Vojna akademija?

Pozdrav, da li moze neko da mi kaze nesto vise o smerovima na VA, o prijemnom sam se dobro raspitao ali o smerovima jako malo znam, na primer, gde se najvise uci,a gde najmanje, gde je potrebna bolja fizicka sprema i slicno, kakav je smer logistika, posto me to konkretno interesuje? Hvala.

Pozdrav, da li moze neko da mi kaze nesto vise o smerovima na VA, o prijemnom sam se dobro raspitao ali o smerovima jako malo znam, na primer, gde se najvise uci,a gde najmanje, gde je potrebna bolja fizicka sprema i slicno, kakav je smer logistika, posto me to konkretno interesuje? Hvala.

Nijedan smer nije lak, bolja fizička sprema je potrebna na MuO. Logistika -zanimljiv smer, ali kao što glax reče pročitaj si malo o smerovima na sajtu.

Поздрав, имам неколико питања у вези ВА. Прво, пошто сам из Републике Српске да ли је за пријаву потребно још нешто од документације осим држављанства (које добијам ове године) ?

Број се налази на сајту предпостављам? Такође ме занима могу ли се уписати након ласерске операције скидана диоптрије на оба ока. Хвала иначе

Cao ljudi, ima li ovde nekoga ko upisuje 2020 god. akademiju, odnosno sledeci prijemni je njegov ? Kad krecete sa spremanjem?A vi sto ste polagali sada kako je bilo, jel bilo jako tesko? Gledala sam poslednju rang listu i bas mi se cini da je kriterijum jakooooo opao i da ima malo ljudi.
Ja sam fizicki spremna i fizicke provere se ni malo ne bojim, matematiku uveliko vezbam,ali se oko nje bas stresiram..

Back