LEGIJA93
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Podelili su preglede u dva dela posto je mnogo njih konkurisalo.
Ee da neki referent danas rekao da je konkurisalo 4 i po hiljade ljudi,al mnogo mi to deluje.Jel zna neko nesto o broju kandidata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podelili su preglede u dva dela posto je mnogo njih konkurisalo.
Ee da neki referent danas rekao da je konkurisalo 4 i po hiljade ljudi,al mnogo mi to deluje.Jel zna neko nesto o broju kandidata?
Ljudi, stvari stoje ovako: PREMALO se ljudi prijavilo do 23. marta i zbog toga je ,u stvari, i produzen konkurs. Ocekivano je mnogo vise... Zapravo do 23. marta se prijavilo svega 500-600 ljudi na nivou cele Srbije, dok se ovde kod mene iz BG-a prijavilo samo oko 130... Koliko se ljudi prijavilo u toku prosle nedelje ne znam, ali ovim tempom se nece obarati rekord. Ovo su informacije iz prve ruke.
Ljudi, stvari stoje ovako: PREMALO se ljudi prijavilo do 23. marta i zbog toga je ,u stvari, i produzen konkurs. Ocekivano je mnogo vise... Zapravo do 23. marta se prijavilo svega 500-600 ljudi na nivou cele Srbije, dok se ovde kod mene iz BG-a prijavilo samo oko 130... Koliko se ljudi prijavilo u toku prosle nedelje ne znam, ali ovim tempom se nece obarati rekord. Ovo su informacije iz prve ruke.
Tesko, zasto bi onda prvi deo selekcije produzili na 5 dana umesto 4 kao prosle godine.
Golub93 jel mozes da mi das link gde mogu da skinem te testove koje ti resavas?
Imam pouzdanu informaciju da je ove godine prijavljeno skoro duplo vise kandidata nego prosle godine....velika je konkurencija...srecno svima koji polazu.i ja cu pokusati
Сви кажу да је у њиховим местима много мање људи него прошле године, али мора да се нађе паметних људи, који гурају фазон рекла-казала..На крају крајева, зар није логичније да се конкурс раније затвори, ако има 1000000 људи већ ?
kod zgibova jel mozes da se uhvatis za sipku kako hoces ili ima nesto posebno sto oni traze ?
Сви кажу да је у њиховим местима много мање људи него прошле године, али мора да се нађе паметних људи, који гурају фазон рекла-казала..На крају крајева, зар није логичније да се конкурс раније затвори, ако има 1000000 људи већ ?
Pa jesu li onda barem ovi što zavrže vojnu elektrotehniku bolje plaćeni od ostalih pošto verujem da je njihovo školovanje mnogo teže. I da li je moguce sa malom dioptrijom (-0.5) upisati vojno vazduhoplovstvo?