Vojna akademija?

Ljudi odakle uzimate zadatke za pripremu za prijemni ? Na sajtu VA ima samo test iz 2011 i 2012.

Mogu ja da ti pošaljem u PDF formatu tu zbirku za vojnu akademiju, tu su testovi od 1997. do 2003. godine. Pošalji mi samo u PM email, ako hoćeš. Mada ti preporučujem da kreneš od onih zbirki koje imaš kod kuće, ja ću verovatno i iz FON-ove zbirke da spremam. :)

Sto se tice tih zbirki..Zasto ucite iz njih ? Bas sam danas na sajtu VA Procitao ovo :

5. Где може да се добије материјал за пријемни?

Материјал за пријемни испит може се добити у Кадетској служби Војне академије и у Регионалним центрима Министарства одбране.

Sto se tice tih zbirki..Zasto ucite iz njih ? Bas sam danas na sajtu VA Procitao ovo :

5. Где може да се добије материјал за пријемни?

Материјал за пријемни испит може се добити у Кадетској служби Војне академије и у Регионалним центрима Министарства одбране.

Pa ja mislim da ti oni baš i daju tu zbirku od 1997. do 2003. god. Mada nisam sigurna, i to je pitanje da li će ti dati.

Kul je spot! Ej, pogledajte seriju the band of brothers iliti braća po oružju, super je i svideće vam se :p Pa ja mislim da ne mogu ovde da postavim, jedino da uploadujem pa postavim link ovde, a ne mogu to sad jer sam. Preko fona ali kad budem mogla uradiću to :))

ko je rekao da je uopšte motivacija? samo verujem da bi ljudima bila zanimljiva serija zbog vojničkog načina života i slično.
nemoj da zaključuješ prebrzo i pričaš besmislice :)
Vojnicki zivot u ww2 nema veze sa srpskim vojnickim zivotom danas ;) A spot Katy Perry je propaganda za americku mladez da se prikljuce u vojsku SAD zato sto ta institucija gubi na popularnosti sve vise i time se rusi americka globalna moc.

Vojnicki zivot u ww2 nema veze sa srpskim vojnickim zivotom danas ;) A spot Katy Perry je propaganda za americku mladez da se prikljuce u vojsku SAD zato sto ta institucija gubi na popularnosti sve vise i time se rusi americka globalna moc.

nevezano za to da li ima veze ili nema sa srpskim vojničkim životom danas, rekla sam samo da verujem da bi ljudima sa ove teme bila zanimljiva serija jer pretpostavljam da oni vole sve u vezi vojske. opet prebrzo zaključuješ ;)

ko je rekao da je uopšte motivacija? samo verujem da bi ljudima bila zanimljiva serija zbog vojničkog načina života i slično.
nemoj da zaključuješ prebrzo i pričaš besmislice :)

nevezano za to da li ima veze ili nema sa srpskim vojničkim životom danas, rekla sam samo da verujem da bi ljudima sa ove teme bila zanimljiva serija jer pretpostavljam da oni vole sve u vezi vojske. opet prebrzo zaključuješ ;)
Gubis se... :roll:
Vojska nam se raspada, jos im samo nalozene klinke i klinci fale da odvedu ovu zemlju u propast... Gde je tu zelja za srpskom vojnickom tradicijom? Casni zivot oficira ? Zrtva za narod i otadzbinu..??
A ne holivudske gluposti i katy pery :roll:

Gubis se... :roll:
Vojska nam se raspada, jos im samo nalozene klinke i klinci fale da odvedu ovu zemlju u propast... Gde je tu zelja za srpskom vojnickom tradicijom? Casni zivot oficira ? Zrtva za narod i otadzbinu..??
A ne holivudske gluposti i katy pery :roll:

pa nikad nisam rekla da mislim na današnji vojnički život.

izvini, ali ne volim ljude koji prosipaju mudrost i misle da sve znaju, a nemaju dobre argumente. bitno je da smo mi naloženi klinci, a ne znaš ništa ni o nama, ni o našim motivima, željama, ciljevima. mislim da stvarno nije okej od tebe da pričaš o nečemu gde stvarno nisi dovoljno upućen.

Back