Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.684
Makedonija + svi koji ne glasaju kako hoće gospodari ideologije.
Каква идеологија, шта трабуњаш ?
Запад од постмодерне нема идеологију
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makedonija + svi koji ne glasaju kako hoće gospodari ideologije.
You are priceless, da vas takvih nema trebalo bi vas prosto izmisliti.Ali kežual kome se prst parališe na cerekalo smajliju i onda nekad stavi cerekala na postove svojih istomišljenika. Priceless
Ne bi ni tada, jer bi morali da priznamo "Kosovu", placamo "ratnu stetu" Hrvatskoj, i ko zna sta jos...Da imamo režim koji je okrenut saradnji, reformama i jačanju privrede, mi bismo odavno bili član EU.
Nema više uživanja u Evropi. Sve je jad i beda prepuna migranata.Naravno da neće.
Uzimaće državljanstvo,uživati u benefitima istog i najglasnije braniti pravo da se ovde bude stoka. Nešto kao ovi "četnik putovničari" iz Knina i okoline.
Da li se sećaš kako si me napao kao “Vučićevca” kada sam konstatovao ovu prostu činjenicu? Još si onako srbovao, sve u 16.Vrh!
Meni je najbitnije da je sve isto, ali smo sad makar dio EU.
Nema više uživanja u Evropi. Sve je jad i beda prepuna migranata.
Trenutno ne može ni ako si rođen u CG, a referendum te zatekao u Srbiji.Ne mere baba, mora ćaća ili matera
Kako sada ne znaš....Ne znam gde živiš, jedino što vidim je, bez uvrede molim, izvesna fascinacija spostvenom predstavom Zapada.
Zato i postoji budućnost.Kolega, zar se toliko praviš da “ne znaš” da tvoja matična država Crna Gora prosto Srbe ne prima u državljanstvo?
Idi...pa šta je onda problem?Jeste, izuzetno je bitno to pomenuto: te južne države imaju daleko veći standard od svake članice EU koju ovde prikazuješ kao nešto nedostižno: Češka i Slovenija su beznadežni socijalni slučajevi u odnosu na te Rednecks.
E to nisam znala. Pošto sam već par godina imala osećaj za filing da će CG ući u EU za mog života, raspitivala sam se i rekoše mi mora ćale ili keva da imaju CG državljanstvo i eto, jedan stepen u pravoj liniji na obe strane me deli - obe babe CrnogorkeTrenutno ne može ni ako si rođen u CG, a referendum te zatekao u Srbiji.
Da li se sećaš kako si me napao kao “Vučićevca”
Izvini, ne razumem šta se time hoće reći.Zato i postoji budućnost.
E ako sam ti ja levica onda sve u.....Izvini, nisam ja kriv zbog slepila srednjoškolske zaljubljenosti srpske građanističke levice u EU.
Šta li na ovo kaže Marta Kos?

Baš jad i beda?Nema više uživanja u Evropi. Sve je jad i beda prepuna migranata.

Vrata nisu otvorena, da si pročitao originalni članak iz Politico-a bilo bi ti potpuno jasno i zbog čega:Kako sada ne znaš....
Baš naprotiv ja zapad znam suštinski, i profesionalno i lično sam uglavnom na zapadu . Nema fascinacije jer mu znam i mane, ali sa svim manama samo on Srbiji može pomoći da ne živi ovo što sada živi. To je 1/1
Nekako imam osećaj da živiš u Srbiji a da samo povremeno putuješ u neku zemlju u EU.Baš jad i beda?
Kaže RT?
Ništa nije ‘problem’, samo konstatujem da to kako će se živeti nije stvar ideološkog izbora, koliko god da neke opcije svoju ideologiju proglašavale za preduslove normalnog života i ostalo.Idi...pa šta je onda problem?
Čemu tolika briga kad se ovako napadno distanciraš od Srbije?Priznajte Kosovo, pristanite na demontažu RS, uvedite sankcije Rusiji, nemojte se buniti što će Rio Tinto da uništi zapadnu Srbiju... i vrata EU su vam otvorena. Vrlo jednostavno.
Kolega, to nije bilo upućeno tebi, osim ukoliko nemaš dva naloga…E ako sam ti ja levica onda sve u.....
Sad sam uvređen na neki način
Ali sam 100% EU, eto pa zapisuj z aubuduće da ne bude zabune.
Pa nije baš briga. Bilo bi mi svejedno da Srbija sutra nestane.Čemu tolika briga kad se ovako napadno distanciraš od Srbije?
Normalan život nije isto što i bogat život.Ništa nije ‘problem’, samo konstatujem da to kako će se živeti nije stvar ideološkog izbora, koliko god da neke opcije svoju ideologiju proglašavale za preduslove normalnog života i ostalo.
Jesi li srećan?