Vojna akademija?

Listao sam neke prethodne strane iz perioda proslogodisnjeg prijemnog i dobro sam proucio sve, ali nisam mogao da nadjem bas najbolje detaljno opisan specijalisticki zdravstveni pregled...Ako bi neko od potencijalnih kandidata od prosle godine mogao da mi napise da li se obavljao kozno-venericni pregled za muskarce, odnosno konkretno pregled genitalija, imao sam neke probleme tako da ne znam da li bi mi to uticalo na celokupan prijem

Pozdrav svima. Interesuju me dve stvari, gore su vec isto to pitali ali nije bilo odgovora.
1. Ako je tacno da se potpisuje ugovor kojim se ne garantuje posao po zavrsetku studija, kako se onda odradjuju troskovi studiranja?
2. Ako upadnem na va, a posto su prijemni za ostale fakultete kasnije, hocu da pokusam na jos jednom mestu.Do kada moze da se odustane od va ako sam iznad crte? Tj. Kada se potpisuje ugovor?

Od subote koja nam sledi, pa sve do zadnje subote u toku konkursa za upis, svi zainteresovani mogu da dođu na akademiju u 12 ili 13č. i da pogledaju prezentaciju i odu u obilazak same akademije, sto mislim da je i bila praksa prethodnih godina.

Back