Vojna gimnazija u Beogradu...

Nama su dali da izlazimo.Tj. iz svake sobe po jedan,i onda smo išli da kupimo šta treba.Kod mene u sobi smo kupili pivo,cigarete,i vodu.... :)
I stalno se vrši postrojavanje,i kad se ide na ručak,i na doručak,ma stalno.
Inače,super je sve.
I samo da vam kažem za jednu foru,to je kod psihologa Vanje,sedog čoveka.
Kad si kod njega,on ti priča nešto,bukvalno uspavljuje...I samo odjednom baci knjižicu...Tako da,dobro bi bilo da se uhvati...Ja nisam bio kod njega,ali sam za to čuo od učenika prve godine,a i od ovih što su bili kod njega...

Gledaj,ako si stalno bio 5.00 , imaš 60.I plus prijemni iz srpskog i mate,i to je to.Ti si napisao kad si došao da si imao 16-17 poena čini mi se.Znači,17+60 =77.
A prošle godine su primali sve iznad 72.

Pa zato te pitam ti si gore napisao 5.6.7. i polugodiste 8...ja sam u petom bio 4.82...u sestom 4.67......u sedmom 4.92......i polugodiste osmog 4.62......

Ups,izvini moja greška...Računa se od šestog...Ali su tražili ono svedočanstvo iz škole,a tu je trebao 5. razred...

svedocanstvo je trebalo za 6. i 7. razred, a za 8. je trebala prepiska ocena. peti razred se ne racuna. saberes proseke iz 6., 7. i 8. razreda, i pomnozis sa 4. tako se racunaju bodovi iz skole. ja cu iz skole imati najverovatnije 52 boda, a za prijemni jos ne znam... :dash::dash::dash: max i ja idemo u ponedeljak, pa sta bude, bude!!
jel moze samo da mi kaze neko (ko je vec bio na prijemnom), jel greda jako visoka, jel se tesko popeti na nju i da li je bilo onih koji nisu mogli da rade zgibove...? Max i ja ne mozemo da radimo zgibove, i to nas brine... aj nek mi neko odg, ako moze, hvala... pozz:super:

svedocanstvo je trebalo za 6. i 7. razred, a za 8. je trebala prepiska ocena. peti razred se ne racuna. saberes proseke iz 6., 7. i 8. razreda, i pomnozis sa 4. tako se racunaju bodovi iz skole. ja cu iz skole imati najverovatnije 52 boda, a za prijemni jos ne znam... :dash::dash::dash: max i ja idemo u ponedeljak, pa sta bude, bude!!
jel moze samo da mi kaze neko (ko je vec bio na prijemnom), jel greda jako visoka, jel se tesko popeti na nju i da li je bilo onih koji nisu mogli da rade zgibove...? Max i ja ne mozemo da radimo zgibove, i to nas brine... aj nek mi neko odg, ako moze, hvala... pozz:super:

Što se toga tiče,jeste,greda je jako visoka.I teško je popeti se,a da još bude gore,pre grede radiš kolut napred s preskokom i onda ti se vrti malo u glavi kad dođeš na gredu.Plus se žešće klima.Ja sam to najteže prošao...Zgibovi...Samo par nas je moglo zgibove,ostali su padali na toj vežbi.Ako dve vežbe rokneš,padaš na prijemnom.

Poslednja izmena:
Što se toga tiče,jeste,greda je jako visoka.I teško je popeti se,a da još bude gore,pre grede radiš kolut napred s preskokom i onda ti se vrti malo u glavi kad dođeš na gredu.Plus se žešće klima.Ja sam to najteže prošao...Zgibovi...Samo par nas je moglo zgibove,ostali su padali na toj vežbi.Ako dve vežbe rokneš,padaš na prijemnom.

ja nisam uradio ni jedan zgib jer sam nepravilno uradio pa mi nije racunao..znaci tu sam dobio c ali sam na ostalim vezbama sve dobio A,greda je najteza,dobro je rekao bosko visoka je oko 1.5 metar ali se mnogo drmala

ja sam visok 197 cm ali nikad pre nisam bio na gredi. Jel se na nju penjes u hodu(samo podignes nogu, pa se izdignes) ili se uhvatis rukama pa dizes nogu po nogu?
@boskko, jel se pada sa 2 vezbe sa ili bez zgibova (ja zgib verovatno necu moci, a na letecem kolutu cu slomiti kicmu). Ako savladam gredu prosao sam, ovo sve je lako. Jel moguce proci ako ne uradis 2 vezbe?

ja sam visok 197 cm ali nikad pre nisam bio na gredi. Jel se na nju penjes u hodu(samo podignes nogu, pa se izdignes) ili se uhvatis rukama pa dizes nogu po nogu?
@boskko, jel se pada sa 2 vezbe sa ili bez zgibova (ja zgib verovatno necu moci, a na letecem kolutu cu slomiti kicmu). Ako savladam gredu prosao sam, ovo sve je lako. Jel moguce proci ako ne uradis 2 vezbe?

Meni su rekli da ako ne prođeš dve,padaš.Ali dve da apsolutno ne prođeš,znači najlošija ocena.Potrudi se,uradi bar jedan zgib.Leteći kolut je lak,prolaziš 100 posto.Greda je zajebana,ovo ostalo je lako.

visina moze da ti predstavlja problem na gredi,jedan koji je bio samnom u sobi isto je visok oko 2 m,pao je sa grede ali ako padnes mozes da se dignes i da nastavis ali ces dobiti ocenu B,leteci kolut je lak dosta

Back