Vojna akademija?

Digitron msm da ne smes da koristis :) Ovaj sto je pitao za preglede i za alkohol pa ti nemoj da pijes pa ce biti ok :) Ja sam mesec dana pre prijemnog prestala da jedem jaja, majonez i tako ta cuda i da pijem gazirano :) jer sve to gledaju nzm ni ja :) mi kad smo bili na tom pregledu onom prvom to su nam rekli :) hahah sve u svemu nije toliko strasno :) samo treba dobro matematika da se vezba i nije dovoljno samo oni testovi sto vam daju u odseku :)

ja sam prvo presao teoriju , pa onda radio zad one iz odseka...i kad sam radio ovaj test sto je bio prosle god uradio sam 14 tacnihh od 15 (cos i sin nisam ni ucio , pa zato nisam ni uradio)
odakle vi jos spremate mat...ja sam cuo da dosta ljudi sprema iz zbirke za FON. pozz

Ja sam iz te zbirke, zatim sam proradila neki zadatak iz onih Venovih, mada su one glupe, ali moze po neka korisna stvar da se nadje... I iz zbirki za specijalne matem. talente, koje se koriste u tim odeljenjima, sam obnovila, tamo ima dosta zadataka koji su bili prethodnih godina na prijemnom...

Polaganje je pocetkom maja kao sto je kolega WCRA rekao :) pa vezbas ono sto imas :) Zbirka za FON je isto ok :P Ali ne treba se oslanjati na ono sto je bilo prosle godine mogu oni vama da kazu bice isto al ga promene :) Zavisi od konkurencije :)

Aaa pa to je to, ja reko ubacili nesto novo a da ja za to ne znam :P ma naravno, ali sve vrste zadataka iz onih oblasti sa proslog tako je vec godinama, lupam svake druge godine daju one jednacine sa parametrom k i m...nemoj da me strecas :P bice konkurencije, serija cini svoje....

Back