Vojska je uz studente!

он није Ијекавац као твоји Преци.
Он је американац и амери знају како да се опходе,за разлику од тебе што неш признапш да Вас било 500 павијана тамо на Паради.
Ми узимамо Власт,Ми господаримо,Ми ћемо сместимо све ВаС ЕСЕНОВЦЕ у Затворе. :D
Vidim ni tebi nije legla parada.
Možda da pokušaš s jogom? :hahaha:

zamenjujes teze, ja volim takve parade, a savo je vec rekao, i ja nemam sta da dodam na ovo njegovo, jer je pogodio srz, sustinu:
„Вучић свој рејтинг покушава да заклони иза институција које уживају подршку народа. Бес грађана због неправедног и корумпираног система усмерен је ка њему као корену корупције, а он покушава да га преусмери на војску, полицију, цркву и друге личности“, рекао је Манојловић.
https://srbin.info/vucic-bezuspesno-pokusao-da-bes-naroda-sa-sebe-preusmeri-ka-vojsci
Šta te briga za Savu,ako voliš paradu.
Do sutra niko više neće znat šta je Savo reko,ni on sam.

Ovde na forumu su pojedini pisali da treba blokirat vojnu paradu.Nije to nikakav dž portal,nego su to pisali ovde po krstarici.
Činjenica je da je bila nepotrebna, pgotovo u ovome trenutku. S jedne strane mlade ljude je sramota da budu protiv onih koji bi branili zemlju u slučajau napada, a s druge strane znaju vrlo dobro da je to igra za ostanak na vlasti.
Prljavo igra.

Šta te briga za Savu,ako voliš paradu.
Do sutra niko više neće znat šta je Savo reko,ni on sam.
to bi ti volela, ali kazem ti lepo da isto mislim kao on, a nisam jedini
Ovde na forumu su pojedini pisali da treba blokirat vojnu paradu.Nije to nikakav dž portal,nego su to pisali ovde po krstarici.
aha, i boljsevik razbio oko onom panduru u civilu... shvati, vama vise niko nista ne veruje, pa tako i ovo, kako znamo da te blokadere niste vi nahuskali? kome bi bilo u interesu to? kako da se blokiraju rafali koji dolecu iz francuske? budalastine, znas i sama, MISLIM mozda je neko i pisao, ali je opet glupost, pa vrhovni je samo za to i nadlzezan, za vojne parade, a ovu je usrao ako posetilaca skoro pa da nije ni bilo

glavni gosti neki arapi i stiven sigal u 1. redu vidimo, pa ako je za njih bila parada, onda dobro, ali srbija vas je izignorisala, samo 2 hiljade ljudi! pateticno.

Poslednja izmena:
to bi ti volela, ali kazem ti lepo da isto mislim kao on, a nisam jedini

aha, i boljsevik razbio oko onom panduru u civilu... shvati, vama vise niko nista ne veruje, pa tako i ovo, kako znamo da te blokadere niste vi nahuskali? kome bi bilo u interesu to? kako da se blokiraju rafali koji dolecu iz francuske? budalastine, znas i sama, MISLIM mozda je neko i pisao, ali je opet glupost, pa vrhovni je samo za to i nadlzezan, za vojne parade
Tema je vojna parada a ne budalaštine sa Srbininfo i N1.

Tema je vojna parada a ne budalaštine sa Srbininfo i N1.
zeno bre, mi napravimo slet za dan mladosti, za tita. i pun stadion jna? sta je bre ovo,. gde su posetioci?
neki arapi samo i stiven sigal? usrali ste paradu, drzite se gej parada za njih ste eksperti

a ja sto ne bih isao, pa ja sam obilazio i izlozbe aviona, aerosletove-mitinge, i posteno govoreci, to je trebalo da se napravi na vojnom aerodromu, da vidi srbija malo bolje te rafale, za koje daje silne milijarde

ali ne, av je isplanirao neki eksces i sukob sa vojskom blokadera, i zato mu nije ni stalo da parada uspe

a mozda su ti rafali krsevi, pa nemaju sta ni da pokazu kao ruski avioni sto imaju, sve u svemu parada je debakl

Poslednja izmena:
Uspeh postignut, velikomuslimanski provokatori oznojili debela dupeta
mislis oni arapi koje ste posadili u 1 red na paradi, ej samo 1 seik, a zamotanih u carsafe koliko hoces?
https://srbin.info/vojna-parada-u-b...ubila-ugled-i-kredibilitet-u-svetu/#gsc.tab=0
Он је у саопштењу навео да „на параду није дошао нико од светских државника, осим једног шеика“, те да је „то највернија слика“ угледа председника Србије Александра Вучића у међународној политици.

погледала ја тај снимак као "студената који су покушали да уђу на параду" , тамо нико испод 50 лета није ..добро и то је студент , али неке друге школе , вероватно западно сепаратистичке школе

Nisam ih ja posadila :D

Da se ja pitam sve te umotane bih poslala na...može mars pa nek se krve, razmnožavaju, rade šta hoće međusobno.

Ovde je pogrešna politika umešalaprsten ali sve je to popravljivo.
Војни аналитичар Александар Радић прокоментарисао је за Нова.рс оно што је могао да види и да прочита по порталима о данашњој свечаности, с обзиром на то да је њему ускраћена акредитација.

sramota je sto sns nije dao ni ovakvima da prisustvuju; ja sam pogresio, jer sam mislio da narod nije hteo, ali sad tek vidim da vlast nije dala narodu da bude prisutan na paradi https://srbin.info/na-vojnoj-paradi...kog-defilea-vratili-se-u-francusku/#gsc.tab=0

pa stvarno, kao da ti arapi placaju te rafale,a ne srbi?! i uopste svasta nesto sto je srbija kupila, zasto se branilo da se vidi? voli narod da pridje, i da pipne, izbliza... nece valjda da ide na gej parade i stipka njih?

Poslednja izmena:
Војни аналитичар Александар Радић прокоментарисао је за Нова.рс оно што је могао да види и да прочита по порталима о данашњој свечаности, с обзиром на то да је њему ускраћена акредитација.

sramota je sto sns nije dao ni ovakvima da prisustvuju; ja sam pogresio, jer sam mislio da narod nije hteo, ali sad tek vidim da vlast nije dala narodu da bude prisutan na paradi https://srbin.info/na-vojnoj-paradi...kog-defilea-vratili-se-u-francusku/#gsc.tab=0

pa stvarno, kao da ti arapi placaju te rafale,a ne srbi?! i uopste svasta nesto sto je srbija kupila, zasto se branilo da se vidi? voli narod da pridje, i da pipne, izbliza

Aleksandar Radić se dobro opario za vladavine pokojnog DOS-a, izlazio iz frižidera, nijedna emisija, vest, događaj nije moglo da prođe bez njegovog laprdanja.

Dosadio i Bogu i narodu.

Ne znam ko ga je rehabilitovao iz pokojne opozicije ali mu nije srećan izbor.

Laž i provokacija o zabrani prisustva gradjana, unapred najavljivani neredi opet od strane pokojne šatro opozicije i ljudi jednostavno ne žele više da im daju kredibilitet niti da budu umešani u nerede.

Ko hoće vidi, ko neće, šta mu ja tu mogu.

Poslednja izmena:
kako je onda tako malo ljudi prisustvovalo? ipak je bilo sta da se vidi

Dovoljno za takvu manifestaciju.

Vikend je, ljudi imaju vikendice, decu spremaju za školu, ne žele da daju kredibilitet izazivačima nereda i naposletku sve je bilo uživo preko tv-a gde se bolje videlo nego u sred gužve jer samo prvi redovi imaju dobar pregled, a ne mogu svi u prvi red.

Šta bi tebe zadovoljilo da ti odgovorim?

To dobijaš već od raznih dustabanlija.

Back