Graha121
Obećava
- Poruka
- 84
Placa se zavisno od toga koliko si tamo vremena proveo... Al neki prosek u grubo ti je po jednoj godini skolovanja oko 10 000 europskih novaca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Placa se zavisno od toga koliko si tamo vremena proveo... Al neki prosek u grubo ti je po jednoj godini skolovanja oko 10 000 europskih novaca...
Jel moze neko da mi odgovori,ovaj test znanja jel se on polaze na prijemnom uvek,jeli to zavisi od smera koji upises,naprimer za neki smer se polaze test znanja,a za neki ne....
Jel mi neko moze odgovoriti na pitanje![]()
Ma taman posla upisao bih da bi tamo ucio a ne zezao se samo sam se infomisao da bi znao..![]()
zar nije oko 4000 sto ti kazes europskih novaca po godini>?
pola klipa ovaj 'svedjanin'Drugari, eo vam nesto kratko o vojnoj akademiji, nije toliko star klip, pre tri meseca dodat. Da ne smaram, otvori i gledaj![]()
Au koliko vas mrzi da citate prethodno.
Ako odustanes placas 1000 dinara po danu,tako je OVDE vec NAPISAO jedan koji je odustao pa zna.
Graha otkud to da postoji mogucnost da se jednom obnovi godina?
Au koliko vas mrzi da citate prethodno.
Ako odustanes placas 1000 dinara po danu,tako je OVDE vec NAPISAO jedan koji je odustao pa zna.
Graha otkud to da postoji mogucnost da se jednom obnovi godina?
da li neko mozda zna da li na VA postoji neka pripremna nastava iz matematike?
jel od prosle god uveden ovaj sistem 15 zad + 5 ponudjenih odg ??
sta mislite hoce li i ove god tako biti... ?![]()
Nisam znao da moze da se obnovi godina i ne znam odakle vam to,ako je iz serije recite mi da se nasmejem