Vojna akademija?

pa da ali o tome se ne prave serije...ima tu i jos gorih slucajeva iskopaj zoltana danija prvog coveka na svetu koji je oborio f 117....eno ga pravi testa za pite potpuno zaboravljen od drzave...inace je otpusten iz vojske kao nepozeljan

Zoltan je ocigledno i zeleo da posle tih legendarnih 20 sekundi odmori od vojske i svoju poslednju sekundu provede sa svojom porodicom, odnosno ljudima koji su mu na prvom mestu. I to je potpuno razumno i opravdano, ja mislim da je on srecan covek, bez obzira na to sto pravi testa za pite ;)

znaci ja i ostali koji ste polagali prosle godine...nemogu da se setim da li je prosle godine na prijemnom bilo parabole hiperbole elipse...na ovim testovima sto imam tamo su samo prava tacka i kruznica

Ljudi,danas sam isao po obavestenje da je opsti lekarski pregled za 5 dana,tj 28.3.Cini mi se da ce ove godine sve da bude izmenjeno.Iii cisto radi obavestenja,u Vojnom odseku Novi Beograd su konkurisale 22 osobe do sad. :)

Ljudi,danas sam isao po obavestenje da je opsti lekarski pregled za 5 dana,tj 28.3.Cini mi se da ce ove godine sve da bude izmenjeno.Iii cisto radi obavestenja,u Vojnom odseku Novi Beograd su konkurisale 22 osobe do sad. :)

Kakav bre opsti lekarski pregled za 5 dana?? Na sajtu lepo pise da se nece svi kadeti pozivati na drugi deo selekcije (lekarski pregled) vec samo najbolji sa rang liste dok se ne popuni svih 185 mesta. Jel si tu informaciju pokupio iz svog Vojnog odseka?

Cekaj...kakav poziv? Ja sam konkurisao dve nedelje od objavljivanja, RC Nis, ali nista nisam dobio...To onaj opsti pregled, jel tako? Da li da odem sutra do kasarne da se raspitam?

Ne znam stvarno,mene su zvali iz Vojnog odseka i rekli da dodjem po papir taj.I sutra cu da idem na taj lekarski pa cu vam kazem sta su sve gledali.Najbolje bi bilo da se raspitas ali mislim da ce i tebe zvati negde u Nisu da obavis to,posto je to ono osnovno samo,sta da se cimas do Bg-a zbog toga.

Sta se bre napravili frku oko tog poziva?! To prolaze svi sem oni koji nisu jako mrsavi za svoju visinu i tu se pregleda visina, tezina, pritisak, pita te doktor ga li imas tetovaze i pirsing, da li si od neceg bolovao, mozda operisao i to bi bilo to nista strasno prodje se za 5 minuta:D To se radi u najblizoj kasarni koja ima ambulantu ja sam to odradio u Pancevu a iz Vrsca sam, kad su kod mene ugasili kasarnu a imali smo dve sad nemamo ni jednu:rida:!!

Sta se bre napravili frku oko tog poziva?! To prolaze svi sem oni koji nisu jako mrsavi za svoju visinu i tu se pregleda visina, tezina, pritisak, pita te doktor ga li imas tetovaze i pirsing, da li si od neceg bolovao, mozda operisao i to bi bilo to nista strasno prodje se za 5 minuta:D To se radi u najblizoj kasarni koja ima ambulantu ja sam to odradio u Pancevu a iz Vrsca sam, kad su kod mene ugasili kasarnu a imali smo dve sad nemamo ni jednu:rida:!!

Ja sam jako mrsav za svoju visinu (70kg na 1.90m) i prosao sam.Mislim da tu glavnu ulogu igra pritisak.Sve u svemu obican sistematski :)

Danas sam bio u RC, promenio smer itd. Sto se tice ovog pregleda, covek mi je rekao da su pregledi sredinom aprila, i da nema sanse da su zvali nekog pre zavrsetka konkursa. Ali posto je to vojska, najbolja podloga za "rekla-kazala" price, apsolutno verujem i ovima koji su dobili poziv za pregled, i ovima iz RC :)

Btw. I ja nigde nisam nasao sto se analiticke geometrije tice, ovo za parabolu, hiperbolu i elipsu...samo kruznica i prava...Ali mislim da je najbolje da provezbate par zadataka cisto da se ne iznenadite...barem cu ja tako da uradim. Inace, sve sam zakasao sa trigonometrijom :)

Danas sam bio u RC, promenio smer itd. Sto se tice ovog pregleda, covek mi je rekao da su pregledi sredinom aprila, i da nema sanse da su zvali nekog pre zavrsetka konkursa. Ali posto je to vojska, najbolja podloga za "rekla-kazala" price, apsolutno verujem i ovima koji su dobili poziv za pregled, i ovima iz RC :)

Podelili su preglede u dva dela posto je mnogo njih konkurisalo.

Back