Vojska je uz studente!

kakva jadna manipulacija z:D

pa ne pise nikom iz publike na celu ko je i sta je
problem je sto to nije publika, videli smo da policija ne da da se prodje na samu paradu beogradjanima, tamo gde ste dovlacili sve vas iz unutrasnjosti odane sns-u

zamisli da amerika napravi vojnu paradu samo za reps i zabrani je dems, kao nema za vas, niste vlast, vojska je samo nasa i ovih seika sa kojima se talimo, a na vas cemo bojne otrove i zvucne topove

Gluposti.Pogotovo da je neko na paradu dovodio sendvičare.Nije bio predizborni skup.
Ako sada postavim fotografije autobusa koji dovoze sns ljude samo, očekujem ponovo napad od strane profesionalaca koji će, naravno, pronaći sve ''dokaze'' da to nisu autobusi i da to nije narod :mrgreen: i opet je bilo najmanje Beograđana na paradi..

Do juče su ovde na forumu isti ti koji danas kažu da je vojska i njihova govorili da će blokirat vojnu paradu.
A danas oduševljeni pozdravima vojske koju su do juče htjeli blokirat i govorili da parada nije potrebna.
I da ponovim, širiš dezinformacije sa ciljem raspirivanja mržnje. Nema potrebe to da radiš i bez toga, količina mržnje koju isijavate meri se na tone :(

Ja sam među tim ''svima'' a i posao mi je da čitam ovde, nisam našla nijedan post sa pozivom na blokadu parade, jer bi takav post bio obrisan, prema pravilniku.

Слабо си читала
https://forum.krstarica.com/threads...kup-na-dan-vojne-parade.1040184/post-51604880

1758410221573.jpeg

https://forum.krstarica.com/threads...kup-na-dan-vojne-parade.1040184/post-51605254

E al dok si ti ginuo za narod lopovi i ubice su uspuzali na vlast. Danas ti je diler pandur a lopov sudija :mafijas:
znam ja to. znali smo i onda
jednog smo zvali MILE RONHIL

ja cu umreti kao i oni.
mom sinu niko reci nece otac ti je bio svercer profiter dezerter fukara

neki ce reci tajo ti bio lud kad je isao tamo ...

ali ni jedan nece reci profiter svercer dezerter ili fukara

a oni ce uvjek ostati gofna

tamo dje cemo svi otic, nece moci da ponesu to nakradeno bogatstvo

iza sebe ostavice trag fekalije i smrada

mom sinu niko reci nece otac ti je bio svercer profiter dezerter fukara
ignorises me, a opet me prozivas?
sta sam trebao da idem sa tobom i poslusam aljeka "100 za 1"?
on koji sada ukrajini prodaje municiju, a srbiju tera u eu, i nato?
nema spoljnih, pa sad izmislja unutrasnje neprijatelje?
konfliktna licnost koja licne komplekse samo reflektuje, zalosno da se mnogo ljudi prima
ja sam trebao po tebi da ratujem za srpske zemlje, pa posle da izdam srbe na kosovu?

Poslednja izmena:
Ako sada postavim fotografije autobusa koji dovoze sns ljude samo, očekujem ponovo napad od strane profesionalaca koji će, naravno, pronaći sve ''dokaze'' da to nisu autobusi i da to nije narod :mrgreen: i opet je bilo najmanje Beograđana na paradi..
negde sam pisao da je ponuda bila od 3-5000

trebalo je 2 autobusa napuniti.
malo telefoni, malo pijacni dan i napunise 2 sutobusa i ostalo jos "prijavljenih"
posle su nasli lika sa kombijima da odveze dodatnih 30tak porodicnih ljudi

muz,zena,2 dece do 20 000 dinara lagano za dnevnicu
usput sin vidi tenkove, tata se priseca vojske. a ionako bi isao i spucao 100 evra taj dan ko iz piicke

skoro pa da ima smisla ovo platiti
:hahaha:

Back