Vojna gimnazija u Beogradu...

Uhh, jedva cekam da sve pocne, bice tesko, ali sta je, tu je... Vec sad me hvata neka panika kad pomislim sta ce sve biti, ali opet, nadam se da ce sve proci dobro... :P Ukljucite se malo, pa da se zajedno pripremamo na ono sto nas ceka... Pozdrav svima...!

Sto se tice zdravstvenog, nek se niko ne brine, tamo se vise ne pada. Ukoliko niste bas sakati, samo nemojte jesti slatko dan pred labaratoriju i sve ce biti u redu! Od nas 26 je 1 pao! Moj savet je da vec sad pocnete da prelazite srpski i matu. To vam se najvise gleda.

pazi malo šta pričaš!
ako želiš da znaš, ovaj forum čitaju zaposleni u VG!
to što si napisao, već ti daje negativne bodove za upis!
moraš paziti kako se izražavaš...
nemoj tako pričati o VG, pošto ne znaš ništa o njoj!

Nix je u pravu, pitaj njega da sam ja bio malo riban zbog gluposi koje sam pisao! Nisam mnogo citao po forumu, al ono sto si ti decko napisao govori da si jako,jako pametan. Zar mislis da uopste moze da se poredi taj ugovorac sa nekim oficirom? I cinjenica je da se akademija moze upisati i bez VoGi-ja, al treba i to uraditi...

Srecno svima na konkursu!!!!!!!!!

Nix je u pravu, pitaj njega da sam ja bio malo riban zbog gluposi koje sam pisao! Nisam mnogo citao po forumu, al ono sto si ti decko napisao govori da si jako,jako pametan. Zar mislis da uopste moze da se poredi taj ugovorac sa nekim oficirom? I cinjenica je da se akademija moze upisati i bez VoGi-ja, al treba i to uraditi...

hvala Max!!!!!!!!!

Hvala!!!:lol:

Ијаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо...Какво је то рибање било!!! ХА-ХА-ХА

Hvala na podrsci...! Nadam se da ce sve proci dobro, i da cemo do godine biti ortaci... Veliki pozdrav svima i srecno...! :)

Uhh, jedva cekam da sve pocne, bice tesko, ali sta je, tu je... Vec sad me hvata neka panika kad pomislim sta ce sve biti, ali opet, nadam se da ce sve proci dobro... :P Ukljucite se malo, pa da se zajedno pripremamo na ono sto nas ceka... Pozdrav svima...!

hvata i mene samo me interesuje da li ima negde da se uradi taj test IQ ili bar slican...pozdrav svima i hvala starijima ako nam pomognu jer citam unazad strane ali nikako da dodjem do konkretnog odgovora oko testova,poligona itd

hvata i mene samo me interesuje da li ima negde da se uradi taj test IQ ili bar slican...pozdrav svima i hvala starijima ako nam pomognu jer citam unazad strane ali nikako da dodjem do konkretnog odgovora oko testova,poligona itd

ma...niste jedini koje hvata trema...:D samo ti citaj nacices...sto se tice testa inteligencije,ne znam da li je isti kao na sajtovima..

ma...niste jedini koje hvata trema...:D samo ti citaj nacices...sto se tice testa inteligencije,ne znam da li je isti kao na sajtovima..

jeste uglavnom...ali to nije samo jedan test inteligencije nego ovako imas kao na svim sajtovima...onda imas da pises sastav o sebi da zavrsavas zapocete recenice i jos dvaresta al ne mogu da se setim tacno...znam da je pre prijemnog iz srpskog bio test opste kulture...a pre matematike neka tri testa imas nacrtanu figuru i strelicu iz nekog ugla i da pogodis sta se vidi iz tog ugla...i jos neka dva ali ne mogu ni njih da se setim ipak je to bilo pre godinu dana .... pozzz svima :))))

Test intaligencije cete raditi i u skoli cak i pre testova. Pitajte skolskog psihologa da vam da da raditi test opredeljenja (ili stagod, znace on). Ja sam test do sada radio 3 puta, svaki put sve gore, time se ne opterecujte, to nije do vas, mislim ako ste glupi necete proci XD! Zdravstveni isto ne moyete tu da mnogo promenite, al niko od vas nece pasti. Samo strebajte. Sto se tice fiyickog, pocnite vec sad da vezbate, ne zbog prijemnog, nece vas tu srusiti, da vidite samo kakvi su pacijenti prosli, vec zato sto ce vam tamo trebati ako dodjete, a i zbog vas samih. Nemojte biti lenji, to vam je momentalna smrt tamo.

Evo da se javim, vec se uveliko spremam, 6. marta je takmicenje iz srpskog, a to mi je ujedno i priprema za prijemni. Matematiku radim koliko mogu, jer tu mi je mali problem gradivo 7. razreda. Fizicki sam spreman ( za kralja i otadzbinu :) ), zgibovi nisu teski, leteci kolut sam se u**ao kad sam cuo, i probao sam ga prekjuce, pa to je tol'ko lako! Zdrav sam i prav , osim sto nosim cvike, al minimalna dioptrija, nije ni jedan ceo, nego 0,5. Iz srpskog na prijemnom ocekujem 17-20, a matish oko 15 minimala, samo da se ne zbunim, nekad me koncentracija zaj**e . Sta mislite kakve su mi sanse, i sa koliko bodova ce ove godine biti zadnji upisani??? (P.S. Imam 60 bodova iz osnovne!)

Test intaligencije cete raditi i u skoli cak i pre testova. Pitajte skolskog psihologa da vam da da raditi test opredeljenja (ili stagod, znace on). Ja sam test do sada radio 3 puta, svaki put sve gore, time se ne opterecujte, to nije do vas, mislim ako ste glupi necete proci XD! Zdravstveni isto ne moyete tu da mnogo promenite, al niko od vas nece pasti. Samo strebajte. Sto se tice fiyickog, pocnite vec sad da vezbate, ne zbog prijemnog, nece vas tu srusiti, da vidite samo kakvi su pacijenti prosli, vec zato sto ce vam tamo trebati ako dodjete, a i zbog vas samih. Nemojte biti lenji, to vam je momentalna smrt tamo.

Него, мој добри Максо, није овде место за то али мораћу, извини унапред!

Брате, како овако јавно можеш да за друга, брата, пријатеља са којим делиш сваки дан у том интернату да кажеш да је пацијент? Свако ко је прошао те тестове сигурно може да задовољи физичко уз јаку вољу и вежбање и здрав начин живота. И сам знаш да сам ја такође у воги дошао са вишком килограма и да сам имао јако много пробелма са физичким, али када сам се опаметио на крају 1. године, више никада нисам имао проблема. Опрости, али мене заиста заболи када видим да ми један тако драг и добра ђак, као што си ти Максо, са омаловажавањем и надменошћу ословљава свога друга, који ми је сито тако драг ђак, а твој колега. Да би нас људи ценили како ми желимо, најпре би требало да добро научимо да ценимо свакога као човека па био он и најружнији и најсмешнији и нај нај нај...

Максо,Максо...Атерирајмо мало на земљу...Биће све добро. Жив и здрав био!

И још једном извини, морао сам да реагујем...

Него, мој добри Максо, није овде место за то али мораћу, извини унапред!

Брате, како овако јавно можеш да за друга, брата, пријатеља са којим делиш сваки дан у том интернату да кажеш да је пацијент? Свако ко је прошао те тестове сигурно може да задовољи физичко уз јаку вољу и вежбање и здрав начин живота. И сам знаш да сам ја такође у воги дошао са вишком килограма и да сам имао јако много пробелма са физичким, али када сам се опаметио на крају 1. године, више никада нисам имао проблема. Опрости, али мене заиста заболи када видим да ми један тако драг и добра ђак, као што си ти Максо, са омаловажавањем и надменошћу ословљава свога друга, који ми је сито тако драг ђак, а твој колега. Да би нас људи ценили како ми желимо, најпре би требало да добро научимо да ценимо свакога као човека па био он и најружнији и најсмешнији и нај нај нај...

Максо,Максо...Атерирајмо мало на земљу...Биће све добро. Жив и здрав био!

И још једном извини, морао сам да реагујем...

Оче, да сте наставили тако да вежбате као у Војној гимназији, сад бисте могли да урадите велику метанију кроз целу великопосну молитву Светог Јефрема Сирина... :hahaha: ПС. без љутње, морам мало да Вам вратим... :per:

Back