Vojna akademija?

:) Ove godine ce biti opasna konkurencija... dosta devojaka planira akademiju... iz moje skole nas ima 3... i jos dve znam koje planiraju...

Je l' se baš spremaju? Kako tebi ide spremanje? Stvarno ima puno devojaka, ja za sad iz moje škole znam jednu, a inače samo jednog dečka znam. Biće više prijavljenih devojaka izgleda, hah. :D Aj mi pošalji link tvog fb-a u private messages, lakše je za komuniciranje i tako to. :D

haha i ja znam samo jednog decka, ali on cak i ne zna da li da konkurise :D ali zato devojkee... :D pa ja se spremam polako ali sigurno :) vezbam matu po malo, idem u teretanu... :)
tiiii????

Pa kuul, ali stvarno nas dosta ima, hah. Ali dobro verujem da ćemo upasti mi ovde, mada se sad plašim po malo. Hm, ja matu po malo i idem u teretanu :D :D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 4030D using Forum Krstarice mobile app

Negde ovde sam procitao da su izbacili kriterijum za ravne tabane...Da li neko zna u vezi krive kicme,ne previse naravno ? Ili makar gde se mogu saznati takve pouzdane informacije.. ? Sto se tice ostalog,matematike,fizicke spreme itd. mislim da ne bi trebalo da mi predstavlja problem na prijemnom...

Ja nisam sigurna, ali mislim da dosta ljudi ima bar malo krivu kičmu (uključujući i mene), ali nisam čula da su nekog oborili zbog krive kičme. A i time što treniraš, radiš zgibive i to, samim tim ispravljaš i kičmu. Tako da, ja se nadam da to nije neki problem, ako ima neko da zna nešto u vezi toga nek kaže. Mada verujem da bi,recimo za pilota sigurno bio problem :)

Ja nisam sigurna, ali mislim da dosta ljudi ima bar malo krivu kičmu (uključujući i mene), ali nisam čula da su nekog oborili zbog krive kičme. A i time što treniraš, radiš zgibive i to, samim tim ispravljaš i kičmu. Tako da, ja se nadam da to nije neki problem, ako ima neko da zna nešto u vezi toga nek kaže. Mada verujem da bi,recimo za pilota sigurno bio problem :)

Ja mislim da je važna kičma. Išla sam kod fizijatra pre 2 meseca rekao mi je da mi je prava kičma. I devojke koje imaju krivu kičmu ne mogu da je isprave ako su dobile. :D

Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app

Ja mislim da je važna kičma. Išla sam kod fizijatra pre 2 meseca rekao mi je da mi je prava kičma. I devojke koje imaju krivu kičmu ne mogu da je isprave ako su dobile. :D

Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app

Ja tako s vremena na vreme kad odem na sistematski kažu mi da mi je malčice kriva kičma daju mi uput, idem na vežbe 4 dana i posle kao radiš kod kuće. a vežbe su bile čista glupost. Tako da, kičma može da se ispravlja, ali ne znam. Mislim ići ću ja do fizijatra da proverim kakva je situacija, mada mislim da to neće biti problem. Osim ako neko recimo nema stvarno krivu kičmu. Opet kažem, nisam čula da su nekog oborili zbog toga. :D Ali raspitaću se malo. :D

Nadam se da si u pravu :)

Back