Vojna akademija?

pa dobro, biće to super. mene porodica podržava, mada je bilo malo natezanja, ali dobro. društvo, kako ko. ovi bliži misle da sam to totalno ja, ali ima i onih koji mi daju savete tipa "vojska je propala, šta ćeš tamo" i slično. ali ne obazirem se na to! :D

Praksa je pokazala - što manje ljudi zna, to bolje. Jer svi krenu sa "jesi ti normalna, ti si žensko, znaš ti šta je vojska, vojska nam se raspada" i slično... A mi furamo skroz plaćeno školovanje, mesečnu platu, siguran posao i beneficiran radni staž :D

pa kad su neupuceni. :D
u svakom slucaju, dovoljno je sto me svi savetuju na koji fakultet da idem, ako bi poceli i oko VA da mi pricaju, bilo bi previse.
Sem porodice, znaju pojedini profesori i buduci trener, tj samo oni koji iz nekog razloga treba da znaju. :D

E daa, je l' imate svog trenera koji vas sprema za VA? Ja sam mog preimenovala u MRAZ :D

Hahah, super si! :D Pa ja se samo konsultovala i radim sa drugaricom koja je dugo u tome, mislim teretana i to i onda mi ona pomaže da radim pravilno i to. A ovde je personalni trener previše skup, oko 7,8 hiljada, previše mi je da toliko plaćam. Ali i ovo je super :D

btw, zna se ko je uvek online na forumu! odo' ja na trening, čujemo se :D

- - - - - - - - - -

sad sam skroz u fazonu
"ne mogu imam trening"
hahah, svi me sprdaju zbog toga. :D inače, Jovana, je l' si ti krenula sa trenerom ili ćeš tek da kreneš? znam za Anu da 1. kreće.

i otišla sam, stvarno :D

Hahah, super si! :D Pa ja se samo konsultovala i radim sa drugaricom koja je dugo u tome, mislim teretana i to i onda mi ona pomaže da radim pravilno i to. A ovde je personalni trener previše skup, oko 7,8 hiljada, previše mi je da toliko plaćam. Ali i ovo je super :D

btw, zna se ko je uvek online na forumu! odo' ja na trening, čujemo se :D

- - - - - - - - - -

sad sam skroz u fazonu
"ne mogu imam trening"
hahah, svi me sprdaju zbog toga. :D inače, Jovana, je l' si ti krenula sa trenerom ili ćeš tek da kreneš? znam za Anu da 1. kreće.

i otišla sam, stvarno :D

Nisam jos, sa teretanom krecem od 15.10. ili mozda kasnije, najvise zavisi od vremena kao sto sam rekla. A sa trenerom cu kasnije, jos uvek nzm tacno. :D
i ja idem na trcanje, javljam se psl toga. :D

Ja sam u fazonu teretana-trčanje na vojnom stadionu-matematika-streljana, ljudi me već pozdravljaju sa o7 hahahaha

Ana krenula danas sa treninzima! :D
Ajmo devojkeee što pre, nemojte da samo ja kukam da imam upalu mišica!

Ja sam u fazonu teretana-trčanje na vojnom stadionu-matematika-streljana, ljudi me već pozdravljaju sa o7 hahahaha

Ana krenula danas sa treninzima! :D
Ajmo devojkeee što pre, nemojte da samo ja kukam da imam upalu mišica!

aaa ne, kod mn toga nema. :D jedino sto sam malo preterala sa sklekovimaa pa sad imam upalu omotaca tetiva, odmaram skoro 2 nedelje ali jos nije proslo. :/

ljudi, ja imam upalu trbušnjaka pa samo ruske mogu da radim. a i kad radim sklekove me sve živo boli, ne mogu da odredim koji mišić, al' ne odustajem! ja se sad vratila iz teretane. mogla bih opet. u subotu mi je pauza sa teretanom pa idem malo do Košutnjaka da proverim trčanje, skok u dalj i to :D

inače, prošlog petka se vratila tipa oko 9 uveče iz škole, bila umorna i nisam nigde izašla. i zove mene drugarica, pita šta radim.
smorila se kad je ukapirala da je petak veče a ja vežbam matu za prijemni xD i dalje me sprda xD

Negde ovde sam procitao da su izbacili kriterijum za ravne tabane...Da li neko zna u vezi krive kicme,ne previse naravno ? Ili makar gde se mogu saznati takve pouzdane informacije.. ? Sto se tice ostalog,matematike,fizicke spreme itd. mislim da ne bi trebalo da mi predstavlja problem na prijemnom...

Back