u grad i svi znaju i s kim izlazim i s kim se vidjam...ludnica! A da su toplija mesta, to se u ptpunosti slazem! Zato je valjda toliko i volim! :)

@@@Kale 0706;
Pa znas kako ko...ja bas ne mogu da zaplacem na svakom uglu ili u sred autobusa ako mi dodje posto ce svi da me zagledaju kao neki slucaj....pogotovu u toj tvojoj Kini...[/QUOTE]

-Pa odakle znas na kom mestu i gde ce ti emocije izazvati plac!? Plac ne mozes da isplaniras, kao ni smeh!
Ne mogu da verujem da sve mora da se shvata bukvalno...! Ja sam u BG, volim taj grad najvise na svetu, mada sam rodjena u glavnom gradu Evrope, ali BG volim zbog 1000 i vise razloga... kao i ti... samo se razlicito izjasnjavamo...

@@@Kale 0706;
Pa znas kako ko...ja bas ne mogu da zaplacem na svakom uglu ili u sred autobusa ako mi dodje posto ce svi da me zagledaju kao neki slucaj....pogotovu u toj tvojoj Kini...

-Pa odakle znas na kom mestu i gde ce ti emocije izazvati plac!? Plac ne mozes da isplaniras, kao ni smeh!
Ne mogu da verujem da sve mora da se shvata bukvalno...! Ja sam u BG, volim taj grad najvise na svetu, mada sam rodjena u glavnom gradu Evrope, ali BG volim zbog 1000 i vise razloga... kao i ti... samo se razlicito izjasnjavamo...[/QUOTE]

Ok nisam ni mislila nista lose...pozz

Jedan veliki razlog zbog cega volim Beograd je taj sto se tamo niko ne sablaznjava ako ga nesto "neobicno" pitas, ako se raspitujes za nesto, ako nesto trazis, pokusavas nesto da izvedes, da isprobas, ako nekome nesto predlozis, ako si radoznao po nekom pitanju.

Volim ga na neki drugi nacin od kada sam se odselio daleko.......
Kao i sve "prvo" i taj grad se voli jer je ogoman deo vaznog perioda naseg odrastanja...
Ali kao i svi gradovi ovoga sveta ima svoje osebnosti ali i svoje mane.

i opet je osvanuo u suncu BEOGRAD
i opet jurim na posao jer je tamo draga NASMEJANA koleginica
i jedva cekam guzvu u busu i DALJE
VOLIM BEOGRAD ZBOG SVAKOG kvadratnog milimetra!!!!!
i sto je tu ponekad "topmodelsica".....

V O L I M B E O G R A D ! ! !

Razlika je izmedju zvezde i javne licnosti bas u tome sto zvezde misle da su zvezde, da sijaju na nebu :-) i tako se i ponasamo, ne moze niko da nam protivreci, uvek teramo svoje, ne podnosimo autoritete... Medjutim to je bas super sto u Beogradu svi gledaju na zvezdu isto kao na svaku javnu licnost iako znaju da je zvezda. Ne znam zasto je to tako ali tako je i bas je to super.

Razlika je izmedju zvezde i javne licnosti bas u tome sto zvezde misle da su zvezde, da sijaju na nebu :-) i tako se i ponasamo, ne moze niko da nam protivreci, uvek teramo svoje, ne podnosimo autoritete... Medjutim to je bas super sto u Beogradu svi gledaju na zvezdu isto kao na svaku javnu licnost iako znaju da je zvezda. Ne znam zasto je to tako ali tako je i bas je to super.

A ti si neka zvezda ili se tako osecas na forumu, zbog nicka?:confused:

Svidja mi se Beograd zato sto tamo odmah kad izadjem napolje naidjem uvek na nepoznate ljude od kojih je vise onih koji su obuceni kao za izlazak, a ovde odmah kad izadjem nailazim na poznate od kojih je vise onih koji su obuceni kao da su izasli na 5 minuta, u prodavnicu.

Back