Vojni partneri Srbije

Ако поред свега тога мислиш и да су изрежирана збуњена лица официра КФОРа када је уништена српска војска кренула да излази из села и шума, онда се лако долази до закључка да су твоји аргументи баљзгање.

Ma cuo sam ja jos prica od slicnih tebi da smo mi ustvari pobedili NATO, samo toga neke budale kao ja nisu svesne.....

Namerno su promasivali mete.

Iz vise razloga.

Najveci je da to neko MORA DA PLATI i da sa tim oni povecavaju vojni budzet za sledecu godinu.
Njima ODGOVARA da sto vise oruzja potrose, pogodili ili ne.
Nisu oni zeleli da potpuno uniste srpsku vojsku i vojni materijal.I to ima svoje zasto i zato.

Objasni zasto?

Avion je pogodjen sasvim slucajno.

Jel znas uopste ko je Zoltan Dani?

A da ja tebe pitam: kako da ni jedan pilot od americkih oborenih aviona nije uhvacen? Sta mislis?

Piloti aviona koji su se srusili su padali van granica Srbije, a pilota F117 je spasila ekipa kojoj je samo to posao, i koji Amerikanci primenjuju vec decenijama - akcije spasavanja pilota. Da ne objasnjavam sad celu proceduru. Mrak, skrivanje, GPS i specijalci, najkrace receno. Svi piloti prolaze obuku prezivljavanja na neprijateljskoj teritoriji. Ima tu jos stvari koje ocigledno ne poznajes a koje su imale uticaja na broj oborenih aviona, ali necu da se totalno udaljim od politike.

Ma cuo sam ja jos prica od slicnih tebi da smo mi ustvari pobedili NATO, samo toga neke budale kao ja nisu svesne.....

NATO nije ispunio svoje vojne ciljeve, unistenje srpske vojske na Kosovu i kopnena invazija UCK iz Albanije, a sprecila ih je samo srpska vojska, da bi se resili srpske vojske na Kosovu posluzili su se diplomatskim prevarama, ne ispunivsi ono sto su Kumanovskim pregovorima potpisali, jer su vojno zakazali.

Nasi junaci su uspeli ne samo da namagarce NATO i naprave ih budalama kao niko pre i posle, nego su odbranili svaki pedalj Kosova od albanske vojske, i pored bombardovanja. Srpska vojska je u 90 tim pokazala da joj niko nista ne moze, pa neka ih je i 500 puta vise. ko jos moze istovremeno da razbije albansku vojsku na tlu, i ostane neprimecen od NATO avijacije, obavestajaca i spijunskih satelita? Samo srpska vojska.

1300 aviona je unistilo 14 tenkova, u takvom odnosu snaga, i sa takvim rezultatima, se jos nijedna vojska nigde nije obrukala kao NATO.

Nisam jos spomenuo ni podatke o poginulim NATO specijalcima koji su radili obavestajne poslove na Kosovu, sluzbeni NATO nikad nije goovorio o tome, ali to je javna tajna, i ne radi se o malom broju.

Opet ne razumem: PROTIV KOGA SRBI SMEJU da upotrebe oruzje?

Protiv Buhara koji su u EU?

Protiv Albanaca na Kosovu ili Hrvata (ne secas se kako ste prosli kad ste to pokusali?).

Pa znas li ti, jadan ne bio - ovde pricas o 10 - 20 aviona da Amerikanci danas u svetu imaju 18 nosaca aviona od kojih svaki nosi po 60 najsavremenijih ratnih aviona?

I da imaju potencijal izarade svakih 15 dana jedan novi , kompletno opremljen, nosac aviona?

O onim B bombarderima, nevidljivima, raketama i satelitima i da ne pricamo...

Znas li ti da oni za naoruzavanje izdvajaju oko 500 milijardi dolara godisnje (koliko priznaju, a verovatno je to mnogo vise) sto je vise nego sto izdvajaju sve ostale drzave na svetu ZAJEDNO, ukljucujuci i Kinu i Rusiju...

Ma mi to nase oruzje sto imamo mozemo samo da zavucemo...znas gde?
Ako ti je cilj da spamujes onda to radis veoma neuspesno.
Ako ti je cilja da pravis budalu od sebe onda si vrhunski talenat.Samo nastavi tako, talenat bez rada ne daje vrhunske rezultate

Da posle sveobuhvatnih aktivnosti tih vojnih partnera Srbije ne bude na kraju:

scekicsrpskijurishu6-1.jpg

:eek:
:hahaha:

Namerno su promasivali mete.

Iz vise razloga.

Najveci je da to neko MORA DA PLATI i da sa tim oni povecavaju vojni budzet za sledecu godinu.
Njima ODGOVARA da sto vise oruzja potrose, pogodili ili ne.
Nisu oni zeleli da potpuno uniste srpsku vojsku i vojni materijal.
I to ima svoje zasto i zato.

A da ja tebe pitam: kako da ni jedan pilot od americkih oborenih aviona nije uhvacen?

Sta mislis?

За твоју информацију-оборени пилот Скот о Грејди је ухваћен близу Босанског Петровца (ријеч је о бомбардовању РС, а не Србије). Безбједњаци ВРС су га чували у кући српског домаћина, а најближу јединицу послали да претражује терен у потрази за њим. Касније је ухваћен контакт са Америма који су га наводно спасили.

Ne znam imamo li razloga da se hvalimo bilo čime kad su razni lopovi privatizovali trgovinu oružjem u Srbiji i od takvih država nema korist,a vojska tek nikakvu.

Nevolja je sto drzava nema dovoljno para da opremi vojsku modernim naoruzanjem u zadovoljavajucim kolicinama, ali s obzirom na mogucnosti nije ni lose, poboljsanja su vidljiva, velika je prednost za nas sto imamo spsobne ljude koji stvarno znaju napraviti vrhunsko oruzje, od pistolja do tenka, samo tu se ustedi ogromna kolicina sredstava. Naravno da i to treba da se plati, ali je puno jeftinije, i imas mogucnosti da biras i broj nacin i tempo uvodjenja odredjeneg naoruzanja u jedinice. Zamisli da smo jedna od zemalja koja ne zna skoro nista vojno da proizvede, bili bismo totalna nula. Niti para niti oruzja. Vojni sporazumi sa drugim drzavama i modernizovanje vojske, koliko je to moguce, su ipak znaci da ova vlada dobro radi svoj posao. Vlastita vojna industrija i svo ratno iskustvo kakvo verujem da niko drugi nema, ipak nas cine najvaznijim vojnim faktorom na Balkanu. Ne bi Srbi bili Srbi da nije tako.:mrgreen:

MI dobili?

Idi begaj, koji MI?

MI smo bili samo KAP U MORU, ali na srecu smo se nalazili na pobednickoj strani...

Gde god Rusi nisu podmetli svoja ledja - popusili smo debelo.

Nemoj bre da se zanosis da smo mi neka sila....

Bili smo jedna OD pobednickih zemalja, ni u jednom od svetskih ratova bilo koja od saveznickih drzava ne bi mogla sama da pobedi, bile su to zajednicke pobede, i bas MI smo bili jedan od odlucujucih faktora u oba svetska rata, prvu pobedu u 1. svetskom ratu je postigao vojvoda Stepa Stepanovic, fenomenalnom taktikom protiv daleko nadmocnije AU vojske na Ceru, sto je bila ogroman moralni poticaj svim ostalim s obzirom da je AU vredila za velesilu.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Степа_Степановић

U 2. svetskom ratu Hitler je morao za 6 meseci da odgodi "Barbarosu" zbog ustanka cetnika i partizana u Jugoslaviji, to je na sudjenju u Nürnbergu rekao dotadasnji sef generalstaba Wehrmachta i glavni planer njihovih akcija general Alfred Jodl. Zbog ustanka na Balkanu Nemce je kasnije skupo kostala ruska zima, mi smo bili jedini neplanirani faktor u Hitlerovim planovima. Svak je doprineo u velikoj meri da se postigne pobeda, i podneo velike zrtve. Jugoslovenski ustanici su za sebe vezali 500 000 nemackih vojnika, plus Talijani do 43, plus ostali, zamisli da se samo pola njih od te cifre naslo na Normandiji ili u Berlinu kasnije.

Zato mi jesmo sila, ne u kolicini oruzja, vec zbog istorijskih uloga koje smo imali u oba svetska rata, zbog svega pretrpljenog i zbog ostvarenih rezultata.

Hajde molim te sam povuci reč... :roll:

Mozes da me molis do sutra ;)

Vikipedija svima valja samo je na Balkanu diskutabilna, ne valja ti iako i sama znas da je sve istina...:roll:

Nisu nasi isli u Ohio zbog americke dobrote, Niski padobranci vec decenijama vrede za najbolje na svetu...ili jedne od najboljih. Dabome da ce Jenki nesto da nauce..

:ok:

Skloni se sa sunca, vidiš da ti nije dobro.

Ne vidim.

Nre . Partizani su pobegli iz Srbije , pod zastiu ustasa . A cetnike su napadali zajedno i to ne jednom.

:roll:

Potpuno uzaludno RAZBACIVANJE novca....

Uopste nije jasno protiv koga se to oruzje potencijalno moze iskoristiti?

Mozete li mi to objasniti?

Oporavak vojne industrije? :rotf::rotf::rotf:

Protiv svakog.;)

Opet ne razumem: PROTIV KOGA SRBI SMEJU da upotrebe oruzje?

Protiv Buhara koji su u EU?

Protiv Albanaca na Kosovu ili Hrvata (ne secas se kako ste prosli kad ste to pokusali?).

Pa znas li ti, jadan ne bio - ovde pricas o 10 - 20 aviona da Amerikanci danas u svetu imaju 18 nosaca aviona od kojih svaki nosi po 60 najsavremenijih ratnih aviona?

I da imaju potencijal izarade svakih 15 dana jedan novi , kompletno opremljen, nosac aviona?

O onim B bombarderima, nevidljivima, raketama i satelitima i da ne pricamo...

Znas li ti da oni za naoruzavanje izdvajaju oko 500 milijardi dolara godisnje (koliko priznaju, a verovatno je to mnogo vise) sto je vise nego sto izdvajaju sve ostale drzave na svetu ZAJEDNO, ukljucujuci i Kinu i Rusiju...

Ma mi to nase oruzje sto imamo mozemo samo da zavucemo...znas gde?

Protiv koga srbi smeju da ratuju pokazali su u 1 i 2 svetskom,99' itd.....pravo pitanje je protiv koga ne smeju?

I pokazali su se sa svim tim oruzjem ;)

Na Kosmetu nista nismo pokusali nego uradili komplet,dok u Krajini nista nismo ni pokusali,da li si toliko debilan da ne znas da Srbija nije ratovala protiv hrvata i da je predata bez sukoba?

Znas ali glumis boodalu,ovo te diskvalifikuje kao normalnu osobu a kamo li kao sagovornika.

Boj ne bije.........:roll:

Sad se zezas zar ne?

Nasi proizvodi su uvek bili u vrhu po kvaliteti, samo je kolicina tih sistema u nasoj vojsci ono sto me zanima, malo po malo nakupice se. Clanstvo u NATO bi nas unazadilo skroz, smes da imas samo onoliko koliko ti oni kazu, i ono sto ti oni kazu.

Sva ta sila koju spominjes (americka) 1999 na Kosovu je unistila 14 tenkova!!! Od 300 kako su se na pocetku hvalili onim snimcima. Potrosili su milijarde u laserski navodjenim bombama gadjajuci modele od drveta i plastike.

Nisu unistili zato sto nisu HTELI da uniste.

Da su hteli - ne bi ni jedan ostao.

I ne bi najavljivali unapred sta i gde ce bombardovati.

I potrosili su NAMERNO milijarde na lazne ciljeve jer su ZELELI tako.

Da im sledece godine povecaju budzet.

Ne razumes ti kako to funkcionise kod njih.

Bombardovali razarali,a ti kazes-da su hteli.......znas li ti koliko to debilno zvuci?
Cim su nas bombardovali znaci hteli su,a stalo su vrh teorije zavere i fantastike.

Potroslili su.

Ne preteruj,ko neki od pilota nije hteo nesto da pogodi to su bili oni Francuzi (ili ko vec) sto su bombe pustali na livade umesto na objekte u gradovima, i rec je o ciljevima u BG, taj debakl NATO je bio totalni skandal na zapadu gde su ih svi iskritikovali da su nesposobni. Objasni mi logiku zasto namerno nisu hteli da pogadjaju tenkove a mostove i dr. civilne objekte jesu?

I ovo za budzet je smesno sto si napisao, bacili oni bombe namerno ili slucajno u krive mete, BACILI su ih, razumes? Znaci, potrosena lova i ovako i onako. Nema uopste smisla to sto si napisao.

ne radi se o invaziji amerike!

Radi se o tome da mi NIKOGA ne smemo da napadnemo, jer smo tako satanizovani u svetu da bi nas odmah svi bombardovali, Rusi bi ulozili protest, a kienzi bi mudro cutali...

Zato, naoruzanje nam UOPSTE NIJE POTREBNO.

Ni vojska takodje.

Prvo i jeste donekle tacno,ali..........ali su i ti sto bi nas napali jos vise satanizovani,dok u svetu malo malo pa isplovi neka istina o nama,ameri tonu sve dublje i dublje......pre bi ljudima sirom sveta dokurchila nova agresija na Srbiju nego Srpska agresija na nekoga ;)

Naoruzanje nam je uvek potrebno,a sada preko potrebno.

Ponovo ti kazem: da su hteli da pogode - SVE bi pogodili. Ni jednom ne bi omasili.

Dolazili bi bas onda kada bi im se najmanje nadali.

Hteli su a nisu pogodili.

Kakva je ovo amaterska izjava :roll: u ratu se uvek nadas.

Jos nesto, da li je NATO po tebi namerno ili slucajno izbombardovao UCK borce koji su krenuli u kopnenu invaziju? Koliko stotina ih je tada pobijeno? Nece ih prvo spremati, obucavati, naoruzavati, poslati u kopnenu invaziju a onda bombardovat? Pa ona kolona albanskih izbeglica? NATO se pokazao kao jako nesposoban.

Kod njih je sve mehanika i dugme,kod nas iskustvo i praksa,to je bio susret kao kada profesionalni bokser naleti na lika koji se preko neta obucavao bokserskim vestinama :hahaha:

N
Nisu oni zeleli da potpuno uniste srpsku vojsku i vojni materijal.
I to ima svoje zasto i zato.

A da ja tebe pitam: kako da ni jedan pilot od americkih oborenih aviona nije uhvacen?

Sta mislis?

:hahaha::hahaha::hahaha:
Hteli su totalno da je razruse :ok:

Avion se ne pogadja slucajno,a i nije slucajno pogodjen.

Nije uhvacen?!?! OMG........ubijeno je na destine njihovih pilota,zasto su razorili koji ono beshe grad......Aleksinac......kako bre beshe,na vr' mi jezika.......nema veze,razoren je zbog njihovih imasakriranih pilota u tom selu dan,dva pre toga........BTW znam licno lika koji je sa jedinicom uhvatio pilota i pilotkinju.....takodje su ih izmasakrirali na licu mesta ;)

Hvatani su,hvatani........:mrgreen:

MI dobili?

Idi begaj, koji MI?

MI smo bili samo KAP U MORU, ali na srecu smo se nalazili na pobednickoj strani...

Gde god Rusi nisu podmetli svoja ledja - popusili smo debelo.

Nemoj bre da se zanosis da smo mi neka sila....

Pobedili smo naravno.

NATO nije ispunio svoje vojne ciljeve, unistenje srpske vojske na Kosovu i kopnena invazija UCK iz Albanije, a sprecila ih je samo srpska vojska, da bi se resili srpske vojske na Kosovu posluzili su se diplomatskim prevarama, ne ispunivsi ono sto su Kumanovskim pregovorima potpisali, jer su vojno zakazali.

Nasi junaci su uspeli ne samo da namagarce NATO i naprave ih budalama kao niko pre i posle, nego su odbranili svaki pedalj Kosova od albanske vojske, i pored bombardovanja. Srpska vojska je u 90 tim pokazala da joj niko nista ne moze, pa neka ih je i 500 puta vise. ko jos moze istovremeno da razbije albansku vojsku na tlu, i ostane neprimecen od NATO avijacije, obavestajaca i spijunskih satelita? Samo srpska vojska.

1300 aviona je unistilo 14 tenkova, u takvom odnosu snaga, i sa takvim rezultatima, se jos nijedna vojska nigde nije obrukala kao NATO.

Nisam jos spomenuo ni podatke o poginulim NATO specijalcima koji su radili obavestajne poslove na Kosovu, sluzbeni NATO nikad nije goovorio o tome, ali to je javna tajna, i ne radi se o malom broju.

:ok::ok::ok::ok:

Back