GichiGichiGu
Zainteresovan član
- Poruka
- 349
Pa lepo
Ja sam iz Beograda idem u gimnaziju, društveni smer 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine ce biti opasna konkurencija... dosta devojaka planira akademiju... iz moje skole nas ima 3... i jos dve znam koje planiraju...
haha i ja znam samo jednog decka, ali on cak i ne zna da li da konkuriseali zato devojkee...
pa ja se spremam polako ali sigurno
vezbam matu po malo, idem u teretanu...
tiiii????
Negde ovde sam procitao da su izbacili kriterijum za ravne tabane...Da li neko zna u vezi krive kicme,ne previse naravno ? Ili makar gde se mogu saznati takve pouzdane informacije.. ? Sto se tice ostalog,matematike,fizicke spreme itd. mislim da ne bi trebalo da mi predstavlja problem na prijemnom...
Ja nisam sigurna, ali mislim da dosta ljudi ima bar malo krivu kičmu (uključujući i mene), ali nisam čula da su nekog oborili zbog krive kičme. A i time što treniraš, radiš zgibive i to, samim tim ispravljaš i kičmu. Tako da, ja se nadam da to nije neki problem, ako ima neko da zna nešto u vezi toga nek kaže. Mada verujem da bi,recimo za pilota sigurno bio problem![]()
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 4030D using Forum Krstarice mobile app
Ja mislim da je važna kičma. Išla sam kod fizijatra pre 2 meseca rekao mi je da mi je prava kičma. I devojke koje imaju krivu kičmu ne mogu da je isprave ako su dobile.
Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app
http://www.va.mod.gov.rs/gallery/konkurs_2011/test_psiho.swf Jeste li radili ovo?)
Ja nisam sigurna, ali mislim da dosta ljudi ima bar malo krivu kičmu (uključujući i mene), ali nisam čula da su nekog oborili zbog krive kičme. A i time što treniraš, radiš zgibive i to, samim tim ispravljaš i kičmu. Tako da, ja se nadam da to nije neki problem, ako ima neko da zna nešto u vezi toga nek kaže. Mada verujem da bi,recimo za pilota sigurno bio problem![]()
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 4030D using Forum Krstarice mobile app
A je l' radite pitanja opste inf. na infostudu?![]()
Ja jesam, ali slaba sam sa tim, imam tako oko 10-12 tačnih odgovora, a pitanja na VA su ja mislim teža od tih. Nego imam neku zbirku da pitanjima iz opšte informisanosti, ali to ću raditi tek tamo u martu, samo ću da iščitam![]()
A je l' radite pitanja opste inf. na infostudu?![]()
A kad taj deo radimo, al u drugoj selekciji? Ja sam radila u školi neki test. Od 100 96 mi je bilo tačno, dobro baratam istorijom, a i jezički sam smer. Baš ću sad da uradim na infostudu.
Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app
To ti da psiholog, ako se dobro sećam..
Pozz svima, posebno devojkama i nadam se da cemo upisati sve ovde prisutnePripremate li se?