Da li je istina da generacija koja je primljena ove godine,potpisala ugovor u kojem vojska nije obavezna da da posao. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je istina da generacija koja je primljena ove godine,potpisala ugovor u kojem vojska nije obavezna da da posao.![]()
Trebaju mi brojni saveti
Gledaj ovako, ako ostanes u srbiji, tesko da ces moci da obezbedis normalan zivot sebi a da ne govorim o tvojoj deci itd. Neka ti fakultet bude karta za inostranstvo, dakle neka prirodna nauka ili izenjerstvo. Kada zavrsis, zapali u SAD, Kanadu, Nemacku itd. Tamo ces imati posao koji ce ti omoguciti porodicu i putovanja i sve sto pozelis. Ovde ces u najbolju ruku robovati za (iznajmljeni) krov nad glavom i hleb.
Toliko od mene na ovu temu a ti dobro razmisli.
Vidim da stalno pokusavas da svakoga ko dodje ovde da se raspita o svom skolovanju ili o necemu vezano za VA i VS saljes za inostranstvo i govoris ruzno o Srbiji, srpskoj vojsci i nasem skolstvu, tako da hocu te pitam zasto?
Zasto ti iz Vukovara komentarises sajt o Vojnoj akademiji koja se nalazi u Beogradu, Srbiji?
A pored toga, gde ti robujes za svoj hleb?
Ostavi se ti vise stanja u Srbiji i srpskoj deci koja zele da se skoluju u svojoj zemlji.
Ja sam srbin koji zivi u Beogradu..
Govorim realno stanje, posto imam vise iskustva i nisam indoktriniran nacionalizmom. Nasa drzava je u raspadu, nasa vojska je u raspadu, najbolje sto se mozes nadati u VS je da budes topovsko meso UN ili NATO za koju hiljadu eura, da ratujes za strance protiv bosonogih crnaca u africi ili bliskom istoku..
Devojka je izjavila da bi zelela porodicu, da bi zelela da putuje svetom itd. nista od toga nije realno ako radis za crkavicu u Srbiji.
Ti si jos mlada pa se zanosis nekakvom ljubavlju prema drzavi, ali za jedno 10 godina, kada roditeljske pare presuse i budes sama morala placati stan, racune, hleb itd. Promenices misljenje.
Nije vredno potrositi zivot robujuci u drzavi, samo zato sto si se rodio u istoj..
Ali ajde, neka devojka proba ovako: Upise VA neki inzenjerski smer... Kada i ako shvati da od toga nema leba u Srbiji, uvek ce joj vrata biti otvorena u inostranstvu.
Srce moje, srce kivno,
ubio te živi grom!
Gle, nemas razloga za uzbudjivanje, devojka je trazila misljenja i ja sam joj dao svoje. Kakva god da je realnost, mozes je prihvatiti ili je mozes maskirati nekim romanticnim idejama rodoljublja i zrtve.Ako si Srbin koji živi u Beogradu, zašto ti je onda lokacija Vukovar?
Ako si realan i nisi nacionalista, zašto ostaješ u Srbiji? Zašto ti ne prodješ kroz otvorena vrata ka inostranstvu i odeš iz Srbije?
Mladi se zanose ljubavlju prema državi? Kako onda objašnjavaš ljude koji gaje ljubav prema državi celog života? Prvo, ja nisam mlada i ne zanosim se uopšte ka bilo čemu, drugo nisam od onih koji svoje mišljenje menjaju kada se uslovi života promene.
Mislim da ti nisi kompetentan da odredjuješ kome je šta vredno u životu. Ljudi ostaju u Srbiji da bi je poboljšali, i ti koji ostaju ovde iz ranije spomenute ljubavi prema Srbiji, ne smatraju da je to robovanje kao što ti smatraš.
Ali ljudi žele da ostanu u zemlji u kojoj su se rodili! Nema potrebe da im savetuješ da odu odavde.
Devojka se raspitala da li da ide na VA jer želi da PUTUJE, ne jer želi da ODE.
Pripreme teku odlicno,jos samo da skupim volje za trcanjeKako teku pripreme?
Koji si smer planirao tsnp996? Usvakom slucaju je dobro vezbati pa bilo iz koje zbirke za fax.
Gle, nemas razloga za uzbudjivanje, devojka je trazila misljenja i ja sam joj dao svoje. Kakva god da je realnost, mozes je prihvatiti ili je mozes maskirati nekim romanticnim idejama rodoljublja i zrtve.
Ako devojka zeli zivot u kome ce imati stabilan posao koji ce joj obezbediti da putuje svetom, da osnuje porodicu i da joj pruzi normalan zivot, to nece uspeti u Srbiji.
Daj boze da nisam u pravu, da se sutra nesto drasticno promeni pa drzava razvije industriju a lopovi na vlasti nestanu. Ali mi se 20 godina nismo makli od jedne tacke.
I smiri malo strasti.
Kada tacno izlazi konkurs, mislim da je pocetkom februara, ali nisam siguran.