Vojna akademija?

Cao svima... Ja sam iz okoline Leskovca i prijavicu se na VMA ove godine. Djak sam generacije u Gimnaziji i sportista sam (bavim se tenisom i atletikom). Kazu da za VMA treba imati vezu, sta vi mislite o tome? :think: I jos jedno pitanje: Da li na Akademiji obaraju one kojima su roditelji osudjivani ili se gleda i sira rodbina? Hvala unapred. :D

Cao svima... Ja sam iz okoline Leskovca i prijavicu se na VMA ove godine. Djak sam generacije u Gimnaziji i sportista sam (bavim se tenisom i atletikom). Kazu da za VMA treba imati vezu, sta vi mislite o tome? :think: I jos jedno pitanje: Da li na Akademiji obaraju one kojima su roditelji osudjivani ili se gleda i sira rodbina? Hvala unapred. :D

Use i u svoje kljuce.Mani se toga da li ima veza ili nema.Vazno je da se dobro spremis a tvoja najveca veza je znanje.Sto se tice ovoga sto si pitao da li obaraju ako su ti roditelji osudjivani moram da ti kazem da obaraju jer znam jedan slucaj gde je jedan kandidat oboren bas zbog toga...

Prvo za VMA treba DEBELA veza... Prima se 25, a sigurno je vec unapred 20 mesta zauzeto... A drugo, moj licni savet svima koji zele to da upisu je da ako zele pravo znanje iz medicine i ako zele da budu pravi doktori, da nikako ne upisuju vma... Jer niko ne moze da me ubedi da je normalno na medicini da cela klasa ima prosek iznad 9,50... I Beogradski i Kragujevacki medicinski fakultet su daleko bolji od vma... Na kraju poznajem sve te doktore i delio sam wc sa njima dve godine, znam kakvi su mamini i tatini sinovi...

Posto ovde postoji dosta strucnjaka za VA, rekoh da pitam.
Ja sam druga godina Gimnazije , prirodno-matematicki smer, planirala sam da u 4. razredu konkurisem za upis na VA.
Matematika mi ide odlicno, ali fizicka aktivnost manje-vise. Sportski sam tip osobe, ali sam pretezno fiziki aktivna u letnjem periodu, u zimskom samo idem na fitnes.
Sa pripremama za fizicke sposobnosti cu poceti jos krajem marta ove godine, da odrzavam kondiciju i sposobnosti sto duze.
Zanimaju me ta pitanja pishologa , zdravstveni pregledi , razni testovi, ... Kakva je prolaznost na tome i kakva pitanja postavljaju???

Fali nam jedan clan na ovoj temi kojeg msm da vecina zna, koji vise ne pise na ovu temu, pitam se zasto? jedan jedini SIG :D Koliko je taj covek samo nada "ubio" hahahahaha kad se setim ccc....Pozdravljam i postujem ;)

Back