Војска Црне Горе-довољна за параду!

Ma vi ste kreteni a sebe nazivate srbima. Tesko srbima sa vama takima. Knez nije lagao nista sto je rekao. A kakva je VCG? Ni bolja ni gora od VS. Svi su skolovani u Srbiji, osim nas cetvorice koji smo zapoceli skolovanje u Grckoj.

Veliš li? Knez se ka i ti o trošku države CG školuje, hrani,.. to je istina.:|
Đe vam je vojnička čast, lojalnost,...?:roll: Sprdnja parada od oboje.
Kako se osjećate dok slušate himnu oklen ste? :|

Da moj čojek u firmi ima frtalj tog kodeksa ili identifikacije prema poslodavcu letio bi.

Je l monti jesi ti jedan od onih dukljanjskih akademika
:confused:
Ne Salvantis.
Ja sam jedan od onih sa kojima možeš u prijateljskoj atmosferi popit nešto da valja i osjetit da ti je život podario prijatan trenutak,... ako si originalan. Ne pitam nikoga koje je vjere, pod čiji barjak stoji mirno,... al očekujem ako se sam oferira ko je da to dosledno poštuje. Nosit sprsku vojničku uniformu (kamoli oficirsku) a smatrat se Bugarinom etc. je... dovrši sam kraj misli.

Ko je Salvantis danas još originalan?
Sve je podpalo nekoj interesnoj paroli.
Znaš li koja je najrasprostranjenija bolest zapada? Manjak orginalnosti. Gubitak identiteta. Facit: Stalne posjete kod Iron Freuda. Znaš već kojega Freuda mislim.:lol:

Sorry da sam kasno tvoje pitanje zapazio. (Jedan od mojih najdužih postova.)

Nosit sprsku vojničku uniformu (kamoli oficirsku) a smatrat se Bugarinom etc. je... dovrši sam kraj misli.
Bilo je u srpskoj uniformi i Rusa i Nemaca (da, verovao ili ne). Da ne spominjem druge drzave....

Sto ti smeta da neko ko sebe smatra Srbinom nosi uniformu 'crnogorske vojske'?
Zar Srbi ne cine bar trecinu stanovnistva CG (tj. oni koji sebe i dalje smatraju Srbima, a nisu prodali veru za veceru i postali Turci, Dukljanezi, Mojtenigeri ili sta vec, preko noci)?
Zar trecina stanovnistva nema pravo da bude primljena medju oficire?

U milovoj drzavi i ovako ne vaze osnovne civilizacijske norme, tako da ni takvi stavovi nisu nista neocekivano.

Bilo je u srpskoj uniformi i Rusa i Nemaca (da, verovao ili ne). Da ne spominjem druge drzave....
Sto ti smeta da neko ko sebe smatra Srbinom nosi uniformu 'crnogorske vojske'?
Zar Srbi ne cine bar trecinu stanovnistva CG (tj. oni koji sebe i dalje smatraju Srbima, a nisu prodali veru za veceru i postali Turci, Dukljanezi, Mojtenigeri ili sta vec, preko noci)?
Zar trecina stanovnistva nema pravo da bude primljena medju oficire?
U milovoj drzavi i ovako ne vaze osnovne civilizacijske norme, tako da ni takvi stavovi nisu nista neocekivano.

Srž si zaboravio Salvantis. Originalnost. Čini se da si malčice dogmatičar.
Ima i u Berlinu Srba (porijeklom) policajaca. Ali su lojalni njemačkoj državi. Jesu li i oni promijenili vjeru za večeru?
Može li neko ko se u Srbiji recimo osjeća Crnogorcem pa neka ih se i 1 % a ne trećina tako javno deklarira biti oficir srpske vojske?

Дакле, умјесто наслова:
"Војска Црне Горе-довољна за параду!"
обавезно ову тему назвати:
"Војска Црне Горе-довољна за пародију!" !!!

Ахахаааааа.....и та парада ће бити кратка, да се ђетићи, Богути, не заморе...:lol:

Ма,фино што си ти лојалан држави Црној Гори,али проблем је у томе што држава Црна Гора представља креатуру засновану на антисрпству.Да је ситуација другачија,онда таква држава не би имала смисла(одвојена од Србије).
Та твоја данашња држава представља још једну базу расрбљивања Срба и борбе против православља и СПЦ.

Него,шта ћете да радите кад Шиптари крену са ватрогасним јединицама на вас?:)

Monti, u Srbii ima oficira koji su madjari. Agim Ceku je zavrsio Vojnu gimnaziju u Bg u koju sam i ja isao.Ja sam drzavljanin Crne Gore i njoj sam i lojalan, a ne nekom Milu ili bilo kom politicaru iz bilo koje partije. Moje skolovanje finansira Grcka. Da li si ti uopste i sluzio vojsku?
Aderfe mavrovunjos, razlog mog javljanja je bio post Kneza a i tvoj koje sam ja kao manjak lojalnosti i profesinalnosti okarakterisa. Ti si to opovrga. I sve je ela. Ni Milo ni Marko etc. nijesu država.
Ako te moj čin intersuje etc. možemo na PP. Apsolutno je moguće da nam se familije poznaju ili da si za mene čuo. Skoro sa svakim ođe koji je reka da je odozdo smo kasnije utvrdili da smo bliski.
Želim i tebi Knezu kao i onoj drugoj dvojici prijatnu specijalizaciju u Elas i zdrav povratak u CG.

p.s.
A rekla - kazala parola da i direktora Crnogoraca u RS ima kometarišem sa:suum cique.
(Što ćemo? Za sve nas majka rodila:lol::lol:)

Ахахаааааа.....и та парада ће бити кратка, да се ђетићи, Богути, не заморе...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
6lw6b8p.jpg

Back