- Poruka
- 7.375
pa prica se da je Risto nameracio fotelju u Beogradu pa postoji opasnost da ostane obezglevljena
pa imaju oni dosta jos vidjenih monaha i duhovnika. jedan je recimo vladika joanikije. al to vam nisu pricali na kruzoku soroseve sekte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa prica se da je Risto nameracio fotelju u Beogradu pa postoji opasnost da ostane obezglevljena
Ma nemas frke, ja sam inace sad u Grckoj, tako da ne znam sta se tamo radi.
Kakva ti je to vojska , ako si sad u Grčkoj?Ja djetic nisam, a ponajmanje Milov, ali sta cu kad sam u crnogorskoj vojsci.
Ma vi ste kreteni a sebe nazivate srbima. Tesko srbima sa vama takima. Knez nije lagao nista sto je rekao. A kakva je VCG? Ni bolja ni gora od VS. Svi su skolovani u Srbiji, osim nas cetvorice koji smo zapoceli skolovanje u Grckoj.
Ne Salvantis.Je l monti jesi ti jedan od onih dukljanjskih akademika
![]()

Bilo je u srpskoj uniformi i Rusa i Nemaca (da, verovao ili ne). Da ne spominjem druge drzave....Nosit sprsku vojničku uniformu (kamoli oficirsku) a smatrat se Bugarinom etc. je... dovrši sam kraj misli.
Bilo je u srpskoj uniformi i Rusa i Nemaca (da, verovao ili ne). Da ne spominjem druge drzave....
Sto ti smeta da neko ko sebe smatra Srbinom nosi uniformu 'crnogorske vojske'?
Zar Srbi ne cine bar trecinu stanovnistva CG (tj. oni koji sebe i dalje smatraju Srbima, a nisu prodali veru za veceru i postali Turci, Dukljanezi, Mojtenigeri ili sta vec, preko noci)?
Zar trecina stanovnistva nema pravo da bude primljena medju oficire?
U milovoj drzavi i ovako ne vaze osnovne civilizacijske norme, tako da ni takvi stavovi nisu nista neocekivano.
Nije ovde problem originalnost, a ni lojalnost, nego diskriminacija....
U Srbiji je ustavom garantovana ravnopravnost svih gradjana, a sto se crnogoraca tice, kazu da ima nekih koji su u Srbiji cak i - direktori !
Znam, zvuci neverovatno :shock:![]()

Ma stvarno prica se po gradu da ih ima...ja nekako ne mogu da verujem, ali sve je moguceMa ajde, izmišljaš to ko neki radikal ...![]()
Ma stvarno prica se po gradu da ih ima...ja nekako ne mogu da verujem, ali sve je moguce![]()

Дакле, умјесто наслова:
"Војска Црне Горе-довољна за параду!"
обавезно ову тему назвати:
"Војска Црне Горе-довољна за пародију!" !!!

Aderfe mavrovunjos, razlog mog javljanja je bio post Kneza a i tvoj koje sam ja kao manjak lojalnosti i profesinalnosti okarakterisa. Ti si to opovrga. I sve je ela. Ni Milo ni Marko etc. nijesu država.Monti, u Srbii ima oficira koji su madjari. Agim Ceku je zavrsio Vojnu gimnaziju u Bg u koju sam i ja isao.Ja sam drzavljanin Crne Gore i njoj sam i lojalan, a ne nekom Milu ili bilo kom politicaru iz bilo koje partije. Moje skolovanje finansira Grcka. Da li si ti uopste i sluzio vojsku?

)Ахахаааааа.....и та парада ће бити кратка, да се ђетићи, Богути, не заморе...![]()

......
Него,шта ћете да радите кад Шиптари крену са ватрогасним јединицама на вас?![]()