Vojna akademija?

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...0/Велико+интересовање+за+Војну+академију.html

Ova godina ce biti najteza za upisivanje ikada, provereno
Srecno ljudi i pokazite im tamo da serija za vas nista ne znaci i da niste podstaknuti njom, nego da to stvarno zelite :super:

Ccc dee bas sad glupu reklamu da puste,a toliko sam se odricao da bih se spremio za mrtvi prijemni -.-.Sreca pa imam i drugi plan ako ne uspem i preporucujem svima da nadju neki

Ma to su se sad potpalili ljudi zbog serije, taman do sledeće godine kad ja planiram da upišem će sva ta galama da se staloži. :D

Nego, ima li nekog ovde ko je završio vojnu kod nas, a kasnije radio u inostranstvu? Kakve su nam šanse da sa završenom VA ovde dobijemo posao negde preko? Konkretnije sa završeni studijama VV-a. Jer nešto mi se ne radi baš 8 godina ovde za desetoduplo manju platu nego negde drugde, pogotovo kad već imam uslova za život tamo.

Ma to su se sad potpalili ljudi zbog serije, taman do sledeće godine kad ja planiram da upišem će sva ta galama da se staloži. :D

Nego, ima li nekog ovde ko je završio vojnu kod nas, a kasnije radio u inostranstvu? Kakve su nam šanse da sa završenom VA ovde dobijemo posao negde preko? Konkretnije sa završeni studijama VV-a. Jer nešto mi se ne radi baš 8 godina ovde za desetoduplo manju platu nego negde drugde, pogotovo kad već imam uslova za život tamo.

Ma kakve smo srece sl godice ce da izbace drugu sezonu serije :P A to za inostranstvo samo ako imas jaku jaku vezu mozda :D Oni da te posalju pre ce sebe nego tebe...

Pa sto onda upisujes VA kad ti se ne radi u Vojsci i u Srbiji?! Ljudi ako niste do sada shvatili u Vojsci se ne radi zbog para vec zbog ljubavi prema tom pozivu i zemlji! Ako hocete pareima mnogo manje tezih i mnogo vise placenih poslova.A kad vec pitas mogla bi da zavrsis pa da platis to sto su te skolovali i onda pitanje je koje ce strano vazduhoplovstvo da te primi kad oni imaju svoje pilote? Ako hces da letis a hoces i dobru zaradu lepo probaj da upises civilnu pilotsku akademiju!

Pa sto onda upisujes VA kad ti se ne radi u Vojsci i u Srbiji?! Ljudi ako niste do sada shvatili u Vojsci se ne radi zbog para vec zbog ljubavi prema tom pozivu i zemlji! Ako hocete pareima mnogo manje tezih i mnogo vise placenih poslova.A kad vec pitas mogla bi da zavrsis pa da platis to sto su te skolovali i onda pitanje je koje ce strano vazduhoplovstvo da te primi kad oni imaju svoje pilote? Ako hces da letis a hoces i dobru zaradu lepo probaj da upises civilnu pilotsku akademiju!

Ko je rekao da se meni ne radi u vojsci? Ja sam rekla da mi nije svejedno da radim ovde 8 godina za nerealno manju platu u odnosu na onu koju bih dobijala u inostranstvu za isti taj posao. Ja u Srbiji stvarno ne vidim neku svetlu budućnost za sebe, tako da ne vidim nijedan razlog zbog kog ne bih trebala da pokušam da nađem posao negde u inostranstvu, kad, kao što sam rekla, već imam uslova za život tamo. Svakako bih prvo išla na usavršavanje kod njih, pa bih se onda zaposlila u vojsci, ako budem imala sreće, naravno da su šanse maltene nepostojeće da se tek tako po završetku VA ovde zaposlim tamo. A što se pilotske akademije tiče, nemam da izvadim iz džepa 50 000e za obuku, koliko se plaća bar kod nas u Vršcu.

Shvatam ja ljudi vas i vašu ogorčenost na to što se neki od nas raspituju samo za plate, i to što po vama služenje u vojsci treba biti iz ljubavi, a ne zbog novca, ali nije tako jednostavno, naći posao koji voliš i biti dobro plaćen za to, jer se samo od ljubavi ne živi. Ja samo gledam da se izdignem što više mogu i uzmem maximum od onoga što mi se pruža. Da je pitanje ljubavi kod mene na prvom mestu, završila bih veterinarski fakultet i lečila životinje lutalice, pa bih posle nekog vremena verovatno riknula zajedno sa njima. :D

Ko je rekao da se meni ne radi u vojsci? Ja sam rekla da mi nije svejedno da radim ovde 8 godina za nerealno manju platu u odnosu na onu koju bih dobijala u inostranstvu za isti taj posao. Ja u Srbiji stvarno ne vidim neku svetlu budućnost za sebe, tako da ne vidim nijedan razlog zbog kog ne bih trebala da pokušam da nađem posao negde u inostranstvu, kad, kao što sam rekla, već imam uslova za život tamo. Svakako bih prvo išla na usavršavanje kod njih, pa bih se onda zaposlila u vojsci, ako budem imala sreće, naravno da su šanse maltene nepostojeće da se tek tako po završetku VA ovde zaposlim tamo. A što se pilotske akademije tiče, nemam da izvadim iz džepa 50 000e za obuku, koliko se plaća bar kod nas u Vršcu.

Shvatam ja ljudi vas i vašu ogorčenost na to što se neki od nas raspituju samo za plate, i to što po vama služenje u vojsci treba biti iz ljubavi, a ne zbog novca, ali nije tako jednostavno, naći posao koji voliš i biti dobro plaćen za to, jer se samo od ljubavi ne živi. Ja samo gledam da se izdignem što više mogu i uzmem maximum od onoga što mi se pruža. Da je pitanje ljubavi kod mene na prvom mestu, završila bih veterinarski fakultet i lečila životinje lutalice, pa bih posle nekog vremena verovatno riknula zajedno sa njima.
Ako ne vidis buducnost ovde onda su ti granice otvorene jer je ovo slobodna zemlja... Ja bih ti preporucio da zavrsis veterinu i onda u inostranstvo mozes mnogo lakse da se zaposlis nego sa VA a i lepo je to tamo placeno! Eto lepo i korisno;)

Back