Kad sam ja konkurisao za VG bilo je 1200 kandidata a na va manje i uvek je tako bilo , na va se manje prijavi . a sta god vas zanima pitajte milicu ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam ja konkurisao za VG bilo je 1200 kandidata a na va manje i uvek je tako bilo , na va se manje prijavi . a sta god vas zanima pitajte milicu ?![]()
Nit' sam ja rekao da ne verujem, nit' me nesto interesuje previse da zovem da proveravam. Sve sto sam ja rekao je da ne vidim koji bi motiv imali da preuvelicavaju brojeve, sta dobijaju time.
Ne opterecujem se time, moze da ih ima 100, moze da ih ima 1000, na kraju se sve svodi na to kako cu ja svoje da odradim![]()
Isto i svima ostalima preporucujem![]()
Пише да нема комбинаторике на пријемном, а стављају задатак колико има бројева дељивих са неким бројем. Не капирам шта је поента
pa naisao sam na slican zadatak iz kombinatorike .
Muski deo foruma, kako stojite sa skokovima u dalj?![]()
Danas su te zvali ? Iz regionalnog centra ministarstva odbrane ? Znaci trebalo bi ovih dana sve da obaveste ?Meni su javili za 7. maj da je prijemni![]()
Meni su javili za 7. maj da je prijemni![]()
Danas ?Auu, i meniZajedno polazemo hahaha
![]()
Mene jos nisu zvali a iz Bga samvaljda ce uskoro... kako vam ide fizicko? Ja ne gajim velike nade da cu uspeti da upadnem :'(
Sto rece milica, matis ide boljekako vam ide fizicko?