Branko_loznica
Početnik
- Poruka
- 43
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da ali o tome se ne prave serije...ima tu i jos gorih slucajeva iskopaj zoltana danija prvog coveka na svetu koji je oborio f 117....eno ga pravi testa za pite potpuno zaboravljen od drzave...inace je otpusten iz vojske kao nepozeljan
Svi zainteresovani za upis na Vojnu akademiju mogu potraziti detaljnije informacije u vojnom odseku svoje opstine, ili me kontaktirati na email.
student stariji vodnik Spasojevic Goran
128. klasa VOJ, VA
Zanima me da li osobe sa ostecenim slihom,koje uz pomoc slusnih aparata cuju mogu upisati VA? Unapred hvala![]()
Ja mislim da to ne tolerisu
jer ne primaju ni one cija je dioptrija veca od 1, tako nesto![]()
znaci ja i ostali koji ste polagali prosle godine...nemogu da se setim da li je prosle godine na prijemnom bilo parabole hiperbole elipse...na ovim testovima sto imam tamo su samo prava tacka i kruznica
Хахаха, ко ти је то за диоптрију рекао, мајке ти ?![]()
Ljudi,danas sam isao po obavestenje da je opsti lekarski pregled za 5 dana,tj 28.3.Cini mi se da ce ove godine sve da bude izmenjeno.Iii cisto radi obavestenja,u Vojnom odseku Novi Beograd su konkurisale 22 osobe do sad.![]()
Da li moze neko napisati resenja onih testova sa sajta akademije? Hvala
Cekaj...kakav poziv? Ja sam konkurisao dve nedelje od objavljivanja, RC Nis, ali nista nisam dobio...To onaj opsti pregled, jel tako? Da li da odem sutra do kasarne da se raspitam?
Sta se bre napravili frku oko tog poziva?! To prolaze svi sem oni koji nisu jako mrsavi za svoju visinu i tu se pregleda visina, tezina, pritisak, pita te doktor ga li imas tetovaze i pirsing, da li si od neceg bolovao, mozda operisao i to bi bilo to nista strasno prodje se za 5 minutaTo se radi u najblizoj kasarni koja ima ambulantu ja sam to odradio u Pancevu a iz Vrsca sam, kad su kod mene ugasili kasarnu a imali smo dve sad nemamo ni jednu
!!
ja imao samo jedan zadatak sa analitickom ,bila je data prava ... drugu koji je polagao dan kasnije imao je zadatu kruznicu
Danas sam bio u RC, promenio smer itd. Sto se tice ovog pregleda, covek mi je rekao da su pregledi sredinom aprila, i da nema sanse da su zvali nekog pre zavrsetka konkursa. Ali posto je to vojska, najbolja podloga za "rekla-kazala" price, apsolutno verujem i ovima koji su dobili poziv za pregled, i ovima iz RC![]()