Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.782
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
problem je sto to nije publika, videli smo da policija ne da da se prodje na samu paradu beogradjanima, tamo gde ste dovlacili sve vas iz unutrasnjosti odane sns-ukakva jadna manipulacija
pa ne pise nikom iz publike na celu ko je i sta je
Ako sada postavim fotografije autobusa koji dovoze sns ljude samo, očekujem ponovo napad od strane profesionalaca koji će, naravno, pronaći sve ''dokaze'' da to nisu autobusi i da to nije narodGluposti.Pogotovo da je neko na paradu dovodio sendvičare.Nije bio predizborni skup.
Ja sam među tim ''svima'' a i posao mi je da čitam ovde, nisam našla nijedan post sa pozivom na blokadu parade, jer bi takav post bio obrisan, prema pravilniku.Ko će to nać u moru tema,ne pada mi napamet da tražim sad.
Svi koji su čitali forum znaju da su pojedini pozivali na blokadu parade.
I da ponovim, širiš dezinformacije sa ciljem raspirivanja mržnje. Nema potrebe to da radiš i bez toga, količina mržnje koju isijavate meri se na toneDo juče su ovde na forumu isti ti koji danas kažu da je vojska i njihova govorili da će blokirat vojnu paradu.
A danas oduševljeni pozdravima vojske koju su do juče htjeli blokirat i govorili da parada nije potrebna.
Možda imaš i fotografije šta je Vučić danas jeo?Ako sada postavim fotografije autobusa koji dovoze sns ljude samo, očekujem ponovo napad od strane profesionalaca koji će, naravno, pronaći sve ''dokaze'' da to nisu autobusi i da to nije narodi opet je bilo najmanje Beograđana na paradi..
Naravno,kad ni ne želiš da nađeš.Ja sam među tim ''svima'' a i posao mi je da čitam ovde, nisam našla nijedan post sa pozivom na blokadu parade, jer bi takav post bio obrisan, prema pravilniku.
pise vamakakva jadna manipulacija
pa ne pise nikom iz publike na celu ko je i sta je
tihi je ovde porazen
Ja sam među tim ''svima'' a i posao mi je da čitam ovde, nisam našla nijedan post sa pozivom na blokadu parade, jer bi takav post bio obrisan, prema pravilniku.
Мени лично је све јасно. Лагерти није. Или барем тако тврди.
Očigledno nije, jedino je žandarmerija blokirala paradu i treba podneti krivične prijave protiv majmunčina sa fantomkama.Мени лично је све јасно. Лагерти није. Или барем тако тврди.
znam ja to. znali smo i ondaE al dok si ti ginuo za narod lopovi i ubice su uspuzali na vlast. Danas ti je diler pandur a lopov sudija![]()
na dugu robijuIdu nam na ruku da ih šaljemo u pakao što pre![]()
Ja ne vidim da vojska odpozdravlja. Nek im bude sami sebi skandiraju.
ignorises me, a opet me prozivas?mom sinu niko reci nece otac ti je bio svercer profiter dezerter fukara
negde sam pisao da je ponuda bila od 3-5000Ako sada postavim fotografije autobusa koji dovoze sns ljude samo, očekujem ponovo napad od strane profesionalaca koji će, naravno, pronaći sve ''dokaze'' da to nisu autobusi i da to nije narodi opet je bilo najmanje Beograđana na paradi..