Vojna akademija?

Nikako da mi moderatori odobre poruku... valjda zbog praznika...

Konkurisao sam za vojno vazduhoplovstvo, ako ne upadnem tu onda cu na PVO...

@milica.milica
Draga moja, ako je prijavljeno 500 od tih 1000 sto ministar prica, to opet znaci da se svaki peti kandidat prima... ne ulazi mi u glavu koja je poenta laganja kolko je prijavljeno, to je apsolutno nebitna indormacija koju ce svi zaboraviti 2 dana posle prijemnog :confused:

Nit' sam ja rekao da ne verujem, nit' me nesto interesuje previse da zovem da proveravam. Sve sto sam ja rekao je da ne vidim koji bi motiv imali da preuvelicavaju brojeve, sta dobijaju time.
Ne opterecujem se time, moze da ih ima 100, moze da ih ima 1000, na kraju se sve svodi na to kako cu ja svoje da odradim ;)
Isto i svima ostalima preporucujem :super:

Nit' sam ja rekao da ne verujem, nit' me nesto interesuje previse da zovem da proveravam. Sve sto sam ja rekao je da ne vidim koji bi motiv imali da preuvelicavaju brojeve, sta dobijaju time.
Ne opterecujem se time, moze da ih ima 100, moze da ih ima 1000, na kraju se sve svodi na to kako cu ja svoje da odradim ;)
Isto i svima ostalima preporucujem :super:

Nekoga zanima kolika je konkurencija na primer. Mozda se ti ne opterecujes, a sta ako dodje 200 njih spremnijih od tebe? Ipak je bitno da se raspitas u vezi svega :think: Ali ako se ne opterecujes, pusti nas opterecene brojem prijavljenih da pricamo o tome. :whistling: A ne znam ni ja zasto preuvelicavaju.

Пише да нема комбинаторике на пријемном, а стављају задатак колико има бројева дељивих са неким бројем. Не капирам шта је поента

Ovo nije zadatak iz kombinatorike, nego iz deljivosti iz prve godine. Kombinatorika nece biti niti bilo sta iz cetvrte godine, osim binomne formule.
:rtfm:

Back