Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fali nam jedan clan na ovoj temi kojeg msm da vecina zna, koji vise ne pise na ovu temu, pitam se zasto? jedan jedini SIGKoliko je taj covek samo nada "ubio" hahahahaha kad se setim ccc....Pozdravljam i postujem
![]()
Moja drugarica hoce na VA, ali je imala operaciju grla, pa moze li neko da ni kaze da li ce imati probleme kod pregleda?
Jel ovo u svakom smeru ima nazalost Fizika![]()
mislim da ne bi trebalo da ima problema![]()
Pa zavisi od smera i vrste-tezine operacije..
bozee, pa koje operacije mogu da se rade na grlu, nisam doktor al kolko znam mogla je da radi samo operaciju krajnika, a to je rutinski zahvat.
Hvala na odgovorumislim da ne bi trebalo da ima problema![]()
Hvala na odgovoruA ako neko ima sinuse??
HeheNema na cemuMalo mi nije jasno tvoje pitanje jer mi svi imamo sinuse jedino postoje odredjeni problemi sa sinusima npr. zapaljenje sinusa.Sto se tice lekarskih pregleda najbolje ce ti reci lekari kada budes isla na opsti lekarski pregled koji sledi nakon prijave za upis na VA
![]()
Hehe, znam da svi imamo sinuse, ali ja imam malo problema jer mi je nos cesce zapusen. Je l' ce mi to praviti neke probleme pri upisu ili ne, to sam htela da pitam.
![]()
Blizi se 15. Februar)
Pozdrav svima
Treba mi informacija oko upisa u VA.
Sin želi da okuša sreću u na ovom upisu, radi na pripremi već duže vreme, kako fizičkoj, tako i "psihičkoj", ali se još dvoumi za koji smer bi konkurisao.
Obzirom da mu ja tu ne mogu dati dobar savet, zanima me gde je najveća konkurencija, to bi nam pomoglo oko odluke
I još jedna stvar, osim što je u odličnoj fizičkoj spremi, zdravstveno je takodje u odličnom stanju, osim jednog momenta - manja dioptrija (- 0,5)
Obavezan je da nosi naočare prilikom vožnje, iako mu u svakodnevnim aktivnostima i nisu neophodne.
Predstavlja li to nepremostiv problem ili ne?
Hvala unapred na odgovoru svim dobrim ljudima![]()
Sto se tice konkurencije najjaca konkurencija je na smerovima vei i vmi.Dioptrija koju vas sin nije nikakav problem posto je granica za dioptriju +-2.0/2.5 (jedna od ove dve).Srecno