Sta ces ti iz RS ovde?Valjda ima i tamo skola?
Nema Vojne akademije, cuj sta cu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces ti iz RS ovde?Valjda ima i tamo skola?
Nema Vojne akademije, cuj sta cu
Pozdrav, da li moze neko da mi kaze nesto vise o smerovima na VA, o prijemnom sam se dobro raspitao ali o smerovima jako malo znam, na primer, gde se najvise uci,a gde najmanje, gde je potrebna bolja fizicka sprema i slicno, kakav je smer logistika, posto me to konkretno interesuje? Hvala.
Prijemni je 17.julaDa li se zna kada će biti održan prijemni? Pošto je konkurs otvoren do 5. jula.
Ja sam sada cetvrta godina, ali planiram da upisem 2020/21.Da li ce neka devojka da upise Akademiju ove godine?
i mene zanimaDa li neko zna kako izgleda psiho test?
I nije toliko tesko,ima ukupno desetak testova.Najvise su padali na opstoj informisanosti i na razgovoru je padalo.i mene zanima
A kakav je test opste informisanosti i sta je na razgovoru?I nije toliko tesko,ima ukupno desetak testova.Najvise su padali na opstoj informisanosti i na razgovoru je padalo.
Pa bilo je 30ak pitanja mozda,trazi na netu.Aa na razgovoru pitaju npr.zasto bas vojska ,zasto bas taj smer,onda nekoga su pitali da navede cinove .Uglavnom na razgovu treba da se pokaze velika zelja za va.A kakav je test opste informisanosti i sta je na razgovoru?
Sad jedan dečko nije prošao. Možda bi moglo nekako da se sakrije, pitanje je gde je tetovaža, ali ko zna šta će biti posle ako otkriju..Zanima me da li prave problem ako neko ima tetovazu, najbolje da odgovori neko ko je bio na akademiji ili zna nekog ko ima i upisao je. U konkursu nista ne pise.