Ana_301
Početnik
- Poruka
- 48
Koliko sklekova možete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sklekova možete?
Ljudi odakle uzimate zadatke za pripremu za prijemni ? Na sajtu VA ima samo test iz 2011 i 2012.
Ljudi odakle uzimate zadatke za pripremu za prijemni ? Na sajtu VA ima samo test iz 2011 i 2012.
Mogu ja da ti pošaljem u PDF formatu tu zbirku za vojnu akademiju, tu su testovi od 1997. do 2003. godine. Pošalji mi samo u PM email, ako hoćeš. Mada ti preporučujem da kreneš od onih zbirki koje imaš kod kuće, ja ću verovatno i iz FON-ove zbirke da spremam.![]()
Sto se tice tih zbirki..Zasto ucite iz njih ? Bas sam danas na sajtu VA Procitao ovo :
5. Где може да се добије материјал за пријемни?
Материјал за пријемни испит може се добити у Кадетској служби Војне академије и у Регионалним центрима Министарства одбране.
Imam ja, sad cu vam okaciti![]()
koliko ja znam ne :-D a je l' ima neko testove od ove godine sa prijemnog?
Imam ja, sad cu vam okaciti![]()
E jadna li je srbija ako vam je jedina motivacija za VA serija poput band of brothers i propaganda Katy Perry![]()
Vojnicki zivot u ww2 nema veze sa srpskim vojnickim zivotom danasko je rekao da je uopšte motivacija? samo verujem da bi ljudima bila zanimljiva serija zbog vojničkog načina života i slično.
nemoj da zaključuješ prebrzo i pričaš besmislice![]()
E jadna li je srbija ako vam je jedina motivacija za VA serija poput band of brothers i propaganda Katy Perry![]()
Vojnicki zivot u ww2 nema veze sa srpskim vojnickim zivotom danasA spot Katy Perry je propaganda za americku mladez da se prikljuce u vojsku SAD zato sto ta institucija gubi na popularnosti sve vise i time se rusi americka globalna moc.
ko je rekao da je uopšte motivacija? samo verujem da bi ljudima bila zanimljiva serija zbog vojničkog načina života i slično.
nemoj da zaključuješ prebrzo i pričaš besmislice![]()
Gubis se...nevezano za to da li ima veze ili nema sa srpskim vojničkim životom danas, rekla sam samo da verujem da bi ljudima sa ove teme bila zanimljiva serija jer pretpostavljam da oni vole sve u vezi vojske. opet prebrzo zaključuješ![]()
Gubis se...![]()
Vojska nam se raspada, jos im samo nalozene klinke i klinci fale da odvedu ovu zemlju u propast... Gde je tu zelja za srpskom vojnickom tradicijom? Casni zivot oficira ? Zrtva za narod i otadzbinu..??
A ne holivudske gluposti i katy pery![]()