Ko je rekao da se meni ne radi u vojsci? Ja sam rekla da mi nije svejedno da radim ovde 8 godina za nerealno manju platu u odnosu na onu koju bih dobijala u inostranstvu za isti taj posao. Ja u Srbiji stvarno ne vidim neku svetlu budućnost za sebe, tako da ne vidim nijedan razlog zbog kog ne bih trebala da pokušam da nađem posao negde u inostranstvu, kad, kao što sam rekla, već imam uslova za život tamo. Svakako bih prvo išla na usavršavanje kod njih, pa bih se onda zaposlila u vojsci, ako budem imala sreće, naravno da su šanse maltene nepostojeće da se tek tako po završetku VA ovde zaposlim tamo. A što se pilotske akademije tiče, nemam da izvadim iz džepa 50 000e za obuku, koliko se plaća bar kod nas u Vršcu.
Shvatam ja ljudi vas i vašu ogorčenost na to što se neki od nas raspituju samo za plate, i to što po vama služenje u vojsci treba biti iz ljubavi, a ne zbog novca, ali nije tako jednostavno, naći posao koji voliš i biti dobro plaćen za to, jer se samo od ljubavi ne živi. Ja samo gledam da se izdignem što više mogu i uzmem maximum od onoga što mi se pruža. Da je pitanje ljubavi kod mene na prvom mestu, završila bih veterinarski fakultet i lečila životinje lutalice, pa bih posle nekog vremena verovatno riknula zajedno sa njima.