I jos 1 pitanje, ja sam na polugodistu imao 5 iz vladanja a sad cu najverovatnije imati 4, hoce li to oni saznati?
Ne verujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos 1 pitanje, ja sam na polugodistu imao 5 iz vladanja a sad cu najverovatnije imati 4, hoce li to oni saznati?
Ljudi,uskoro krećem...Poželite mi sreću...Pozdrav.

Evo ovako, sad sam se vratio, ocajno sam uradio prijemni...Ali, nisam bio kod onog bradatog psihologa nehgo kod one zenske, koju sam neznam kako sarmirao i hoce da mi pomogne kako god moze da me ubaci...Dala mi preporuku, iz fizickog naravno sve A ocene, s tim sto me zaj**ao prof fizickog, samo sto sma dosao na red za zgibove on mi kaze 30 sklekova zbog price, tako da sam jedva uradio ta 4...
Sad mi preostaje samo da se molim bogu da konkurencija bude slabija i da uspem da se uvucem nekako....
![]()
ma ko psihologa to je samo razgovor obican, ono jel zivis sa porodicom, kako bi se odvojio od porodice i slicno...a srpski ne mogu da se setim...preseo mi je...![]()

Fika,koliko si ti imao bodova iz matematike,a koliko iz srpskog?

E,ovako :
Vratio sam se sad...Nisam bio kod tog Deda Mraza,kako ga zovu učenici,mislim na psihologa
Bio sam kod ženske....Rekla mi je da imam odlične šanse da budem primljen,imao sam 25.5...Ukupno 85.5 poena.
Skazi,javio sam ti se kad si išao na fizički...
E,da,fizički sve sa ocenama a,samo na gredi b....
Onaj debeli,o kome sam vam pričao,na prijemnom 35,a pao na fizičkom.Ništa nije uradio
E,da,video sam i Teofilosa...
Nemam pojma za psiho,računamo valjda 5. 6. 7. i prvo polugodište osmog...
Samo mi je rekla žena da imam prilično dobre šanse,ali da sve zavisi od toga kako drugi urade...Još ni polovinu nisu testirali...
E jel kad dodjemo u internat jel nam daju da izadjemo napolje, ja bi trebao da izadjem samo do JNA, ili tu malo ispred, na oko sat vremena. msm jel imamo neki slobodan termin kad radimo sta hocemo?

Ne,stalno vam govore da se odmarate i ne pustaju da se izadje van hodnika,ali mi smo izlazili dole do ulaza da kupujemo kafu na aparatu...![]()
A ako je tako ja imam 92 poena ukupno