Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znas?
Rekao mi je drug iz vojne gimnazije da je konkurisalo oko 100 nas a jedna drugarica je procitala negde da je konkurisalo oko 118, tako da,,,
Ako hocete da vas ubacim grupu na fb u posaljite mi imena, tamo imate odgovore na sva pitanja.
Ako mozete i mene, Vukasin Radivojevic, VranjeRekao mi je drug iz vojne gimnazije da je konkurisalo oko 100 nas a jedna drugarica je procitala negde da je konkurisalo oko 118, tako da,,,
Ako hocete da vas ubacim grupu na fb u posaljite mi imena, tamo imate odgovore na sva pitanja.
Пошаљи ми линк профила у приватне поруке јер не могу да те нађем
Nije otkazan prijemni za vojnu gimnaziju, nego za ljude iz vojne gimnazije koji upisuju akademiju.Na ovom forumu ima dosta dezinformacija.Neko je napisao da je za Vojnu Gimnaziju otkazan prijemni ispit sto nije tacno(cak i na sajtu imaju i rezultati prijemnog ispita).Samo ne znam jos ko veruje u ovo da se u celoj Srbiji prijavilo samo 100 ljudi,stvarno smesna dezinformacija.
Na ovom forumu ima dosta dezinformacija.Neko je napisao da je za Vojnu Gimnaziju otkazan prijemni ispit sto nije tacno(cak i na sajtu imaju i rezultati prijemnog ispita).Samo ne znam jos ko veruje u ovo da se u celoj Srbiji prijavilo samo 100 ljudi,stvarno smesna dezinformacija.
Kad ti je toliko smešna dezinformacija onda nas informiši.
Ne znam ni ja tacno niti sam upucen u to ali broj od 100 ljudi na nivou drzave je smesan.Zasto si se odmah osetio prozvanim?
Nisam se osetio prozvanim. Kako mozes da kazes za nesto da je dezinformacija kad ne znas tacnu informaciju..? (Zato jer je kao 100 ljudi smesna cifra na nivou drzave??)Jesi konkurisao za VA?
Moze li pitanje, sta je sa nas iz RS, ja zavrsavam u maju tek??
Pozdrav društvo. Interesuje me da li je neko dobio poziv za prijemni do sada.
Samo konačno rešenje.Pozdrav društvo! Zanima me da li neko zna da li je bitan postupak kod testa iz matematike ili samo konačno rešenje?