Vojna akademija?

Ee da neki referent danas rekao da je konkurisalo 4 i po hiljade ljudi,al mnogo mi to deluje.Jel zna neko nesto o broju kandidata?

Ljudi, stvari stoje ovako: PREMALO se ljudi prijavilo do 23. marta i zbog toga je ,u stvari, i produzen konkurs. Ocekivano je mnogo vise... Zapravo do 23. marta se prijavilo svega 500-600 ljudi na nivou cele Srbije, dok se ovde kod mene iz BG-a prijavilo samo oko 130... Koliko se ljudi prijavilo u toku prosle nedelje ne znam, ali ovim tempom se nece obarati rekord :). Ovo su informacije iz prve ruke.

ljudi sto se ubijate time koliko se ljudi prijavilo , to cemo znati 12 aprila i toliko ... ;) , P.S u Nis-u se prijavilo manje ljudi no' prosle godine do sada ..
foxbat takodje sam primetio na ovih 7 testova koje imam kod sebe da se uopste nije padala hiperbola,parabola i elipsa .. Pravu i kruznicu vezbajte obavezno

Ljudi, stvari stoje ovako: PREMALO se ljudi prijavilo do 23. marta i zbog toga je ,u stvari, i produzen konkurs. Ocekivano je mnogo vise... Zapravo do 23. marta se prijavilo svega 500-600 ljudi na nivou cele Srbije, dok se ovde kod mene iz BG-a prijavilo samo oko 130... Koliko se ljudi prijavilo u toku prosle nedelje ne znam, ali ovim tempom se nece obarati rekord :). Ovo su informacije iz prve ruke.

e moj golube beli videcemo daj boze da si u pravu :) kad se konacno bude znao tacan broj vraticemo se na ovaj tvoj komentar...inace ja licitiram na 2500 pa ko bude dalji placa turu tamo kad upadnemo :D

Tesko, zasto bi onda prvi deo selekcije produzili na 5 dana umesto 4 kao prosle godine.

Poslednja izmena:
Tesko, zasto bi onda prvi deo selekcije produzili na 5 dana umesto 4 kao prosle godine.

Kao sto je neko vec rek'o, videcemo 12 aprila. To je stvar na koju mi ne mozemo da uticemo pa je besmisleno i da se nerviramo :).

Evo ja sam uradio sad i drugi test, takodje sam prilicno siguran da mi je sve tacno. Evo i resenja: 1;A 2;G 3;V 4;V 5;D 6;V 7;B 8;D 9;B 10;V 11;V 12;A 13;A 14;D 15;A

Imam pouzdanu informaciju da je ove godine prijavljeno skoro duplo vise kandidata nego prosle godine....velika je konkurencija...srecno svima koji polazu.i ja cu pokusati

Сви кажу да је у њиховим местима много мање људи него прошле године, али мора да се нађе паметних људи, који гурају фазон рекла-казала.. :) На крају крајева, зар није логичније да се конкурс раније затвори, ако има 1000000 људи већ ?

Сви кажу да је у њиховим местима много мање људи него прошле године, али мора да се нађе паметних људи, који гурају фазон рекла-казала.. :) На крају крајева, зар није логичније да се конкурс раније затвори, ако има 1000000 људи већ ?

Hahahahahh bas su u tom fazonu,ali realno,bilo 5000,3000 ili 2000,mi cemo da damo sve od sebe da upadnemo,tako da to nije ni bitno u stvari :)

kod zgibova jel mozes da se uhvatis za sipku kako hoces ili ima nesto posebno sto oni traze ?

Brate ako i to gledaju onda nemam reci.Bitno je da je nathvat sad dal ces da se uhvatis ojacano (palac na drugoj strani sipke u odnosu na ostale prste) ili klasican nathvat ne bi trebalo da gledaju.Znam da je jedan decko na pregledu pricao da ga je prosle godine docekao neki drkos koji mu trazio da radi sporo zgibove,tako da znas da to moze da te zadesi. ;)

Daj Boze da je manje nego prosle godine... mada je u nasoj opstini duplo vise nego prosle, kako oni kazu obaramo sve rekorde ove godine... i sama sam videla koliko ima prijava kad sam isla da se prijavim...

Pa u sustini, menadz(a ne dj)ment u odbrani i vojnoelektronsko inzinjerstvo su dva razlicita smera (posla). Sa prvim, ceo zivot provedes u jedinici, obucavas vojsku, tereni, vezbe, svaki dan dolazis u kasarnu itd. Dok sa VEI, VMI, ABHO, opet provedes jedan deo svoje karijere u kasarni, radis poslove za koje nisi strucan itd, ali ako se potrudis mozes da dobijes prekomandu u nekom institutu, laboratoriji..Ali opet ako nemas srece, mozes da zavrsis ceo zivot u kasarni kao inzinjerac :) A sto se napredovanja tice, osim godina radnog staza, potrebno je i dodatno usavrsavanje. E sad, kako to ide po cinovima, stvarno ne znam. Znam valjda da za cin porucnika moras da zavrsis master na VA, a za kasnije cinove stvarno ne znam. Za generala (brigade, major, potpukovnik..) mora da se zavrsi Generalstabna skola (imaces uslova to da upises sa nekih 35-40 godina :) )

Back