skazi94
Obećava
- Poruka
- 75
mi smo prvo 10, pa 20 pa na kraju dao 30...
i za kraj kao da ga zapamtimo 20 sklekova i 20 trbusnjaka uz osmeh da ga pamtimo po lepom.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su rekli da ako ne prođeš dve,padaš.Ali dve da apsolutno ne prođeš,znači najlošija ocena.Potrudi se,uradi bar jedan zgib.Leteći kolut je lak,prolaziš 100 posto.Greda je zajebana,ovo ostalo je lako.
Ma kakav leteci kolut...prosto,probao sam u skoli,preskocio pola metra i uradio kolut.Ja za sada mogu 2 zgiba,ono,da se spustim skroz dole,za 10 meseci cu valjda da ojacam za jos 2...a za gredu neznam,popecu se,ali neznam kako cu da predjem,zavisi koliko se klima...
Nema kutije na letecem kolutu
Pa sta je onda tu tesko?Sta to otezava da se uradi kolut?
Pa ko je rekao da je tezak
Pa ko je rekao da je tezak

max i ja smo najbolje uradili u 
eve me ljudi, vratio sam se...
sve je super proslo, na fizickom testu sam sve super
uradio, jedno zgibove nisam. iz srpskog sam imao
14.5 bodova, a iz matematike 16 bodova. sa skolom
sam ukupno imao 84.5 bodova, i najverovatnije cu
uspeti da upisem...max i ja smo najbolje uradili u
nasoj grupi, on 100% prolazi (imao je 37 bodova na
prijemnom, a ukupno 95....), a ja cu 95% proci...
ne verujem da ce biti 70 njih koji ce imati preko
85 bodova... koliko ste vi imali bodova? aj mi
napisite, molim vas... skazi, aco, bosko, fiko...![]()
Ja jos ne mogu da verujem da me ovoliko sere!!! E za dzabe sam se bojao fizickog, zgib nisam mogao ali sam kolut uspeo a na gredi sam imao takvu tremu da se umalo nisam onesvestio. Nisam mogao da je zaskocim, prvi put sam skocio premalo, drugi sam se udario u koleno i pao, 3 sam je preskocio, 4 sam se popeo al nisam jos ustao a vec sam pao i tek iz 5 puta sam sve prosao. Bruka. Al ove testove sam pokido, samo ne kontam gde sam puko ta 2 boda iz matematike, ipak imam 4 iz srpskog zakluceno a 19 bodova! I nas 2 nismo bili kod onog vanje psihologa.
Moj licni stav je da to sto ih ima 700 nije nikakav problem, to je 700 likova koji ce proci fizicki sa ocenom A ali nece skupiti ni 15 bodova ovako, 90% njih dodje sa stavom ^bilo bi lepo da prodjem ali me boli ako puknem^ i nista ne vezbaju, idu eto tako da malo budu u internatu a kad cuju pricu koju prica 3 godina vogija onda pola njih ne zeli da upise... Mislim kad ides tamo onda se trudis, ja sam dosao sa stavom da je sve sem da upadnem medju prvih 2-3 neuspeh, i uspeo sam!!! Mislim, moglo ih je biti i 5 000 opet oni su svi neka niza liga. I dolaze u tripu kao da ce da pumpaju dogodine 200 zgibova u minuti ako upisu pa ce biti najjaci u bloku. Mi sa foruma smo bar obavesteni o necemu a oni misle da prolazi onaj ko uradi najvise zgibova. Opusteno ljudi... Vidimo se u BG!!!

Nix,Max...CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala. I ti ces sa nama dogodine
E da jesu li vam rekli kolko je jos grupa ostalo do kraja,i kako su ostali u vasim grupama uradili prijemni

)